Direksiyon sınavı kabusu

Ben sınav günü sınavdan 2 saat önce yarım aldım sıfır heyecanla bitirdim. Bir de Atarax olabilir ama o biraz sersemlik yapabilir dideral heyecani alıyor. Hangi sebeplerle kaldınız önceki 3 sefer?
En son atarax aldığımda -ki yarım aldım- aldıktan 1 saat sonra uykuya daldım ve 3 gün boyunca uyudum... sadece yemek yemeye ve lavaboya kalktım
Hangi ilacın hangi bünyede napacağı belli değil.

Ben sınav günü sınavdan 2 saat önce yarım aldım sıfır heyecanla bitirdim. Bir de Atarax olabilir ama o biraz sersemlik yapabilir dideral heyecani alıyor. Hangi sebeplerle kaldınız önceki 3 sefer?
Ben kullansam bile sınavdan birkaç gün önce derse giderken falan denemek istiyorum yan etki yapıp yapmadığını bilmek acisindan

Artık bende gecebilirim inşallah aslında şimdiye kadar komisyon üyeleri hep iyiydi bir sınavda kotusune denk geldim hocamın dediğine göre herseyi ogrenmisim fakat heyecanı yenemezsem olmazmis

Ben çok iyi kullanmama rağmen ben bile heyecanlandım direksiyonda. Ama hocam çok iyi olduğumu söyledi ordan biraz sakinleştim ve yanımdaki kurul üyesi döndü arkasını sohbet etti yani. Ondan sonra ben takıldım kendi çapımda. Heyecan normal ama fazlası zarar bakın 3 kez kalmışsınız sadece heyecan yüzünden kendinizi telkin edin sürekli

Ertelemek gibi bir şansımız oluyor mu

İlkinde önüme araç çıktı panik yapıp farklı yöne kırdım ikincide yanlış vites atınca düzeltmeye çalışırken araba stop etti heyecandan calistiramayip ikinci kez stop ettirdim
3. Kez en çok beni etkileyen L park yani son adımda kaldım beni en çok etkileyen son hakkımda sınavın sonuna kadar gelip kalmak oldu

Telkin etmeye çalışıyorum inanın ama olmayınca olmuyor sanki o anda nefesim kesilecek gibi oluyor

En son atarax aldığımda -ki yarım aldım- aldıktan 1 saat sonra uykuya daldım ve 3 gün boyunca uyudum... sadece yemek yemeye ve lavaboya kalktım
Hangi ilacın hangi bünyede napacağı belli değil.
Bir de iştah açıyormus Atarax yaptı mı öyle? Ay ben prakten içinde oluyorum öyle. Alerji ilacı. İçtiğin anda uzay boşluğunda dolaşıyorum tek düşüncem yemek oluyor çok ilginç bir kafa gerçekten

Merhaba.Aynı durumu yaşadım sizinle.4 sene önceydi.Heyecanımı kontrol altında tutamıyorum, elim ayağım titriyor ve bunu bariz bir şekilde dışarıya yansıtıyordum.3. şansımda daha başlangıçtan 10 metre sonra stop ettirdim daha kötüsü de 4. şansımda son parkurda yokuşta stop ettirip dosya yaktım.
Ağlaga ağlaya eve döndüm ama bu heyecan olayı beni hayatımım her noktasında etkiliyor hala.

Bazen istemsiz titremelerim oluyor sınav vb durumlarda.Neyse ben sürekli ek ders aldım ve trafiğe karıştım heyecanımı az da olsa yendim.
Yeniden dosya oluşturdum ve ilk sınavımda verdim.Sonrasında ehliyetimi aldım.Artık tek başıma uzun yol bile yapabiliyorum.Maddi manevi zor bir süreçti ama geçti.Sizinde probleminiz belki pratikle alakalıdır.

Direksiyon sınavında da stres yapmazsın ya.. sonucunda kazanılacak herhangi bir kariyer basamağı falan yok, keyfe keder araba kullanmak için girilen sınav.
3 defa kaldıysan demek ki araba kullanacak meziyete henüz sahip değilsin, bu halinle trafik canavarından öteye gidemezsin zaten. bırak ilacı falan da, bol pratik

Bazen kismetten öteye gidilmez diyorum kendimi telkin ediyorum bazen de kendime geçemeyecek ne vardı nasıl yaptın deyip kızıyorum artık son hakkım gecemezsem bir süre ara verecem belki de böylesi daha hayırlı olur

Merhabalar ben de ilk hakkimda heyecandan kaldım hatta bir haftadır pasiflora içmeme rağmen sınavda bir işime yaramadı . Bugün de ikinci sınav hakkima girdim her şey çok güzel gidiyordu ki L parkta fazla içeriye girmişim orda kaldım bu seferki komisyon hocamda çok iyiydi dedi bunu yapmasaydin ben seni geçirirdim iyi gidiyordun dedi. İnşallah 3. Hakkımda hatasız kazasız geçerim . Sizde geçersiniz arkadaşım bolca başarılar diliyorum

Sizin yerinizde olsam sınava girmem hazır olana kadar ilaç filan ne saçmalık yarından sonra arabanızda aileden veya arkadaşlardan biri olsa heyecanlanıp başınıza bir şey gelmesini mi bekleyeceksiniz? Yada her arabaya bineceğinizde ilaç mı alacaksınız? Önce pskolojinizi düzeltin uyum sağlayın sonra girin sınava yaptığınız şey ancak size zarar verir ancak insanlar bunu görüyor ki kalıyorsunuz. Kendi canınızıda başkasının canınıda riske atmayın.

Kesinlikle haklısınız. Ben heyecan için pasiflora kullanınca ki doktor kontrolünde kullandım gene de bana yararı değil zararı oldu. Bu sefer kesinlikle kullanmadim ama milim hatamdan dolayı kaldım. Dediğiniz gibi trafik hata kabul etmiyor ufacık bile olsa ve anladım ki pratiklik istiyor kesinlikle.

İnanın ben ilk seferde geçtim heyecanlı mıydım evet ama hocada çok önemli dedi sen cevap verme senin yerine ben vericem heyecanda yapma onlar kim ki? Her zamanki yaptığımız alıştırma varsa. Sonra gerçekten soru soruyorlar dikkat dağıtmak için mesela yaş kaç filan demişti hocam giriyordu hemen 18 diye oda müsaade etmedi yani tek sorun kafadan atmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…