Ehliyetiniz olduğu halde mi ders alıyorsunuz? Bence kadın bir hoca bulun daha ilgili oluyorlar. Ben ehliyetimi alırken bile 5. saatimde park ediyordum. Her ders ek para alıyorsa o yüzden öğretmiyordur bence normal değil.Merhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Direksiyon dersi alıyorum 5saat aldım ama hala sadece düz yolda gidiyorum çünkü adam dersin başından sonuna kadar telefon görüşmeleri yapıyor ayrıca gayrimenkul işi yapıyor.
Benden yaşça büyük o da öğretmen, müdahale etmesi gereken yerlerde müdahalede bulunuyor ama öyle teorik bir şey anlatıp sonra uygulama olayı yok,arada bana “ben bilerek sana karışmıyorum” falan diyor ama ben geri geri gitme park etme dönüş alma olaylarına ne zaman geçeriz dedikçe daha var diyor
Olması gereken nedir bilmiyorum
Yolunacak kaz gibi mi görüyor yoksa gerçekten 5-10 dersten sonra mı dönüşlere park etmelere geçiliyor.?
Ehliyetimi 18 yaşında aldım alalı 13 yıl oldu bi daha da araç kullanma şansım olmadıEhliyetiniz olduğu halde mi ders alıyorsunuz? Bence kadın bir hoca bulun daha ilgili oluyorlar. Ben ehliyetimi alırken bile 5. saatimde park ediyordum. Her ders ek para alıyorsa o yüzden öğretmiyordur bence normal değil.
Ben de bir kere böyle bir hoca yuzden dosya yaktım duz herkes surerMerhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Direksiyon dersi alıyorum 5saat aldım ama hala sadece düz yolda gidiyorum çünkü adam dersin başından sonuna kadar telefon görüşmeleri yapıyor ayrıca gayrimenkul işi yapıyor.
Benden yaşça büyük o da öğretmen, müdahale etmesi gereken yerlerde müdahalede bulunuyor ama öyle teorik bir şey anlatıp sonra uygulama olayı yok,arada bana “ben bilerek sana karışmıyorum” falan diyor ama ben geri geri gitme park etme dönüş alma olaylarına ne zaman geçeriz dedikçe daha var diyor
Yolunacak kaz gibi mi görüyor yoksa gerçekten 5-10 dersten sonra mı dönüşlere park etmelere geçiliyor.?
Yok normal değil, bence başka hoca bulun. Ehliyeti olan birini 5 saat sürekli düz yolda ilerletmenin hiçbir mantığı yok. Şimdiye geri geri gitme ve parka çoktan geçmeniz gerekirdi, oyalıyor herhalde.Ehliyetimi 18 yaşında aldım alalı 13 yıl oldu bi daha da araç kullanma şansım olmadı
Araç aldık büyük şehirde yaşıyoruz öyle Allah’a emanet trafiğe çıkmak istemiyorum ne kendimi ne çocuklarımı ne de başkasını riske atmak istemiyorum o sebeple ders alayım dedim
Adam böyle yapmasa belki ben de 5. Dersten sonra trafiğe çıkardım ama uzattıkça uzatıyor
O sebeple soruyorum normal mi diye
Canım merhaba hocani değiştir mutlaka ben ilk dersten itibaren bütün herşeyi öğrenmiştim hatta ilk derste otobana bile çıkmıştık hocamla. Parkları bile göstermişti yokuş kalkış felan . Hocanın yaptığı doğru değil bilgin olsun sana ders veriyorsa dersini versin telefonla konuşamaz dersini bölmeye hakkı yok biz onlara ücret ödüyoruz bize biseyler ogretsinler diye. Acil bir durum olmadığı sürece telefonla konuşamaz. Ayrıca gayrimenkul bir iş ise sana yaptığı da bir iş para alıyor karşılığında lütfen kendini ezdirme hatta kurstan gerekirse ek ders hakkı iste.Merhaba tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim
Bence kursa bağlı değil bireyseldir yoksa böyle dersin başından sonuna telefonda konuşamaz. Eğer kursa bağlıysa şikayet etsin tabii ki.Canım merhaba hocani değiştir mutlaka ben ilk dersten itibaren bütün herşeyi öğrenmiştim hatta ilk derste otobana bile çıkmıştık hocamla. Parkları bile göstermişti yokuş kalkış felan . Hocanın yaptığı doğru değil bilgin olsun sana ders veriyorsa dersini versin telefonla konuşamaz dersini bölmeye hakkı yok biz onlara ücret ödüyoruz bize biseyler ogretsinler diye. Acil bir durum olmadığı sürece telefonla konuşamaz. Ayrıca gayrimenkul bir iş ise sana yaptığı da bir iş para alıyor karşılığında lütfen kendini ezdirme hatta kurstan gerekirse ek ders hakkı iste.
