2 haftadır ders alıyorum ama hala olmuyor.Bol pratik yapman lazım.Bu şekilde geçemezsin.
İlk sınavım. Aracım Yok malesef sadece derste pratik yapabiliyorumİlk sınav mi?Aracınız varsa parkur yerinde pratik yapsanız ama hoca direksiyona müdahale ediyorsa biraz zor gibi.Yine de iki gün bol bol pratik yapın inşallah kazanırsınız.
Hep mi vardı bu problem arada mı oluyor?Kızlar merhaba,
Direksiyon sınavına gireceğim Pazar günü. Ama araç hakimiyetini sağlayamadım bir türlü hoca direksiyona müdahale etmek zorunda kalıyor arabayı kaydırıyorum. Bu şekilde geçmem imkansız mı? Nasıl yapacağım bu durumu yaşayanlar var mı aranızda
Yavaş gidersem pek olmuyor biraz hizlaninca oluyor. Hoca yavaş gidersen süren yetmez diyor hizlaninca da aracı kaydırıyorsun diyorHep mi vardı bu problem arada mı oluyor?
Sınavı erteleyemiyorum malesef en azından sınavı görmüş olurumsınavı erteleyin ders almaya devam edin
Sınavda süre oluyor muydu hiç hatırlamıyordum.Yavaş gidersem pek olmuyor biraz hizlaninca oluyor. Hoca yavaş gidersen süren yetmez diyor hizlaninca da aracı kaydırıyorsun diyor
Evet süre oluyormuş. O süre içinde parkuru tamamlamak gerekiyormuş. Ben yavaş gidersem süreyi kaçırıyorum hızlanırsam aracı kaydırıyorum.Sınavda süre oluyor muydu hiç hatırlamıyordum.
Otomatik mi manuel mi?
Belli biz hızda gidilmeli diye aklımda kaldı. Mesela bana ibre hep 10da olsun diye bir taktik vermişti. Ama hız ibresi değildi o neydi unuttum. 10 muydu kaçtı hatırlamıyorum ama stabil sürmüş oluyorsun anladığım kadarıyla bu vesileyle.
Direksiyonu da elinde sıkma rahat ol.
Diğer yapılması gerekenleri yap. Aadece bir şeye takılma. Hepsine bakıyorlar. Başarılar dilerim…
yani hızlanınca kaydırıyorsan zaten ehliyeti hak edecek kadar bilmiyorsun demektir bu. çalışmaya devamEvet süre oluyormuş. O süre içinde parkuru tamamlamak gerekiyormuş. Ben yavaş gidersem süreyi kaçırıyorum hızlanırsam aracı kaydırıyorum.
Hazır degilsiniz konusup sinavi erteleyinKızlar merhaba,
Direksiyon sınavına gireceğim Pazar günü. Ama araç hakimiyetini sağlayamadım bir türlü hoca direksiyona müdahale etmek zorunda kalıyor arabayı kaydırıyorum. Bu şekilde geçmem imkansız mı? Nasıl yapacağım bu durumu yaşayanlar var mı aranızda
Düz viteste stop ettiren park edemeyen vs gördüm deKızlar merhaba,
Araç hakimiyeti değil direksiyon hakimiyeti o,şimdi sınav günü araca bindin,önce koltuğunu ayarladın sonra aynalarını ayarladın sonra kontağı çevirdin buraya kadar herşey normalse araç kullanırken en temel bilgi direksiyon çok oynatılmaz direksiyonu bırakırsan heleki sınav aracı sadece acemilerin bindiği bir araç rot mot vs baya kötüdür direksiyonu hafif gevşek bırakırsan sağa yada sola akaaaar giderKızlar merhaba,