1 ay önce direksiyon sınavına girdim daha 5 dakika dolmadan 2 stopla kaldım. Aşırı heyecanlıydım. Neyse ikinciye girdim unutmamıştım da derslerde iyiydim. Bu sefer heyecandan arkamdaki kamyonetten korktum yandaki dubalara sürtünce yine kaldım. Sınavdan sonra da işe gittim hayatımın en kötü günüydü çok ağladım. Ne yapacağımı bilmiyorum berbat da değilim yani güzel sürebiliyorum. Her sınava girişimde kaldım demekten utanıyorum artık ne yapacağım
Ders alabilirsiniz.
Sadece araba sürebilmekten ibaret değil bu iş.
Hislerinizi de kontrol altında tutabilmeniz gerek. Kamyonetten korkup dubaya sürtmek sebepli kalmanız normal.
Sadece gaz,fren kontrol edebiliyor olmanıza bakmazlar sonuçta trafik hareket halinde,degişkenleri olan bir durum,boş arazide sürmüyoruz yada bomboş yollarda, kamyon geçer yanınızdan ne bileyim yola bir hayvan atlar,bir yerden çocuk çıkabilir. Siz sakin ve dikkatli olabilmelisiniz ki durumu layıkıyla kontrol edebilin.
Trafikte hatalar panikle yapılıyor zaten.
Kamyonlardan,tırlardan acayip korkarak ehliyet almış senelerdir de araba kullanan biri olarak yazdım bunları da.
Benim kurstaki eğitmenim biliyordu bu durumu, beni hep kamyonların vızır vızır geçtiği yerlere götürmüştü. Biraz serbestti parkurda falan kullanmadık genelde e5de kullandırıyordu. Korkarak olmaz üstüne git demişti ama tek yapamazdım bunu da,yanimda olmasının ne bileyim her an frene basabilecek olmasının da özgüveni vardı tabi ki.
Sizde ek ders alabilirsiniz bence.