Tanıdık değil hayır bilmiyorum cins bişey ama onla da başlayınca bırakmadım deli gibiNe demek dersin başından sonuna telefon görüşmesi yapıyor? Tanıdık falan mı, oradan mi geliyor bu rahatlık? Devam etmeyin bu kişiyle.
Ben 2.saate bile girmezdim böyle bir hocayla. Hiçbir şey öğretmeyip düz yolda git diyip yanda boş boş oturacak insan bedavaya da bulunur. Kaç iş yapıyor adam onu da anlamadım ama 1 ders parası daha verilmez hatta iade alınabilecek olsa alınması gerekir.Siz o dersin ücretini ödüyorsunuz. İlk dakikasından son dakikasına kadar sizinle birebir ilgilenmeli. Kişisel işlerini derste yapması ne demek. Boyle bişeyi kabul etmeyin hoca değiştirin.
Şikayet edilecek yerler varsa şikayet edin, instagram sayfası falan varsa orda da kötüleyin bence. Bedavadan para kazanıyor millet yolunu bulmuş.Tanıdık değil hayır bilmiyorum cins bişey ama onla da başlayınca bırakmadım deli gibi
Kursa bağlı değil evetBence kursa bağlı değil bireyseldir yoksa böyle dersin başından sonuna telefonda konuşamaz. Eğer kursa bağlıysa şikayet etsin tabii ki.
Kursa bağlı bir kadın hoca bulun bence, daha iyi ilgileniyorlar.Kursa bağlı değil evet
Müsait bir yerde indiririm öyle hocayı.Ben 2.saate bile girmezdim böyle bir hocayla. Hiçbir şey öğretmeyip düz yolda git diyip yanda boş boş oturacak insan bedavaya da bulunur. Kaç iş yapıyor adam onu da anlamadım ama 1 ders parası daha verilmez hatta iade alınabilecek olsa alınması gerekir.
Aynı fikirdeyimKursa bağlı bir kadın hoca bulun bence, daha iyi ilgileniyorlar.
Benim de kadın hocaydı hem daha ayrıntılı anlatıyorlar hem de daha sabırlı oluyorlar. Bizim kursta erkek hoca sayısı daha azdı ve o erkek hocanın birnden de şikayetçilerdi ilişiğini keseceklerdi. Ben de tek seferde aldım ehliyeti.Aynı fikirdeyim
Kadın hocadan almıştım ders
Park geri gitme herseyi en ince detayına kadar anlattı
Çok tatlı anlayışlı cana yakındı
İlk sınavda geçmiştim
Hoca hersey valla
Hemen değiştirin
Adam hem devlette kadrolu öğretmen hem gayrimenkul hem direksiyon hocasıBen 2.saate bile girmezdim böyle bir hocayla. Hiçbir şey öğretmeyip düz yolda git diyip yanda boş boş oturacak insan bedavaya da bulunur. Kaç iş yapıyor adam onu da anlamadım ama 1 ders parası daha verilmez hatta iade alınabilecek olsa alınması gerekir.
Bence bu yaptığı yasal bile değildir. Devlet memuru nasıl +2 ek iş yapabiliyor? Onları da yarım yamalak yapıyor.Adam hem devlette kadrolu öğretmen hem gayrimenkul hem direksiyon hocası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?