- 3 Eylül 2014
- 126
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dişi çizer,doğru bişey değil.gecenlerde duydum küp şekeri dişlere sürterek beyazlatabiliyuorsunuz hatta sigara içenler bunu kesin denesin
Ben dermetologicanın bir peelingini almıştım ince bir toz şeklindeydi pirinç bilmemnesi demişlerdi ama hiç bir fark olmadı yüzümdePirinç suyuyla yüz beyazlatma nasıl oluyor peki
Ben yaptırmış biri olarak bir zararını görmedim.sigara içmiyorum,ama çay,kahve içiyorum hala da beyaz:)Beyazlatma işleminden sonrada çok dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca ne kadar sağlıklı acaba...
Tek kullanımlık ev kiti ilginç,bana 2 seans klinikteyapıldı,bir hafta her gece sabaha kadar ağzımda özel aparatlarla uyudum,tek seferde oluyorsa ben niye o kadar uğraştım diye düşünüyorum şimdiDaha önce dış hekimi asistaniydim, nisanlim da dış hekimi :) Beyazlatma işlemi çok iyi sonuçlar veriyor. Fakat sigara, kahve, çay, Cola alışkanlığınız varsa çok uzun surmuyor O beyazlık. Malzemecimiz tek kullanımlık ev kiti getirmişti, cok memnun kalmıştım. 1 sene önce nisanlima paketini aldık, o da çok memnun kaldı. Adını şu an hatırlamıyorum. Fiyatı 170 tl gibi biseydi. Benim çalıştığım yerde 750 tl'ye yapılıyordu 4 sene önce
Kliniklerde yapılanlar kadar iyi değil tabiki. Kliniklerde yapılanlar 8 ay 1 sene arası dayanır. Benimki 4 ayda geri döndü. Gerçi paketi bitirmedik biz. Hassasiyet yapabiliyor. Klinikte bariyer gibi madde çekerler hassasiyet olmuyor o yönden iyi paketin içinden dış şeklinde aparat çıkıyor, salgiyla aktif hale geliyor. kaç paraya yaptirdiniz,?Tek kullanımlık ev kiti ilginç,bana 2 seans klinikteyapıldı,bir hafta her gece sabaha kadar ağzımda özel aparatlarla uyudum,tek seferde oluyorsa ben niye o kadar uğraştım diye düşünüyorum şimdi
1000 tl idi ama 5.günden sonra dişlerimin sızlamasına dayanamadığım için devam edemedimKliniklerde yapılanlar kadar iyi değil tabiki. Kliniklerde yapılanlar 8 ay 1 sene arası dayanır. Benimki 4 ayda geri döndü. Gerçi paketi bitirmedik biz. Hassasiyet yapabiliyor. Klinikte bariyer gibi madde çekerler hassasiyet olmuyor o yönden iyi paketin içinden dış şeklinde aparat çıkıyor, salgiyla aktif hale geliyor. kaç paraya yaptirdiniz,?
Bu arada verdikleri jeller duruyor buzdolabında arada kullansam olurmu acaba bozulmuşlarmıdır?Kliniklerde yapılanlar kadar iyi değil tabiki. Kliniklerde yapılanlar 8 ay 1 sene arası dayanır. Benimki 4 ayda geri döndü. Gerçi paketi bitirmedik biz. Hassasiyet yapabiliyor. Klinikte bariyer gibi madde çekerler hassasiyet olmuyor o yönden iyi paketin içinden dış şeklinde aparat çıkıyor, salgiyla aktif hale geliyor. kaç paraya yaptirdiniz,?
Yanlış yönlendirmek istemem. Kolay kolay bozulmaz onlar buzdolabında durduysa ama yine de hekimine sor derim. Bizim yaptiklarimiz kullanılıyordu ama markası, içeriği falan farklı olabilirBu arada verdikleri jeller duruyor buzdolabında arada kullansam olurmu acaba bozulmuşlarmıdır?
Aaaa... sizlama yapmaması lazım. yoksa niye veresin o kadar para :/1000 tl idi ama 5.günden sonra dişlerimin sızlamasına dayanamadığım için devam edemedim
Geçen gün bir arkadaşımla konuşurken dişlerinin bembeyaz olduğunu farkettim ki günde 2 paket sigara içiyor,beyazlatma yaptırmış,çok güzel olmuş,bende düşünüyorum ama sonrası nasıl olur acaba?daha önce yaptıran varmı?