Direksiyon dersi nasıl olmalı ?

Düz yolda ayağı pedala basan herkes gider. Hocayı bırakırdım ben olsam size bir şey katmaz bu adam.

İlk günde parklara geçirmişti hocam. Cokda ilgiliydi sağolsun. Hocanizi değiştirin bence

Bu hoca güneydoğuda mı

Hocayi ya da kursu degistirin. Düz yolda verilecek tavsiye yok ki. Hatta ben size vereyim Debriyaj gaz 1 2 3. Donuslerde 2. Vites. Araba kullanirken yasayacaginiz iki problem var: 1.park
2.manuel vites araç ise yokuşta arac kaldirma.
4.ve 5.vites icin cevreyoluna cikacaksiniz 1 saatte ogrenilir o is.

Otomatik araç yani daha da kolay
Ben de işk derste bunlar tamam artık herhalde ilerleriz dedim yok aynen düz yol devam
Yok şeritten çıkma ışıkta dur yeterli diyor diğerleri sonra diyor göbeğim çatladı sormaktan o yok diyor

Aslında iyi bir insandır ama kafasi cok yoğun, ona söylerseniz konuşmaz baskasi ile ama uyarmaniz lazim.Sadece bana yoğunlaşın diyin.Net olun.Duz yol derken trafikte degil nisiniz.Kendisi direkt trafikte arac kullandırır Aslında

Tamam ama düz yollar yani genel olarak yerleşimin yeni yapıldığı yerlerde geziyoruz o da o esnada hep telefonda
Hiç söylemedim hata bende de olabilir şimdi mesaj attım inşallah dikkate alır
Siz de ondan mı ders aldınız ?

Evet

Şikayet edin ve bir daha ondan ders almayın. Haybeye para veriyorsunuz

Siz kaç saat aldınız ?
Bu şekilde telefonda mıydı ?
Ben yumuşak yüzlü utangaç biriyim onu kullanmış olabilir
Ben 8 saatte bitirdim ama bana başlangıçta seviyemin iyi olduğunu söylemişti.Kendisi iyi bir insan ,iyi de bir hoca ama net konusun ,benim yanimdada birileriyle konuşuyordu ben şakayla karışık uyardım, bir daha konuşmadı. Ders kac saat sürecek diye de açıkça sordum ,sonucta dersi para ile aliyoruz dedim.Hazir oldugunda dedi ,net tarih vermedi ama cok uzatmadı da.Benide o kadar çok dönüş çalıştırdı ki ,gına gelmisti ,demekki kişinin ihtiyacına göre.Belki de gercekten henuz hazir değilsinizdir.Beni cok kötü yollara da soktu ,cok yoğun yerlere.Ben de yumuşak mizacliyim ama net olun.

ben ehliyetim varken araba kullanmayı hiç bilmiyordum , ehliyeti 10 yıl önce aldım bu arada ;
sonra bir araba alınca öğrenmek için ders almaya karar verdim.
adam beni ilk gün ;
bulunduğum şehir x olsun ; x şehrinin daracık yolları olan her tarafında insan ve arabanın olduğu fakir ama büyük bir semtine götürdü.
daha ilk gün ! sadece düz yolda gitmişim o güne kadar .
ve bir hafta oraya götürdu beni.
yollar dar her yer araba insan , trafik ışığı yok nerdeyse ve ben sanırım ondan ders aldığım 5/6 günde araba kullanmayı öğrendim.
bana park etmeyi ısrarla öğretmedi mesela sen araba kullan zamanla kendi kendine öğreneceksin dedi.
o ara annemlerden ayrı yaşıyordum.
babam o derslerimden sonra beni ve arabayı getirip yaşadığım şehre bıraktı ve o gün bu gündür kullanıyorum
ama şu da var ben araba kullanmaya aşık olmuştum, ondan fazlaca cesaret vardı üstümde .
5 ,5yıldir kullanıyorum kazam yok sayılır bir kere kendi kendime kaldırma girmiştim hcjdjdjd lastik gitmişti sadece.
insan hala araba kullanmami çok beğenir

Eşimle çıkıyorum gayet en yoğun yerlerde sürüyorum yani ben de başlangıçta korkum yüzünden kötüydüm ama 5 gün boyunca aynı şey çalışılmaz ki şeritte dur ışıkta dur
Telefon görüşmelerinde de tek konu para o sebeple diyorum ki acaba para için mi uzatıyor
Hatta artık Kayserili misiniz demişTim yoo demişti ama imayı anlamadı bnce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…