- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 29
-
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
Kullandınız mı siz kullandiysaniz sadece sınav gunu mu ictinizDideral
Dosyam yanacak 4.kez kaybolan özgüvenim ve maddi kaybımneden bu kadar korkuyorsunuz?
Hata yapmaktan korkuyorsunuz desem zaten 3 kere kalmış ve en kötü ihtimali yaşamışsınız. Peki ondan sonra dünya son buldu mu ? Hayır ve her şey devam etti değil mi?
O zaman bir kere de umursamadan girin. Kaybedecek bir şeyiniz yok.
Evet bununla geçtim iyi kullanmama ragmen sınavda bacaklarımın titremesine engel olamıyodum heyecandanKullandınız mı siz kullandiysaniz sadece sınav gunu mu ictiniz
Teşekkür ederim araştıracağımEvet bununla geçtim iyi kullanmama ragmen sınavda bacaklarımın titremesine engel olamıyodum heyecandanSınavdan bir saat önce bi tane içmeniz yeterli
Rica ederim, araştırın sınavı geçin sonra da anksiyeteniz için yardım alın.Teşekkür ederim araştıracağım
Her seferinde o şekilde kendimi telkin edip heyecanima engel olamıyorum malesef keşke olabilsem inşallah olur bu kezBen bir kez girdim ve sınavda değilmişim gibi davrandım müfettişlerle sohbet ederek rahat bir şekilde geçtim. Rahat olmak çok önemli. Sanki arkadaşlarınızla geziyormuşsunuz da sınavda değilmişsiniz gibi sürün. Güzel haberlerinizi bekliyorum, bu kez olacak
Evet haklısınız umarım geçerim şu an tek derdim bu siz kaçıncı girişinizde gectinizRica ederim, araştırın sınavı geçin sonra da anksiyeteniz için yardım alın.
Genelde bu durumlar anksiyete kaynaklı oluyor, en azından benim öyleydi
Dideral evetKullandınız mı siz kullandiysaniz sadece sınav gunu mu ictiniz
İkinci de :) İlkinde bacaklarımın titremesine hakim olamadığım için debriyaja da hakim olamadım ve stop ettimEvet haklısınız umarım geçerim şu an tek derdim bu siz kaçıncı girişinizde gectiniz
Biraz araştırdım ve çok fazla kullanan varmış sınav günü bu ilacı bende aile hekimine danışıp almayı dusunuyorunİkinci de :) İlkinde bacaklarımın titremesine hakim olamadığım için debriyaja da hakim olamadım ve stop ettim
İkinci de bu ilacı kullandım ve sorunsuz sıfır heyecan geçtim:)
Sizde mi kullandinizDideral evet
Bu kalp ritmini düzenleyen bi ilaç heyecanlanınca kalp hızlı hızlı atar ya onun önüne geçiyor.Biraz araştırdım ve çok fazla kullanan varmış sınav günü bu ilacı bende aile hekimine danışıp almayı dusunuyorun
Umarım başarırım sanki hiç geçemeyecekmisim gibi geliyorBu kalp ritmini düzenleyen bi ilaç heyecanlanınca kalp hızlı hızlı atar ya onun önüne geçiyor.
Tabi danışmanızda fayda var umarım bu sefer başarır yakmazsınız dosyayı. Bol şans
Dosyam yanacak 4.kez kaybolan özgüvenim ve maddi kaybım
Ablam kullandı :)Sizde mi kullandiniz