röntgen çekilmediyse ilaç vs de kullanmadıysanız rahat olun..anestezinin hamilelikte zararı dokunmaz..Kızlar merhaba yeni katıldım ben bu siteyi çok seviyorum bende üye olayım dedim :) 2 gün once 20 lik dişim çekildi ama içime de bir kurt düştü hamile kalmak için uğraşıyoruz ama şimdide ya hamile kalırsam diye dusunmekten de kafayı yemek üzereyim yardim edineğer ki hamile kalırsam zararı olur mu ortada bişey yok ama o ilaçların etkisi anestezi filan korkuyorum annemde sakın hamiel filan kalma diye konuştu ama ya hamileysem zarari olur mu off off :'(
Röntgen çekildi :|röntgen çekilmediyse ilaç vs de kullanmadıysanız rahat olun..anestezinin hamilelikte zararı dokunmaz..
İnsAllah ya içim rahatladiiBen hem kanal tedavisi hemde dolgu yaptırdım bu sırada 4 defa röntgen çekildi çünkü diş eti kanamam varmış fazladan ağrı kesici iğnede oldum. Ama o gün gebelik testi yapamadan adet olmuştum şimdi o günkü adet tarihim gebeliğimin başlangıcı :) ama bi sıkıntı olmadı umarım seninde olmaz
İnşallah canım benim sağolunAyni sey benim de basima geldi canim hamile oldugumu bilmeden disimi cektirdim disime igne vuruldu ve bi paket antibiyotik kullandim
Sonra hamile oldugumu ogrendim kadin dogumcuma sordum sıkıntı olmaz dedi bundan sorasi icin dikkat et dedi .olsaydi zaten tek etkisi bebegi dusurmekmis dusmediyse baska bi yan etkisi olmaz dedi.
Ilaki rontgen cekilmistir, rontgensiz 20lik cekmezler diye biliyorum. Zarari olup olmadigini bilmiyorum anestezinin.
Gomulu degildir o zaman.Benim rontgensiz cekildi 20lik disim
Çene röntgeni mi çekildi..Röntgen çekildi :|
bilmem direk tak die çekti kadın canım gitti amaGomulu degildir o zaman.
Ya işte öyle ağzıma bsiey sokup cekmediler tek dis değildi ön dişlerimle biseyi istirdim o kadar ceneydi galibaÇene röntgeni mi çekildi..
4 dişimi de çektirdim bilirim o duyguyubilmem direk tak die çekti kadın canım gitti amaiğne vurdu acısını yasadım cok
4 dişimi de çektirdim bilirim o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?