Direksiyon dersi nasıl olmalı ?

Öyle saçmalık mı olur. Park etmelere çoktan başlamanız lazımdı. Ehliyetiniz var ama yetersiz hissettiğiniz için mi ders alıyorsunuz? Ders aldığınız kişi öylesine biri mi? Abuk sabuk insanlardan değil gidin herhangi bir sürücü kursuna. Ordan bir hocadan ders alın. İlla ehliyete yazılmak zorunda değilsiniz kurs hocasından ders alabilmek için. Biraz fazla para verin adam gibi eğitim alın.

Bende başladım direksiyon dersine. Bir haftadır çalışıyoruz. Ehliyeti 14 yıl önce aldım. Bir daha da arabaya oturmadim. Direksiyon hakimiyetim zayıf. Her yeri koordine edemiyorum. Yolu ortalayim derken başka hususları kaçırıyorum. Ne yapmam lazım. Yolu nasıl ortalarim.

Yan aynalardan arada şerit hizasını kontrol ederek şeridin içinde olup olmadığınızı anlarsınız bence, pratik yaptıkça alışırsınız zaten.

Biz daha ilk dersten tıpkı sınav anında gibi her şeyi yapmaya başlamıştık park ani fren vesaire. Bence adam salla başı al maaşı yapıyor. Hocanızı değiştirin bundan hiçbir şey olmaz.

Ben araba sileceklerine göre hiza alıyordum herkesin farklı bir tekniği var hocanıza aklınıza takılan her şeyi sorun. Ben saçma sapan demeden her şeyi sorardım bu fırsat bir daha ele geçmez.

Bende sileceklere göre yapıyorum ama yine sarhoş gibi sürüyorum. Oraya odaklaninca başka şeyler kaçırıyorum. Trafik bu
Ben de sizin gibiyim,aynı anda herşeye hakim olamıyorum. Bir kadın hocadan direksiyon dersi de aldım. Baktım hakimiyette zorlanıyorum parka geçmeden bıraktım dersi. Manuel ders alıyordum, son derste bana manuelle uğraşılmaz arabanızı değiştirin otomatik alın dedi,hevesim kaçtı galiba. Halbuki çok iyisiniz çok iyisiniz deyip duruyordu. Bir de 2.derste sıkışık trafikte önümdekine dokundum hafif. Hoca da durduramadı debriyaja basamadım diyor. O da beni etkiledi. Korktum sanırım.

Ben otomatik viteste çalışıyorum. Bayan hoca istemiyorum. Çünkü kursta tecrübe etmiştim. Hoca gerekli yerde müdahale ediyor. Ama arabaya patronun ben olduğumu hissettirmeliyim. Şu an kalasın tekiyim. Her hareketin hamlem sert.
Olacak yapmalıyız

Ben 8 saat aldım hic bilmiyordum ılk gun park etme parkuru calistik

Böyle hocalar var maalesef devam ederse şikayet edin.

Size ayırdığı vakitte telefon görüşmesi yapması normal değil, başka bir hocayla devam edin

Park geri gitme vs bunların hepsi ilk dersten başlar. Benim hocam bayandi aşırı ilgili bir kadındı her anlamda bilgi verdi benim zayıf yonlerime ağırlık verdi ilk dersten park yapmistim özel dersler dünya para başka hoca bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…