• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatma limon karbonat kürü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Dişlerinizi fırçaladıkdan sonra diş fırçanızın üstüne karbonat döküp limon sıkın dişlerinizi fırçalayıp çalkalayın.
Günde 2 kere fazlası diş etlerine zarar verebilir güzel sonuç almanız dileği ile...

Denedin mi canım bunu, hep söylerler karbonatı ama hiç deneyen ve sonuç alan görmedim, işe yarıyorsa hemen deneyeceğim.

• Sigara kullanıyorsanız derhal vazgeçmelisiniz , çünkü içtiğiniz her sigara dişleriniz çok kötü görünmesine yol açacaktır.
  • Günlüz beyazlatıcı diş macununa göre 10 kat daha az aşındırıcıdır. Dişlerinizi fırcaladıktan sonra beyazlatıcı kullanabilirsiniz.
bunlarda önemli bence. kaynak :

Son düzenleyen: Moderatör:
duymuştum bunu baya etkili oluyormuş galiba

ben bir ara bir kaç kere yaptım bunu bir daha asla yapmam. dişler çiziliyor diş üzerinde ki koruyucu maddeler dökülüyormuş gibi oluyor. birde diş etlerin çekilmiş gibi garip bir his oluşuyor. Ben bu işlemi ilk bıraktığımda dişlerim hep çizik çizikti limon ve karbonat iyi gelmiyor ama limon karbonat karıştırıp birazda su ekleyerek mutfakta yağlı olan yerleri rahatlıkla temizler :)

ben bir ara bir kaç kere yaptım bunu bir daha asla yapmam. dişler çiziliyor diş üzerinde ki koruyucu maddeler dökülüyormuş gibi oluyor. birde diş etlerin çekilmiş gibi garip bir his oluşuyor. Ben bu işlemi ilk bıraktığımda dişlerim hep çizik çizikti limon ve karbonat iyi gelmiyor ama limon karbonat karıştırıp birazda su ekleyerek mutfakta yağlı olan yerleri rahatlıkla temizler :)
denememiştim bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :)

Bende az önce ilk kez büyük bir korkuyla denedim, fırçaya değil de çay tabağına hazırlayıp pamuğa batırarak diş etlerime değmeyecek şekilde yaptım ilk kullanışta bayağı bir parlama oldu beyazlık zaman alır tabiki ama umarım çizilmezler ya da bir şey olmaz aşırı bir sarılık yok ama insanoğlu yinede daha fazlasını istiyor işte.

Back