Otomatik araç ehliyeti alınca manuel araçta geçerli olmuyor. Ama manuel alınca otomatikte geçerli oluyor. Her ikisini de kullanabileyim diye öyle yazılmıştımNeden otomatik araç ehliyeti almıyorsunuz?
Anladım. Aslında otomatik çok kolay ama kendi arabamızda manuel o yüzden de ehliyete manuel için yazıldım10 yıldan uzun süredir aktif araba kullanıyorum, hiç manuel araba kullanmam gerekmedi. Ehliyetim manuel.
Aslında unutmuyorum. O an ki heyecanla elim ayağıma dolaşıyorDebriyaja basmayı unutacak kadar panikliyorsanız belki de almamanız gerekiyordur. Hayırlısı olsun
Anladım. Aslında otomatik çok kolay ama kendi arabamızda manuel o yüzden de ehliyete manuel için yazıldım
Hali hazırda otomatik arabası olmayanlar için otomatik ehliyeti almak cok mantıklı değil. Ekonominin gidişatı ve 2. El arabalarda otomatik vitesin daha sıkıntılı olmasından dolayı tanıdığım çoğu kişi ili arabasını Manuel almak zorunda kalıyor.Neden otomatik araç ehliyeti almıyorsunuz?
İşte bu heycanla trafiğe çıkılmaz ki. Her yeri birbirine katarsınız. Buna bir çözüm bulun bence 3. Sınavdan önceAslında unutmuyorum. O an ki heyecanla elim ayağıma dolaşıyor
Haklısınız, ben aradaki maliyet farkını göz önünde bulundurmadan düşüncesizce yorum yaptım.Hali hazırda otomatik arabası olmayanlar için otomatik ehliyeti almak cok mantıklı değil. Ekonominin gidişatı ve 2. El arabalarda otomatik vitesin daha sıkıntılı olmasından dolayı tanıdığım çoğu kişi ili arabasını Manuel almak zorunda kalıyor.
Estağfurullah ne düşüncesizliğiHaklısınız, ben aradaki maliyet farkını göz önünde bulundurmadan düşüncesizce yorum yaptım.
Kesinlikle. İşte çözümü ne bilemediğim için sizlere danıştımİşte bu heycanla trafiğe çıkılmaz ki. Her yeri birbirine katarsınız. Buna bir çözüm bulun bence 3. Sınavdan önce
Özel ek ders alıp trafikte çalışın bir süre daha benceKesinlikle. İşte çözümü ne bilemediğim için sizlere danıştım
Altinci denememde aldim ahahaha ustelik ilk sefer manueldi onda 4 defa kaldim sonra baska kursta otomatige yazildim ve daha kotusu daha hic ehliyet isine girmeden araba almistim 1 yildan uzun sure babamlarin kapida yatti resmen kullanamadigim arabam vardiMerhaba arkadaşlar. İkinci kez direksiyon sınavına girdim bugün maalesef kaldım. Komisyon çok iyiydi o konuda sıkıntı yoktu, parkuruda çok güzel yaptım tam sınav bitiş noktasına yaklaşırken önüme hızla bir araç çıktı panik yaptım ani frenle durdum ama debriyajdan ayağımı çekince üst üste iki kez istop ettirdim. O kadar çok ağladım ki parkuru sorunsuz tamamlayıp tam bitiş noktasına gelmiştim ki böyle bişey yaşamak çok üzdü. İlk sınavda da buna benzer bir sorunda kalmıştım. Ehliyet alamayacağımı düşünmeye başladım artık hevesim kaçtı. O an heyecan yapmamak için neler yapmalıyım bilemiyorum. Sakinleştirici şurup önerdiler ama antidepresan kullanıyorum ayrıca şurup içebilir miyim bilmiyorum eczaneye soracağım. Benim gibi kalıp sonrasında ehliyeti alan arkadaşlar fikir verirse çok mutlu olurum
Ahh yaAltinci denememde aldim ahahaha ustelik ilk sefer manueldi onda 4 defa kaldim sonra baska kursta otomatige yazildim ve daha kotusu daha hic ehliyet isine girmeden araba almistim 1 yildan uzun sure babamlarin kapida yatti resmen kullanamadigim arabam vardivergisini odeyip duruyordum. ikinciye kaydolurken o arabanin aynisindan araclarla egitim veren bir kurs buldum kendi arabamla parkurda deneye deneye cozdum olayi ama babam kendi arabamin anahtarini vermedi trafige cikmayayim diye benimki ayri bir seviyede rezillik yani. Umutsuz olmayin.
