- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 29
Pazar günü direksiyon sınavına giricem. Daha önce bir kez girdim ve geçemedim aşırı heyecan yapıyorum, şimdiden her saniye onu düşünüyorum. İkinci kez de kalırsam ne yapıcam diyorum. Aslında ben şimdi almak istemiyordum ama amcam zorla kayıt ettirdi, al bir an önce diye. Daha önce de hiç kullnmadım kursta öğrendim. Hocalar da hiç bir sorun yok sen sadece heyecan yapıyorsun diyorlar sürekli. Ama elimde değil ne yapabilirim bunun için?
İlk girdiğimde komisyon üyeleri gayet sakin olmalarına rağmen hiç derslerdeki gibi değildim. Bir de derslerde sürekli hocanın komutlarına ve onayına alışıktım. Sınavda nereden döneceğimi bile hatırlayamadım heyecandan, hocaya bir kaç kez şimdi şöye yapıcam böyle yapıcam dedim. Komisyon üyeleri hocana sorma dedi. Tamamen bana bıraktılar ne yapacağımı şaşırdım.
Park yerine kadar iyi kötü gittim, arka dubaya çarptım. Çok sert kırdın o yüzden oldu falan dediler.
Şimdi yine kalmaktan çok korkuyorum nasıl yenebilirim heyecanımı
İlk girdiğimde komisyon üyeleri gayet sakin olmalarına rağmen hiç derslerdeki gibi değildim. Bir de derslerde sürekli hocanın komutlarına ve onayına alışıktım. Sınavda nereden döneceğimi bile hatırlayamadım heyecandan, hocaya bir kaç kez şimdi şöye yapıcam böyle yapıcam dedim. Komisyon üyeleri hocana sorma dedi. Tamamen bana bıraktılar ne yapacağımı şaşırdım.
Park yerine kadar iyi kötü gittim, arka dubaya çarptım. Çok sert kırdın o yüzden oldu falan dediler.
Şimdi yine kalmaktan çok korkuyorum nasıl yenebilirim heyecanımı