direksiyon eğitimi ve ayağımın debriyaja yetişmemesi

Bence araba koltuk mekanizması arızalı. 1.50 lik bayanlar yazmışlar bak. Ben de 1.60 zaten, senden farklı değilim ama dört beş farklı arabaya bindim hiç senin yaşadığını yaşamadım, kimseden de böyle şey duymadım
Pazar günü dersim var başka araba isteyeceğim.sorun bende mi arabada mı görmem lazım.

Sınavı gecemeyin,tekrar para verin veya özel ders almak zorunda kalin diye sorunlu araba mi veriyorlar nedir? Çok sacma cunku,o şekilde araba normal değil :)

Sende koltugun ön kismina otur o zaman canim. Kendini biraz daha öne it yani. Yaslanmayıver koltuga. Sinavda debriyaj ayagi cok onemli gercekten bende 2 hafta once sinava girdim cok sukur ki 0 hatayla gectim

Debriyajı sadece kalkarken ve frende kullanacaksın, elbette düz olur pedal sonuna kadar çünkü.
El freni ile kalkarsın olmadı lambalarda falan, ilerde.
Her aracın kavraması farklı ama bir süre sonra aracın sesinden anlıyorsun debriyajı nerde bırakman gerektiğini.
Yorum cok korkunç. El freni de cok korkunç birsey

Sende koltugun ön kismina otur o zaman canim. Kendini biraz daha öne it yani. Yaslanmayıver koltuga. Sinavda debriyaj ayagi cok onemli gercekten bende 2 hafta once sinava girdim cok sukur ki 0 hatayla gectim
Eğer başka araba vermezlerse arkama minder koyacağım.başka çare yok

Sınavı gecemeyin,tekrar para verin veya özel ders almak zorunda kalin diye sorunlu araba mi veriyorlar nedir? Çok sacma cunku,o şekilde araba normal değil :)
Kurs hocası da topuğun yere değmiyor mu diyor.hayır diyorum.olmaz öyle çok zorlanırsın diyor.sonra olmazsa sınav günü arkana minder katarız diyor.sorun olduğunun farkında çözüm arkaya minder katmakta hemde sınav günü ya işe yaramazsa o minder napacam ben.pazar günü dersim var konuşacağım yetkililerle.bakalım ne diyecekler.

Yok kullanmiyorum. Korkuyorum o arabalardan kaza yapip duvara girmistim manuel arabayi kaldıramıyorum bile :KK43: ehliyetim var otomatik . Onlari sürebiliyorum :KK43:
Otomatik ehliyet?
Ehliyeti nasıl aldın?
Sadece manuel araç ile lisans alınıyor.

Otomatikle ehliyet veren kurs var mı?
Ben bilmiyorum da
Evet var. Ister otomatik ister manuel ehliyet alabiliyorsunuz .
Manuel ehliyeti olan kisi,2 arabayi da kullandiginda sorun yaşamıyor trafikte,otomatik ehliyeti olan kisi manuelle polise takilinca,poliste dikkatli bir bey ya da hanimsa sorun olabiliyor tekrardan sinava girip duz vites ehliyeti almasi gerekiyor.

Back
X