Direksiyon sınavı kabusu

İlk komisyonum öyleydi bana sürekli soru sordu hatta bir sorusuna kızmıştım ehliyeti neden almak istiyorsun kimliğinde görünsün diye mi demisti. Bu seferki komisyonum gerçekten iyiydi sadece daha önce nerde kaldın dedi. Stop etmediğim halde stop ettin in demişti . Allah Allah neden öyle dedi ki dedi yalnız heyecanım vardı dedim ondandır heyecandan bırakıyoruz dedi. İnanıyorum üçüncü de alacaksın sen de o potansiyeli gördum dedi inşallah doğrudur Artık almamam mi gerek diye düşünüyorum. Bir de iki buçuk aydır araç kullanmadım hocam da işi bırakmış ikinci sınav için başka kişiyle çalıştım öğretme yöntemleri farklı kafam karıştı

Yakınınızda yok mu araba ki pratik yapın biraz trafiksiz alanlarda bence derste öğrendiklerinizi tekrarlarsınız çok ara vermeyin

Sınavda ne kadar sakin olursanız o kadar geçme şansınız artar, sakinliğe de bakıyorlar. Heyecanınızı belli etmeyin.

Açıkçası yok bir de haftasonu yasakları girdiği için babamlara gidemedim gitsek pratik yapacaktım . Nasipse Şubat ayında tekrar gireceğim inşallah bu sefer geçerim. Uzadıkça da insanın üzerine daha çok sorumluluk biniyor.
Yakınınızda yok mu araba ki pratik yapın biraz trafiksiz alanlarda bence derste öğrendiklerinizi tekrarlarsınız çok ara vermeyin

Ben yazili sinavdan 90 alip uygulamada kalmistim. Cok heyecanliydim, isiklarda kalkis yaparken arabayi stop ettirmistim. Park edememistim. Ikinci sinav icin 3 ozel ders aldim gittigim direksiyon kursundan. Hepi topu 1 er saat, mucize yaratacak bisey degildi. Benim asil gecmemi saglayan baska bisey oldu. Sinav aninda kendimce bir hikaye uydurdum icimde, misafirlerim gelmis ve onlari kendi arabamla sehir turu attiriyorum. Buna resmen inandim surerken. Zerre kadar stres yapmadim. Ve her asamayi tak tak tak diye gectim.

Yazılı sınavda ben de öyle aldım . Ama direksiyon aynı olmuyor. Yalnız doğru diyorsunuz başka şeyler düşünmek direk ona odaklanmamak faydalı

Stres yapmaman lazimm .. ben de 5 ay once aldim ehliyetimi.. hatta direksyon dersinde kaza gecirdik itfaye carpti bize ucuz kurtuldkk. Ertesi gun tekrar kalkip derse gittim ki ben panik atagi olan bir insanim.. kendme soz verdim ilk sinavdan alacam dedim elim ayagma dolasmasna ragmen ilk direksyon sinavimda basardim . Sadece yola ve yapmam gerekenlere odaklandm ben bile sasirdm hic hata yapmadm ..

Aynen bence ilaclar fayda etmiyor pande bi kasik passiflora surup icmistim hicbir ise yaramadi yne elim ayagm titredi sonra kendi icimde hallettim alacam yapacam dedim ve yaptim..

ben dıreksıyon sınavında ilk sınavda gectım.. arabada tek basımaymişim gıbı dusundum ve oylede surdum zaten hocalarımızda karısmadılar bana cok rahat gectım ya ben

ucuz kurtulmuşşsunuz benım zamanımdada minibüsu uzerıme surmuştu adamın bırı o ankı refleksle sola kırmıştım ben. bıde arabanın sahıbı gelıp arabamıza vuruyor bana kufurler saydırıyor. hocalar orda ben önce sakın kaldım sonra actım agzımı yumdum gozumu.. adamda utandı kendınden yoluna devam etti hocalar bana bakıyordu. hatta. polo hanım sakın olun ıyımısınız. diyorlardı.

Ahaha sİzede gecmiss olsunn ya soforler dusuncesizzz resmen ustmze suryorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…