• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon egitmeni ile ilgili

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
602
170
18
30
Selam kizlar,
Direksiyon dersleri almak icin ozel hoca ayarladim. Ama ilk dersten bana bagirmaga basladi. Cok yargilayici konusup hevesimi kirdi ve aglatti en sonunda beni. ( egitmen kadin)
Ben de tamam dedim bu kadar kotuysem gelmeyim o zaman dedim. Hoca ise yok bu senin ilk dersin gel guzel olur dedi. Peki neden o zaman bana bagirdi bu kadar anlamiyorum. Yoldan kadin geciyor duruyorum bana durma dedi. Ben sur dediysem suruceksin. Diger hoca diyor kolundan da vuruyor ogrencileri bana dua et ben hafif bagiriyorum dedi.
Sizce birakmakla dersi iyi mi yaptim? Yoksa pesetmemeliydim

Ben bırakırdım, çünki bu şekilde öğrenenmem, üstelik biri bağırsın diye para da ödeyemem. Başka hoca bulursunuz zaten.
Ben de oyle yaptim. Ama aglamaktan duramadim. Daha boyle hevesimi kimse kirmamisti.. araba kullanmayi birine nisbet olsun diye degil zaten zorda tek kalirsam ya da isleimi kendim hal ede bilmem icin ogrenmeye karar vermistim.

Tabi ki bırakacaksınız. Stres içinde araba süremezsiniz. Hoca sizi strese sokuyor belli ki.
yanında rahat hissetmeniz gerekiyor.
Kesinlikle oyle(
Esimle deneyince daha rahatdi. Bir kere bile bana bagirmamisti . Ama bu ogretmen aglatacak kadar beni skti. Sadece ornek ogrencilerini gosterdi neler neler yapmisslar nasil suruyorlar. Orda kendimi cok ezik hissettim

Ben de oyle yaptim. Ama aglamaktan duramadim. Daha boyle hevesimi kimse kirmamisti.. araba kullanmayi birine nisbet olsun diye degil zaten zorda tek kalirsam ya da isleimi kendim hal ede bilmem icin ogrenmeye karar vermistim.
Ağlamaya gerek yok, o kim ki onun yüzünden ağlayasınız. Ben daha sert bağırırdım. Oldu bitti geçti.

Kesinlikle oyle(
Esimle deneyince daha rahatdi. Bir kere bile bana bagirmamisti . Ama bu ogretmen aglatacak kadar beni skti. Sadece ornek ogrencilerini gosterdi neler neler yapmisslar nasil suruyorlar. Orda kendimi cok ezik hissettim
Boşverin.
Bana ilk eşim öğretti ama bende onun yanında stresliydim.
Erkek bir hoca ile çalıştım ve çok rahattım çok anlayışlıydı kısa bir sürede trafiğe çıktım.

Azar işitmekiçin mi para ödüyorsunuz anlamadım? Ben de özel ders aldım kız kardeşimin arkadaşının ablasıydı biz çok eğlendik derslerde.

Ama hala kullanamıyorum ayrı mesele 😆😆

Kesinlikle oyle(
Kim olursa olsun size böyle davranmaya hakkı yok. Bir sürücü kursuna bağlıysa oraya, değilse cimere şikayet edin. Ne demek bağırmak? Ne demek diğer eğitmenin kursiyerlerin koluna vurması? Delirmiş mi bunlar?

Selam kizlar,
Direksiyon dersleri almak icin ozel hoca ayarladim. Ama ilk dersten bana bagirmaga basladi. Cok yargilayici konusup hevesimi kirdi ve aglatti en sonunda beni. ( egitmen kadin)
Ben de tamam dedim bu kadar kotuysem gelmeyim o zaman dedim. Hoca ise yok bu senin ilk dersin gel guzel olur dedi. Peki neden o zaman bana bagirdi bu kadar anlamiyorum. Yoldan kadin geciyor duruyorum bana durma dedi. Ben sur dediysem suruceksin. Diger hoca diyor kolundan da vuruyor ogrencileri bana dua et ben hafif bagiriyorum dedi.
Hocaya bak sen ya paranla rezil oluyorsun resmen. Sürücü kursuna şikayet ederdim o hocayı ve başka hocadan ders alırdım . Kadına aşırı sinir oldum yanımda olsaydı saçını başını yolardım herhalde.

Para verip özel hoca tutup üstüne de bağırma, azar işitemem valla. O kadına "paramla rezil olamam, bu şekilde eğitmenlik olmaz haberin olsun, bir daha da senden ders falan almıyorum" der ağzının payını veririm. Deli midir nedir, sizi rahatlatması gerekiyor, strese sokması değil.

Hepiniz sagolun kizlar. Icimi rahatlattiniz. Yoksa kendimi sucluyordum hemen vazgectim diye .
maalesef bir yere bagli degil. Kendi sayfasi var instagramda ve ozel dersler veriyor. Bu anlattigim olaylar Azerbaycanda, Bakude olmus . Ben aslen Bakudenim ama esim turk. Ve yurtdisinda uasiyoruz. Buraya da hem tatile hem de gelmisken ogreneyim dedim. Ama esime kurban olayim onun ogretimi daha guzeldi benle de daha sakindi. Ogretmen daha guzel olur dedim ama kotu cikti. Umarim Turkiyede boyle degil durumlar

Selam kizlar,
Paranızla bu muameleyi mi alıyorsunuz

Selam kizlar,
Kadın kafayı yemıs olmalı. Bska hoca mı yok Allh askına boşver

Selam kizlar,
Böyle dengesiz bana denk gelmişti. Hemen onun dersi bırakıp başkasında aldım. Sorun çözdüm. Fazla ders yaptırmak için öyle davranıyordur.

Back
X