Dirseklerde Olusan Nasir Gibi Siyahliklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sari_sari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sari_sari

Ziyaretçi
doğru yeremi konu açıyorum bilmiyorum ama benim kol dirseklerim çok sayılmayacak siyahlık var nasır değil ama böle sert ne yapmam gerekiyo varmı bilen
:sm_confused:

canım bendede vardı limon suyu ve kabuğu ile ovmanı ayrıca kese yapmanı ve nemlendirici sürmeni öneririm bende işe yaradı

evet canım bende ilgin in yaptığı gibi sıkılmış limon kabuğu ile ovuyorum sonrada nemlendirici sürüyorum. tavsiye ederim.

teşekkürler arkadaşlar 1 ay önce farkettim 1 aydır nemlendirici sürüyorum geçmedi buraya yazmaya karar verdim limonu duymuştum emin olamamıştım denicem arkadaşım teşekkürler

arkadaşlar sıkılmış limon kabbuğu derken tam olarak neresini kastettiniz anlayamadım :) limonu sıkıp iç kısmıylamı ovacağız dirseğimizi yoksa dış yüzeyiyle mi? :)
şimdiden teşekkür

arkadaşlar sıkılmış limon kabbuğu derken tam olarak neresini kastettiniz anlayamadım :) limonu sıkıp iç kısmıylamı ovacağız dirseğimizi yoksa dış yüzeyiyle mi? :)
şimdiden teşekkür

iç kısmıyla ovacaksın
yıkayacaksın orayı keseleyip aspirini
güzelce döveceksin vazelinle karıştırıp 1 hafta boyunca hergün süreceksin
sonra gelip bu bacına dua edeceksin
kendimde de vard ordan biliyorum

hahahahah :) inşallah bir hafta sonra burada sana teşekkürlerimi sunacağım iremsu :):):)

kızlar mantıklı ben de topuklarıma yapıyorum banyoda ponzaladıktan sonra vazelinle gripini ezip karıştırıp topuklarıma sürüyorum ve pamuklu bir çorap giyip yatıyorum ertesi gün sonuç inanılmaz mutlaka ama mutlaka yapınn Sıfır maliyet!harika sonuç valla!eşime de yaptım çok iyi geldi

Son düzenleme:

Kerasal Forte Pomad kullanın lütfen:)

Kerasal Forte Pomad kullanın lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…