- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
yok duymadım nedirdut kürü duydunuz mu denemenizi tavsiye ederim.
benimki yirmilik ve hem çürük hem de yarısı gömülüDüşüm ağrıyordu devlette antibiyotik tedavisine başladılar. Acil durumlara bakıyorlar ama randevusuz çekme ve dolgu işlemi yapmıyorlar. Daha sonra randevu alıp dişimi çektirdim. O arada antibiyotik tedavim de bitmiş oldu
biliyorum bunu arkadaşım regl sancıları için kullanıyorduGidene kadar dexday al 8-10 dk tut max 10.dk da nerenin ağrıdığını unutursun geçmiş olsun 3 ay bu acıyı çektim ayda bir gözüme kadar şişerdi de o şişlik bile oh biraz acım azaldı dedirtirdi bana bu ilacı kime önersem etkisine inanamadı adamlar bana para verseydi böyle etkili reklamını yapamazdımbu arada sakın direk içme suda erit arkadaşım
parasında değilim de bebeğim çok küçük o ağrıyla nasıl baş ederim bebekle diye düşünüyorum 1 hafta boyuncaEvt 20 lik diş çekimi pahalı. Ama mecbursunuz çektirmeye.
ben diş ağrısı için devletin aciline gititm randevu verdiler canm 15 gün sonrasınahanımlar sağlık bölümüne konu açmıştım cevap alamadım, zaten büyük bir dert benim için. diş doktoruna gitmem gerekiyor acil şekilde ama devlet kapalı malum. özelde de bir ton para istiyorlar. zaten işim epey uzun dişçide. ne zaman açılır bu diş bölümleri bilgisi olan var mı? çenemi kırasım geliyor bazen ağrıdan.
çekim için miben diş ağrısı için devletin aciline gititm randevu verdiler canm 15 gün sonrasına
Geçen öyle bir dişimi çektirdim bende. Çürüyüp kırılmıştı. Antibiyotik verdi bir hafta kullandım sonra da çektiyok duymadım nedir
benimki yirmilik ve hem çürük hem de yarısı gömülü
biliyorum bunu arkadaşım regl sancıları için kullanıyordu
parasında değilim de bebeğim çok küçük o ağrıyla nasıl baş ederim bebekle diye düşünüyorum 1 hafta boyunca
devlette mi çektirdiniz? çekim sonrası nasıl geçtiGeçen öyle bir dişimi çektirdim bende. Çürüyüp kırılmıştı. Antibiyotik verdi bir hafta kullandım sonra da çekti
yok duymadım nedir
benimki yirmilik ve hem çürük hem de yarısı gömülü
biliyorum bunu arkadaşım regl sancıları için kullanıyordu
parasında değilim de bebeğim çok küçük o ağrıyla nasıl baş ederim bebekle diye düşünüyorum 1 hafta boyunca
teşekkürler aktarda bulurum herhalde kuru dut.2 yemek kaşığı beyaz kuru dut üstüne
2 su bardağı içme suyunu ekleyip 5 -6 dk kaynatıpikiye bölüp sabah akşam için. Hertürlü enfeksiyon hastalığına iyi geliyor. en fazla 1 hafta devam edilir.
Yalnız sizin ağrınız enfeksiyondan değil sanırım dişinizden dolayı Her 20lik diş çekimi zorlamaz. Beni sadece 1 tane dişim çok zorlamıştı O da kökü yana çıkmıştı o yüzden
Devlette çektirdim. Umduğumdan kolaydı. Çekerken hissetmedim biledevlette mi çektirdiniz? çekim sonrası nasıl geçti
cerrah mı yaptı işlemi? çok acı ağrı oluyormuş diyorlarDevlette çektirdim. Umduğumdan kolaydı. Çekerken hissetmedim bile
Benim normal diş hekimi yaptı. Ama gömük değildi demekki benim. Siz önce bir muayene olun. Apse varsa onu kurutsunlar önce doktor gerek görürse yönlendirir sizi başka birime. Balki Korktuğunuz gibi değildircerrah mı yaptı işlemi? çok acı ağrı oluyormuş diyorlar
Merhaba nasıl bi ağrınız var tam olarak.Diş hekimi asistanı yım yardımcı olmaya çalışıyımhanımlar sağlık bölümüne konu açmıştım cevap alamadım, zaten büyük bir dert benim için. diş doktoruna gitmem gerekiyor acil şekilde ama devlet kapalı malum. özelde de bir ton para istiyorlar. zaten işim epey uzun dişçide. ne zaman açılır bu diş bölümleri bilgisi olan var mı? çenemi kırasım geliyor bazen ağrıdan.
merhaba, benim en arka dişlerim çürük sol üst hariç. onlar da yirmilik sanıyorum ki. sağ üst tamamen çürümüş simsiyah, sağ alttakinin de yarısı kırıldı dün, fena ağrı yaptı gözümden yaş geldi artık yani. bütün çeneme yayılıyor başıma dilime kadar.Merhaba nasıl bi ağrınız var tam olarak.Diş hekimi asistanı yım yardımcı olmaya çalışıyım
Röntgen görmeden çok bişey söylemem doğru değil ama apse oluşmuş olma ihtimali yüksek yada kırılan diş canlı olduğu için onunda etkisi vardır.en kısa zamanda diş hekimine gözükmeniz tavsiye ederim aksi takdirde sorununuz büyüyebilir.merhaba, benim en arka dişlerim çürük sol üst hariç. onlar da yirmilik sanıyorum ki. sağ üst tamamen çürümüş simsiyah, sağ alttakinin de yarısı kırıldı dün, fena ağrı yaptı gözümden yaş geldi artık yani. bütün çeneme yayılıyor başıma dilime kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?