- 20 Temmuz 2022
- 282
- 353
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Ders alabilirsiniz.1 ay önce direksiyon sınavına girdim daha 5 dakika dolmadan 2 stopla kaldım. Aşırı heyecanlıydım. Neyse ikinciye girdim unutmamıştım da derslerde iyiydim. Bu sefer heyecandan arkamdaki kamyonetten korktum yandaki dubalara sürtünce yine kaldım. Sınavdan sonra da işe gittim hayatımın en kötü günüydü çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum berbat da değilim yani güzel sürebiliyorum. Her sınava girişimde kaldım demekten utanıyorum artık ne yapacağım
Bende çok aşırı heyecanlıydım.. bir tanidigim da aynı şekilde kitleniyorum felan diyodu sakinleştirici bı ilaç içmiş galiba çok rahat geçmiş sınavı.. bütün bunlar heyecandan oluyor malesef bende titreye titreye girmistim1 ay önce direksiyon sınavına girdim daha 5 dakika dolmadan 2 stopla kaldım. Aşırı heyecanlıydım. Neyse ikinciye girdim unutmamıştım da derslerde iyiydim. Bu sefer heyecandan arkamdaki kamyonetten korktum yandaki dubalara sürtünce yine kaldım. Sınavdan sonra da işe gittim hayatımın en kötü günüydü çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum berbat da değilim yani güzel sürebiliyorum. Her sınava girişimde kaldım demekten utanıyorum artık ne yapacağım
ay çok üzüldüm size benimde başıma aynısı gelmişti bence kursla konuşup sınav saatinizi erken saate almanızı ve sınavdan önce papatya çayı içip sakinleşmenizi tavsiye ederim bende öyle yapıp 3. sınavda geçmiştim1 ay önce direksiyon sınavına girdim daha 5 dakika dolmadan 2 stopla kaldım. Aşırı heyecanlıydım. Neyse ikinciye girdim unutmamıştım da derslerde iyiydim. Bu sefer heyecandan arkamdaki kamyonetten korktum yandaki dubalara sürtünce yine kaldım. Sınavdan sonra da işe gittim hayatımın en kötü günüydü çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum berbat da değilim yani güzel sürebiliyorum. Her sınava girişimde kaldım demekten utanıyorum artık ne yapacağım
Mesela dubalarin insan olma ihtimalini düşünün. Kamyondan kaçayım derken yoldaki insanlara zarar verebilirdiniz. Boş yolda herkes araba kullanır. Önemli olan trafikte, stres altındayken hatasız surebilmek...1 ay önce direksiyon sınavına girdim daha 5 dakika dolmadan 2 stopla kaldım. Aşırı heyecanlıydım. Neyse ikinciye girdim unutmamıştım da derslerde iyiydim. Bu sefer heyecandan arkamdaki kamyonetten korktum yandaki dubalara sürtünce yine kaldım. Sınavdan sonra da işe gittim hayatımın en kötü günüydü çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum berbat da değilim yani güzel sürebiliyorum. Her sınava girişimde kaldım demekten utanıyorum artık ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?