• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon dersi yardım

Smrblksr10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
99
66
3
32
Günaydın herkese
Ehliyet alalı 4 yıl oldu ne trafik kuralı hatırlıyorum ne bişey. Hiç arabada kullanmadım(ehliyet alacagım zaman hariç). Özel ders almak istiyorum otomatik vites. Hiç trafiğe çıkmamış olup sonradan ders alan var mı? Kaç saat dersten sonra tek başına cıktınız?Çok heyecanlı biri değilim ama biraz daha sakin olabilmem için öneriniz var mıdır?

Günaydın herkese
Ehliyet alalı 4 yıl oldu ne trafik kuralı hatırlıyorum ne bişey. Hiç arabada kullanmadım(ehliyet alacagım zaman hariç). Özel ders almak istiyorum otomatik vites. Hiç trafiğe çıkmamış olup sonradan ders alan var mı? Kaç saat dersten sonra tek başına cıktınız?Çok heyecanlı biri değilim ama biraz daha sakin olabilmem için öneriniz var mıdır?
Canım ben değil ama görümcem unutmuştu özel ders aldı kaç saat bilmiyorum ama bir hafta kendini geliştirdi ve bir hafta sonra çıktı trafiğe :) insallah sende kazasız belasız iyice öğrenirsin

Günaydın herkese
İnternet te kurallar hakkında bilgi alabilirsin trafik dersi konusu az zaten oku bence önce sonra araban varsa kendi arabanda ders al daha faydalı olur bence max bir hafta ders alsanız yeter

Canım ben değil ama görümcem unutmuştu özel ders aldı kaç saat bilmiyorum ama bir hafta kendini geliştirdi ve bir hafta sonra çıktı trafiğe :) insallah sende kazasız belasız iyice öğrenirsin
İnternet te kurallar hakkında bilgi alabilirsin trafik dersi konusu az zaten oku bence önce sonra araban varsa kendi arabanda ders al daha faydalı olur bence max bir hafta ders alsanız yeter
Evet internetten bakıcam mantıklı teşekkür ederim kızlar

Armut. Com diye bir site var oradan güvenilir hoca bulabilirsin yorumlara bakarak. Ben de düşünüyorum bakalım 🤭

Akrabam var direksiyon hocası onunla görüşcm önce ama heycan yaptım acaba böyle hanımlar kaç saatte cıktı diye:)

Bizim bir hocamız 5bin km bilfiil araç sürmeden tam olarak yerleşmez demişti. Ondan sonra zaten otomatiğe bağlıyormuşsun :)

Bizim araba duz vites, ben de en azindan yakinlarda kullanacak kadar pratik yapmak istiyorum ama duz vites sinirimi bozuyor...

Back
X