- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi mavikelebek34
-
Aslında pes eden biri değilim tam tersi yapıyorsam daha iyisini yapmaya çalışırım ama neden böyle oldu hala anlamış değilim. Olumsuzlukları çeken bir yapım var en küçük bişeyde en kötüsünü düşünüyorumÖnünüze her engel çıktığında bu kadar çabuk mu pe edersiniz? Bu tavırla hayatta hiçbir yere varamaz, hiçbir şey elde edemezsiniz.
Sorma ilkinde değil ama bu sefer çok koydu banada yapabildiklerimi yapamamak çok sinirimi bozdu.7 hak yok muydu ben alali 3 sene oldu gerci ama. Bende l parktan kalmıştım dubaya çarptımüstelik bitmisti sınavım onu yapsaydım. Çok ağlamıştim
Doğru daha dikkatli olmam lazımHatanı biliyorsun. Panik yapma . Ayağını debriajdan yavaş çek alttan iteklesin o seni. Birde duracağını hissetiğin an debriaja bas. 3 kere istop edilince geçersiz oluyor sınavın. Sınava kadar hocadan 1 ders daha alabilirsin. Bütün olay debriajda bitiyor.
Yani hatanızı biliyorsunuz üstüne giderek çözersiniz ancak. Heyecan yapmıyorum diyosunuz ama muhtelemen heyecandan kavrama yapmadan ayağınızı hızlı çekiyorsunuz . Ayrıca parklarda bol bol debraj kullanılıyor istop etme şansınız çok yüksek. Dikkat edin o o yüzdenSorma ilkinde değil ama bu sefer çok koydu banada yapabildiklerimi yapamamak çok sinirimi bozdu.4 hakkım var eski sistem nasıl bilmiyorum ama işin tuhafı parklarda iyi olduğumu düşünüyorum ama sınavlarda parka gelemedim henüz.
Derslerde sıkıntım yoktu dur kalk çalıştım hatta hoca ihtiyacın yok ama istiyorsan yapalım demiştiBen ikinci sınavimda almıştım. Araba stop ettiyse demek ki kavrama yapamiyorsunuz hocaniz bunu fark etmedi mi ? Sınavdan sonra ek ders verip kavramaya iyi çalışmanız gerekir debriyajdan hemen ayağınızı çekmeyin
Bende dersler de yanımdan geçen kamyonlarla bile atışıp yarış yapıyordumKızlar iyi akşamlar. Bugün ikinci kez direksiyon sınavına girdim ve yine kaldım. İki hafta sonra tekrar sınav var ama girip girmeme konusunda çok kararsızım. Moralim çok bozuldu hadi ilkinde heyecandı stresti dedim ama bu sefer gerçekten çok takıldım. Derslerde sıkıntım yok herşey normaldi. Bugün sakindim heyecanda yapmadım ve gayet güzel başladım ama birden araba stop etti ve modum düştü üstüne tekrar. Komisyondakiler araç ve yol hakimiyetimin iyi olduğunu gayet iyi kullandığımı söylediler kurs hocası da dahil. 2 hakkım kaldı ve yapabileceğimi düşünmüyorum artık. Benzer şeyleri yaşayan veya yardımcı olabilecek var mı aranızda ☹☹
İnşaAllah ya artık üçüncü sınavda heyecan falan olmaması lazımBende dersler de yanımdan geçen kamyonlarla bile atışıp yarış yapıyordumsınavlarda hep park yaparken tekerlek kaldırıma çarpıyor diye kalıyordum. 3. Sınavda almıştım. Ilk ikisinde heyecan yapıp hocaları park yaparken pek dinlememiştim. Topla gel istersen dediklerinde biraz daha geriye gideyim vs derken hep kaldirima carptim.Birde 3. Sınavda kurs hocası komsiyondaki hocalara arkadaşında 3. Sınavı herşeyi cok iyi ama parkta biraz takılıyor dedi. Park esnasında komisyondan bi hoca inip gel gel diye komut veriyordu oyle aldik ehliyeti. Sıkma canını heyecanda yapma alırsın allahın izniyle
Bende sıfırdan öğrendim daha önce hiç bilgim yoktu. Hem beklemediğin yerde hemde en iyi dediğinde bile takılabiliyorsun. Ben parklara çok güveniyordum ama güvenmemek gerekiyormuş yine dikkatli olmak lazım.Ben de haftaya gireceğim bakalım hayırlısı. İnşallah yaparım insan beklemediği yerlerden hata yapıyor. Alsam çok rahatlayacağım çok da yoğunum derslere ekstra zaman ayırmak çok zor oluyor sıfırdan öğrendim bir de
İnşallah ya çok istiyorum geçmek valla. Bir de hoca çok önemli benim hocam da çok öğretici değil hocası iyi olanlar tekte hemen geçiyor benim aldığım ders sayısının yarısını alıp geçenler var yine sıfırdan. Şans meselesiBende sıfırdan öğrendim daha önce hiç bilgim yoktu. Hem beklemediğin yerde hemde en iyi dediğinde bile takılabiliyorsun. Ben parklara çok güveniyordum ama güvenmemek gerekiyormuş yine dikkatli olmak lazım.İnşaAllah geçersin tek seferde
Kesinlikle hoca çok önemli. Komisyondakilerde şans meselesi benim iki sınavımda da çok iyilerdi ama yinede elinde olmuyor bazı şeyler.İnşallah ya çok istiyorum geçmek valla. Bir de hoca çok önemli benim hocam da çok öğretici değil hocası iyi olanlar tekte hemen geçiyor benim aldığım ders sayısının yarısını alıp geçenler var yine sıfırdan. Şans meselesi
Teşekkürler dikkate alıcam.Ben direksiyon sınavından ilk seferde geçtim soğuk kanlıyımdır buna bağlıyorum. Panik yapma kesinlikle panik yapanların hepsi bir sebepten kaldı. Sınavdan bir gün önce direksiyon sınav videolarını izledim. Arada kaçırdığım birşey olursa aklına yerleşsin diye sende izle etkisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?