O halde acikca konuşun, bu şekilde olacaksa bitirelim diyinEşimle çıkıyorum gayet en yoğun yerlerde sürüyorum yani ben de başlangıçta korkum yüzünden kötüydüm ama 5 gün boyunca aynı şey çalışılmaz ki şeritte dur ışıkta dur
Telefon görüşmelerinde de tek konu para o sebeple diyorum ki acaba para için mi uzatıyor
Bazen komiklik yapıyor evetAma çok komik adamdı ya
Adama bi paragraf mesaj attım aradı “Allah canını almasın gıııııAma çok komik adamdı ya
Hahahaha evetAdama bi paragraf mesaj attım aradı “Allah canını almasın gıııııhallederiz pazar gününe kadar bitiririz” diyor
Değiştirin bence bu normal değil. Zaten düz yolda gidebilen birine hadi sen sür yanında ben otururum demek nedir? Sizinle ilgilenmeli,yanda cep olur,park et der paralel park edersiniz mesela,ne bileyim,geri gitme pratiği yapılır,dar alana 2 araç arasına park. O sürecte anlatılmalı. Başkası da pekala oturabilir yanınızda öyle saçma bir durum. Parasıni alıyor,amme hizmeti yapmıyor bir zahmet özel işlerini ders dışında halletsin.Adam hem devlette kadrolu öğretmen hem gayrimenkul hem direksiyon hocası
Kesinlikle devam etmeyin. Ben 2şer saatten toplam 5 derste aktif araç kullanmayı ve parkları öğrendim. 11 yıllık ehliyetim cüzdanda yatıyordu. İlk ders sürüş alanında bir buçuk saat aracı tanıttı düz sürüş ve dönüşleri gösterdi. Eve dönüşü ben yaptım mesela. Sonraki gün sakin olan yerlerde sürüş yaptım. Üçüncü gün aktif trafiğe çıktım. Dördüncü gün iş çıkışı ve otogar trafiğine soktu ve üçüncü günden itibaren her ders bir müddet park çalıştık.Merhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Direksiyon dersi alıyorum 5saat aldım ama hala sadece düz yolda gidiyorum çünkü adam dersin başından sonuna kadar telefon görüşmeleri yapıyor ayrıca gayrimenkul işi yapıyor.
Benden yaşça büyük o da öğretmen, müdahale etmesi gereken yerlerde müdahalede bulunuyor ama öyle teorik bir şey anlatıp sonra uygulama olayı yok,arada bana “ben bilerek sana karışmıyorum” falan diyor ama ben geri geri gitme park etme dönüş alma olaylarına ne zaman geçeriz dedikçe daha var diyor
Olması gereken nedir bilmiyorum
Yolunacak kaz gibi mi görüyor yoksa gerçekten 5-10 dersten sonra mı dönüşlere park etmelere geçiliyor.?
Saatlik ıcreti ne kadar veriyorsunuz ben de araştiriyorum daKursa bağlı değil evet
Ama yorumlarını okudum adam hep övülmüş
250 onların aracıylaSaatlik ıcreti ne kadar veriyorsunuz ben de araştiriyorum da
Ben de 5 saat aldim. Direk carsida basladik. Ders boyunca surekli anlatım yaptı. Park, şerit değiştirme hepsini çalıştırdı.Bence baska bir hoca bulun. Sürücü kursunun aracıyla mı çalışıyorsunuz?Merhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Direksiyon dersi alıyorum 5saat aldım ama hala sadece düz yolda gidiyorum çünkü adam dersin başından sonuna kadar telefon görüşmeleri yapıyor ayrıca gayrimenkul işi yapıyor.
Benden yaşça büyük o da öğretmen, müdahale etmesi gereken yerlerde müdahalede bulunuyor ama öyle teorik bir şey anlatıp sonra uygulama olayı yok,arada bana “ben bilerek sana karışmıyorum” falan diyor ama ben geri geri gitme park etme dönüş alma olaylarına ne zaman geçeriz dedikçe daha var diyor
Yolunacak kaz gibi mi görüyor yoksa gerçekten 5-10 dersten sonra mı dönüşlere park etmelere geçiliyor.?
Bugun ki ders nasıldı?Açıkça konuştunuz mu?250 onların aracıyla
Sizin araçla 200
Hocayı beklemeden değiştirin.Merhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?