Diş ağrısı cerrahi işlem

Evet benim de curugum vardi bi gun fena sekilde bi agri girdi saati birak dakikalar gecmek bilmiyodu ya nefes alamiyodum agridan. Her saniye agri cekiyosun ve bitmiyo bitmiyo olsem daha iyi falan diyosun. Salya sumuk agladim bagirdim ..uyku uyuyamadim. Beni sakinlestiren sey agzimda su bekletmek olmustu su icip duruyodum bi muddet sonra sudan da midem bulandi bi kovaya tukurmeye basladim agzmda bekletip bekletip. Soguk kpmpres gibi yani.m Gece agzmda suyla uyuklar gibi olup bogulurken uyandgm oldu 3 kere. Oyle ki sizmak yani bayilmak. Uyku asla uyuyamadim yoksa. Oturur konumda hep su bekletip tukuruyodum aglaya zirlaya.. sonra sisince daha rahatlamistim agri azalir gbi olmustu.antbyotik arti guclu agri kesici kombosu ile uyuyablmstm sonrasinda... bayginlik gecirmek yada.. benim de agzim kaymisti fotolarim var kocaman bi yanak cene. Agzimin ici kocaman.. iste tuz iyi geldiydi o iltihap firt diye cikmsti. Ama dokunjnca aciyosa ne blym ya daha kotu olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…