Ehliyet kurslarında yeteri kadar direksiyon dersi veriyorlar mı şu an ? Heyecan vs yenmek zamanla olur,pratik yaptıkça gelişir araba kullanma becerisi ve soğukkanlılık.Merhaba arkadaşlar. İkinci kez direksiyon sınavına girdim bugün maalesef kaldım. Komisyon çok iyiydi o konuda sıkıntı yoktu, parkuruda çok güzel yaptım tam sınav bitiş noktasına yaklaşırken önüme hızla bir araç çıktı panik yaptım ani frenle durdum ama debriyajdan ayağımı çekince üst üste iki kez istop ettirdim. O kadar çok ağladım ki parkuru sorunsuz tamamlayıp tam bitiş noktasına gelmiştim ki böyle bişey yaşamak çok üzdü. İlk sınavda da buna benzer bir sorunda kalmıştım. Ehliyet alamayacağımı düşünmeye başladım artık hevesim kaçtı. O an heyecan yapmamak için neler yapmalıyım bilemiyorum. Sakinleştirici şurup önerdiler ama antidepresan kullanıyorum ayrıca şurup içebilir miyim bilmiyorum eczaneye soracağım. Benim gibi kalıp sonrasında ehliyeti alan arkadaşlar fikir verirse çok mutlu olurum
Bugün 2. Direksiyon sınavına girdim ve geçtim. Onun öncesi sakinleştirici bitkisel şurup içtim. Komisyonda çok önemli tabi. Yani 3. Sınava hak kazanmissiniz yapicak pek birşey yok şu saatten sonra geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. İkinci kez direksiyon sınavına girdim bugün maalesef kaldım. Komisyon çok iyiydi o konuda sıkıntı yoktu, parkuruda çok güzel yaptım tam sınav bitiş noktasına yaklaşırken önüme hızla bir araç çıktı panik yaptım ani frenle durdum ama debriyajdan ayağımı çekince üst üste iki kez istop ettirdim. O kadar çok ağladım ki parkuru sorunsuz tamamlayıp tam bitiş noktasına gelmiştim ki böyle bişey yaşamak çok üzdü. İlk sınavda da buna benzer bir sorunda kalmıştım. Ehliyet alamayacağımı düşünmeye başladım artık hevesim kaçtı. O an heyecan yapmamak için neler yapmalıyım bilemiyorum. Sakinleştirici şurup önerdiler ama antidepresan kullanıyorum ayrıca şurup içebilir miyim bilmiyorum eczaneye soracağım. Benim gibi kalıp sonrasında ehliyeti alan arkadaşlar fikir verirse çok mutlu olurum
Karşınıza çocukta çıkabilirdi. En hayırlısı olmuş birazdaAslında unutmuyorum. O an ki heyecanla elim ayağıma dolaşıyor
Ben dua okuyarak başladım dua okuyarak bitirdim heyecanımı dua ile yendimMerhaba arkadaşlar. İkinci kez direksiyon sınavına girdim bugün maalesef kaldım. Komisyon çok iyiydi o konuda sıkıntı yoktu, parkuruda çok güzel yaptım tam sınav bitiş noktasına yaklaşırken önüme hızla bir araç çıktı panik yaptım ani frenle durdum ama debriyajdan ayağımı çekince üst üste iki kez istop ettirdim. O kadar çok ağladım ki parkuru sorunsuz tamamlayıp tam bitiş noktasına gelmiştim ki böyle bişey yaşamak çok üzdü. İlk sınavda da buna benzer bir sorunda kalmıştım. Ehliyet alamayacağımı düşünmeye başladım artık hevesim kaçtı. O an heyecan yapmamak için neler yapmalıyım bilemiyorum. Sakinleştirici şurup önerdiler ama antidepresan kullanıyorum ayrıca şurup içebilir miyim bilmiyorum eczaneye soracağım. Benim gibi kalıp sonrasında ehliyeti alan arkadaşlar fikir verirse çok mutlu olurum