• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavı

Kızlar merhaba,
Direksiyon sınavına gireceğim Pazar günü. Ama araç hakimiyetini sağlayamadım bir türlü hoca direksiyona müdahale etmek zorunda kalıyor arabayı kaydırıyorum. Bu şekilde geçmem imkansız mı? Nasıl yapacağım bu durumu yaşayanlar var mı aranızda
Bu eksiğin varsa hocanın sana " daha sınava girme" demesi lazımdı ama sanırım sırf daha çok para kazanmak için bunu demiyorlar.

Muhtemelen bu sınavdan kalırsın, öyle 2 günde direksiyon hakimiyeti kazanılmaz.

Daha direksiyon hakimiyetini sağlayamıyorken sınavdan geçsen ne olacak?
Hiç girme bile sınava, çalışmaya devam et.
Zaten direksiyon hakimiyetin yoksa ne geri geri gidebilirsin ne park edebilirsin ne şerit değiştirebilirsin. Boş yere sınav hakkını yakma

Sınavı geçince birden araç hakimiyetini sağlayacak mısınız yoksa ehliyeti alınca bir de yanınızda direksiyon hakimiyeti sağlasın diye eleman mı tutacaksınız?

Sorduğunuz sorunun farkına varın önce. 1,5-2 ton ağırlığında ve çoğu metalden oluşan bir aracın hakimiyetini sağlayamamak ne demek önce biraz düşünün. Şaka gibi ya, nasıl başarırım daha kaç ders almam gerek, önereceğiniz öğretmen var mı demek yerine sınavı geçer miyim diyorsunuz. 2 hafta ders yetmez, sınavı geçemezsiniz, ki geçmemelisiniz zaten. Yavaş sürersem oluyor ne demek, hız limitleri niye konuyor?

Park , geri geri gitme sorununu anlarım da, aracı nasıl sabit tutamıyorsunuz, anlamadım 🫣. Siz bol bol pratik yapın. Sınava girmeyin bence. Konuşup öğrenin

Direksiyon hakimiyeti olmayan biri ehliyet alamasın zaten o eksikliği giderene kadar, çıkıp yürüyoruz kaldırımda, trafiğe çıkıyoruz bize de yazık.

Back
X