diş ağrısı kabusu

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
hanımlar sağlık bölümüne konu açmıştım cevap alamadım, zaten büyük bir dert benim için. diş doktoruna gitmem gerekiyor acil şekilde ama devlet kapalı malum. özelde de bir ton para istiyorlar. zaten işim epey uzun dişçide. ne zaman açılır bu diş bölümleri bilgisi olan var mı? çenemi kırasım geliyor bazen ağrıdan.

acil olan mudahaleyi ozelde halledin yoksa o agri cekilmez.
belki antibiyotik gerekecek tedaviye baslamadan, onu kullaninca agriniz hafifleyebilir.
ama sakin kafaniza gore icmeyin antibiyotigi.

Bence paranız varsa kıyın ve özel diş hekimine gidin. Diş kalbi bile etkiler çünkü. Geçmiş olsun.

Bir an önce dişçiye gidin. Asla diş ağrısı gerilemez.bu gün dahi gitseniz bir işlem yapılmaz. Çünkü iltihap var dişinizde.ilk önce az ntibiyotik kullanmanız gerekli. Bnce hmn gidin. İsterseniz devlet has. Acil servislerinde yazıyor. Bn her akşam acile gidip ağrıkesici iğne yapıyordum. Ancak öyle uyuyabiliyorum. Hatta diş hekim asistanlığı yaptım bir süre. Geçmiş olsun.

Diş hastanelerinin açılmasını beklerseniz daha çok beklersiniz. Çünkü diş hekimlerinin birçoğunu pandemi nedeniyle filyasyona çektiler. Acile giderseniz de muhtemelen ilaç verip gönderecektir sizi ya da çekecektir tabi enfeksiyon yoksa çünkü başka işlem yapılmıyor. Kurtarılacak bir diş ise eğer özel hastaneye gidip yaptırın derim. Çok geçmiş olsun.

İntihap apseli diş çok ağrı yapar, antibiyotik ve güzel bir ağrı kesici kullanmalısınız apseli dişe sadece ağrı kesici bile fayda etmez, yok gidemem diyorsanız en azından bir sağlık ocağına gidip antibiyotik yazdırabilirsiniz geçmiş olsun.

randevu veriyor devlet.

Sirkeyle tuzu karisrip agriyan dise gargara yapin belki gecer. Aidin salihte okumustum yanlis hatrlamiyorsam. Suan pandemifena vurdu ameliyatlar dahi yapilmiyor

Col gecmis olsun. Hic olmazsa aile hekimine gidin antibiyotik ve agri kesici yazar rahatlarsiniz. Bende 2 aydir takip ediyorum sadece ilceler randevu aciyor o da cok uzak.

acil olan mudahaleyi ozelde halledin yoksa o agri cekilmez.
belki antibiyotik gerekecek tedaviye baslamadan, onu kullaninca agriniz hafifleyebilir.
ama sakin kafaniza gore icmeyin antibiyotigi.

Bence paranız varsa kıyın ve özel diş hekimine gidin. Diş kalbi bile etkiler çünkü. Geçmiş olsun.

Col gecmis olsun. Hic olmazsa aile hekimine gidin antibiyotik ve agri kesici yazar rahatlarsiniz. Bende 2 aydir takip ediyorum sadece ilceler randevu aciyor o da cok uzak.
Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim hanımlar ama emzirdiğim için antibiyotik veya ağrı kesici kullanmak istemiyorum açıkçası hani bebeğe zarar vermese bile. Tedavi yapılacak en acil diş arkadaki yirmilik gömük bir de bu arada yani nasıl olacak bilmiyorum özelde cerrahi operasyon diye geçiyor diye biliyorum ve bayağı yüklü bir miktar para istiyorlar sanırım

Cerrahi operasyonu iltihap varsa antibiyotik kullandirmadan yapmazlar zaten enfeksiyon kana karisir.

Bende emziriyorum bebeklere verilen antibiyotikten verdi aile hekimi bana o yuzden korkmayin. Cok cok az bir miktari geciyormus bebege ve bebeklere verilen antibiyotik oldugu icin bi zarari olmaz dedi doktor.

Cerrahi operasyonu iltihap varsa antibiyotik kullandirmadan yapmazlar zaten enfeksiyon kana karisir.

Bende emziriyorum bebeklere verilen antibiyotikten verdi aile hekimi bana o yuzden korkmayin. Cok cok az bir miktari geciyormus bebege ve bebeklere verilen antibiyotik oldugu icin bi zarari olmaz dedi doktor.
teşekkür ederim kızlar

Canım çok geçmiş olsun.benim yirmilik dişler de aynı senin gibi.cenemi kirasim geliyor.sisiyor morariyor.dis Hastanesi'ne pandemi öncesi gitmiştim ameliyat dediler yaptırdım çok zor geçti.
Özele arkadaşım gitti yaptırdı ağrısı bile hemen geçti.ozel farkı çok oluyor.ama ne yazikki çok pahalı.
Bence özele git.isin çokmuş yavaş yavaş başla yaptırmaya.hepsini aynı zamanda yapmıyorlar zaten.
Ben özele yaptıracağım 3 diş 2000 den fazla tutuyor tek tek yaptırıcam.hem daha az acı cekerim çabuk geçer diş hastanesi gibi olmaz.hem kurtulurum diye düşünüyorum.sende bunu bı düşün.

dut kürü duydunuz mu denemenizi tavsiye ederim.

Düşüm ağrıyordu devlette antibiyotik tedavisine başladılar. Acil durumlara bakıyorlar ama randevusuz çekme ve dolgu işlemi yapmıyorlar. Daha sonra randevu alıp dişimi çektirdim. O arada antibiyotik tedavim de bitmiş oldu

Apse yapmış ise antibiyotik uygulamadan işlem yapmazlar ki. Bende emziritorsum ona uygun antibiyotik, ağrı kesici verdiler. O apsenin süte daha çok zararı var.

Gidene kadar dexday al 8-10 dk tut max 10.dk da nerenin ağrıdığını unutursun geçmiş olsun 3 ay bu acıyı çektim ayda bir gözüme kadar şişerdi de o şişlik bile oh biraz acım azaldı dedirtirdi bana bu ilacı kime önersem etkisine inanamadı adamlar bana para verseydi böyle etkili reklamını yapamazdım bu arada sakın direk içme suda erit arkadaşım

Eklentiler

• 841E1C55-4E90-4760-99E5-8A3A99F730B2.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 149
Geçen hafta eşimin dışı agridigi için dış acile gittik devlet hastanesi öyle gidip gösterebilirsin çok geçmiş olsun

Evt 20 lik diş çekimi pahalı. Ama mecbursunuz çektirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…