sınava giren herkes komiyonun onları konuşturduğunu söyledi bende genel yapım olarak zaten konuşkanın tutuk biri değilim yani rahattımda sordum ne öğretmenisiniz diye bana soru sordu diye bırakmaz herhalde beni :) stop ettirmedim hiç vites değişimlerimde iyidi. yokuşta kaydırmadan kaldırabiliyorum.. parkım süperdi.. bitek fren olayı oldu ondada açıklama yaptım bu arabayı ilk kez kullanıyorum diye tamam dediler zaten duyduğuma göre sorun olduğunda direk indiriyorlarmış..Hocaya soru sorman tuhaf olmuş sınav anında ama sıkıntı yapmamış sonuçta cevap vermiş. Bide stop ettirmeden bitirdiysen geçersin. Fren olayını çok takmazlarsa geçersin bence.
bana soru sordu değil bırakmaz herhaldeKeske inerken sorsaydin
teşekkür ederim bakalım sonuç ne olucak :) bildiğim kadarıyla hata yapanları direk indiriyorlarmış beni indirmediler tamamladım parkuru sorun yoktu..Hadi hayırlısı :))))
bende rahatım bakın heycanlı değilim imajı vermek istedim. yoksa kazık gibi otursam ne kadar heycanlı derler:) bide tam sınava başladık dedim ben 7 aylık hamileyim kısmetse bi kızım olacak.. yani ona göre davranın demek istedim çok gülüyorum şuan halime :)Normalde onlar soru sorar dikkatini ölçmek icin sizde tam tersi olmuş :)bana göre geçersiniz ehliyeti alınca arayı fazla uzatmadan araba alın derim yoksa benim gibi trafiğe çıkma cesaretiniz kalmaz...
banada öyle geliyo iki soru sordum diye kalacak halim yok .. stop ettirmedim park ettim sinyallari unutmadım daha ne olsun :)Bırakmazlar ya rahat ol:))
iyimiş çıplak ayakla :) neden kullanmada izin verdiler ki geçirmiceklerse anlamadım..Hayırlısı canım. Ben ilkinde alamamıştım. Ayağımda hafif topuklu bir yazlık ayakkabı vardı. bununla pedalları hissedemiyorum çıkarsam olur mu demiştim ve çıplak ayak kullanmıştım. Onlar da haklı olarak beni geçirmemişti. Sonra işim gereği yıllarca araç kullandığım için kendimi uzun yol kamyon şöförü gibi hissettiğim de olmuştur. Zamanla mükemmelleştim senin anlayacağın ama hiç unutmadım ki en çok kazayı kendine güvenmeye başladığında yaparsın. Allah korusun.
Di mi. Bana bu şekilde olursa kalırsınız diyebilirlerdi. Sanırım iki kişilerdi ve bu muhtemelen ilk kez karşılaştıkları bir durumdu. Onlarda ilk anda ne diyeceklerini bilememiş olabilirler. Ama asıl benim bunu tahmin edip teklif etmemem gerekirdi de işte o anda birden refleks olarak aklıma geldi. Amaan sonra ne kalın topuklu ayakkabılarla hatta kolum kırıkken bile kullandım. Nasılsa sınavdan geçersin işin en kolay kısmı o. Sonrası trafikte asıl mücadele başlıyor. :)iyimiş çıplak ayakla :) neden kullanmada izin verdiler ki geçirmiceklerse anlamadım..
Nolmıs ki yani sormuş olsan soru saçmalamış hocan. Soru sorman kaldığını göstermez, muhabbeti seven biri oldugunu rahatlamak için konuştuğunu gösterirbanada öyle geliyo iki soru sordum diye kalacak halim yok .. stop ettirmedim park ettim sinyallari unutmadım daha ne olsun :)
yaa banada öyle geliyor ama bakalım sizde mi yeni sistemle alanlardansınız..Kaptınız ehliyeti bilee düşünmeyin:)