DİŞ+ ANESTEZİ +YA HAMİLEYSEM :( ?

Eliff00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
27
3
1
33
Kızlar merhaba yeni katıldım ben bu siteyi çok seviyorum bende üye olayım dedim :) 2 gün once 20 lik dişim çekildi ama içime de bir kurt düştü hamile kalmak için uğraşıyoruz ama şimdide ya hamile kalırsam diye dusunmekten de kafayı yemek üzereyim yardim edin eğer ki hamile kalırsam zararı olur mu ortada bişey yok ama o ilaçların etkisi anestezi filan korkuyorum annemde sakın hamiel filan kalma diye konuştu ama ya hamileysem zarari olur mu off off :'(

röntgen çekilmediyse ilaç vs de kullanmadıysanız rahat olun..anestezinin hamilelikte zararı dokunmaz..

Ilaki rontgen cekilmistir, rontgensiz 20lik cekmezler diye biliyorum. Zarari olup olmadigini bilmiyorum anestezinin.

Yok sıkıntı olmaz merak etme, ben hamile olduğum halde dr izin verdi tedavi için, sadece film çekilme dedi. gerçi ben şuan ağrım geçtiği için doğumdan sonraya erteledim.

Ayni sey benim de basima geldi canim hamile oldugumu bilmeden disimi cektirdim disime igne vuruldu ve bi paket antibiyotik kullandim
Sonra hamile oldugumu ogrendim kadin dogumcuma sordum sıkıntı olmaz dedi bundan sorasi icin dikkat et dedi .olsaydi zaten tek etkisi bebegi dusurmekmis dusmediyse baska bi yan etkisi olmaz dedi.

Ben hem kanal tedavisi hemde dolgu yaptırdım bu sırada 4 defa röntgen çekildi çünkü diş eti kanamam varmış fazladan ağrı kesici iğnede oldum. Ama o gün gebelik testi yapamadan adet olmuştum şimdi o günkü adet tarihim gebeliğimin başlangıcı :) ama bi sıkıntı olmadı umarım seninde olmaz

İnsAllah ya içim rahatladii

İnşallah canım benim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…