direksiyon sınavı :)

Yok ondan tabi ki bırakmazlar canım :)
Bence geçersin gibi geliyor. Fren olayının açıklaması gayet mantıklı çünkü..
Hakkında hayırlısı :)

Sınavdan 1 Gün önce araçlara bakım yaptırıyorlar. Ben hep kullandığım araçla girdim sınava ama bakım yapıldığı için fark vardı gerçekten..
2. Direksiyon sınavında sorunsuz geçtim şükür.
1. Sınavda stop ettirmiştim arabayı :)
Ehliyetimi aldım 15 gün oldu.

Kalmış Olsanız mutlaka indirirlerdi ve kurs hocanız kaldığınızı söylerdi size.
Geçtiniz bence de, hayırlı olsun şimdiden :)

inşallah bakalım zaten geçtiysem eğer hemen kendimi trafiğe atmam çünkü 12 saatlik ders bence yeterli değil. kesinlikle sabahları trafiğim rahat olduğu zamanlar pratik yaparım..

Çok konuştu diye bırakılan duymadım hiç. Hatta bazıları konuşturmaya bile çalışıyorlar heyecanlı olup olmadığını anlamak için sanırsam. Geçmişsiniz bence, hayırlı olsun :)

Aaaa geçmişsiniz zaten, yeni gördüm. Geçmiş olsuun :)

Turu tamamladıysanız %90 gectiniz sınavı hayırlı olsun :)

kızlar geçtim :) çok şükür geçtim

tebrıkler cnm.bende grıcem bakalım dıreksıyon sınavına.salı gunu yazılı sınav acıklanıcak.nezamn bızım daha bılgı wermedıler.nasıldı pekı senın sınavın?heycanlandın mı?ben cok korkuyorum heycan yaparım dıye halbukı araba daha onceden suruyom yanı.sende ehlıyetını 2 sene sonra alıcan dımı?stajer ehlıyet mısın?

yok stajere kalmadım diye biliyorum canım ama hiç önemli değil kaldıysam da. dikkatli kullanıcam allahın izniyle..

Stajyer ehliyetin hicbir eksisi ya da artisi yokki. Normal ehliyette de kurallara uymamiz gerekiyor, stajyerde de. Stajyer ehliyete kalmamak icin kurslara hucum edenleri de anlamis degilim dogrusu

Stajyer ehliyetin hicbir eksisi ya da artisi yokki. Normal ehliyette de kurallara uymamiz gerekiyor, stajyerde de. Stajyer ehliyete kalmamak icin kurslara hucum edenleri de anlamis degilim dogrusu
aynen öyle hiç bi farkı yok. sonuçta her koşulda dikkatli kullanmak gerekiyor. genelde bayanlar bence daha dikkatli kullanıyor.. sadece erkeklere göre çok aktif olmadıkları için pratik olarak biraz geride kalıyorlar..

geçtiniz mi sınav için cok zor diyorlar bende gelecek ay giricem sınava cok heyecan yapıyorum :S

geçtiniz mi sınav için cok zor diyorlar bende gelecek ay giricem sınava cok heyecan yapıyorum :S
Hiç stres yapmayın kendinize. Evet sınavlar eskiye göre daha zor. Ancak başarmak imkansız değil. Ben de bu dönem ilk girişte aldım. Geçmiş yılların testlerini çözün, yetersiz hissederseniz kendinizi derslere girin. Direksiyonda da heyecanlanmayın. Allah yardımcınız olsun

derslere gidemiyorum çalıştığım için internetten video izleyip test çözüyorum kitabınıda bitirdim direksiyonda insallah gecerim:/gelişmeyi buraya yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…