- 24 Ocak 2021
- 11.630
- 26.297
- 548
Ya hu ne demek yanlış öğretirler çocuk mu kandırıyor eşinKızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Kesinlikle sabrı yoksa özel hoca ayarla cnm , araba kullanmak büyük özgürlük gerçekten ...Benim ehliyet var araba alacağız 7-8 ay sonra eşim beraber pratik yapalım dedi aslaaa dedim hoca tutcam kendime eşim kanser etmişti beni ben o yoğurdu tekrar üfleyerek bile yemem
Ay inşallah nasip olacak bir kaç aya Allahın izniyle çocuktan sonra iyice şart olduKesinlikle sabrı yoksa özel hoca ayarla cnm , araba kullanmak büyük özgürlük gerçekten ...
Bana bir arkadaşım hocaya para verme ben sana öğretirim dedi,hoca da hazırdi normalde.İlk beraber çalışma yaptığımızda anladım ki bu iş profesyonel biriyle öğrenilir.Bilmek ayrı öğretmek ayrı.Arkadasim kendisi iyi şoför olmasına rağmen bana öğretme biçimi olmadı yani,o da anladı zaten ve tekrar söylemedi,hocayla devam ettim doğru adımlarla,neyi öğrenmem gerektiğini bilerek.Kızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Otomatik vitesli araç kullanırsan hiç zorlanmazsın, gaz , fren ve trafik kuralları sadece , inan bana çok kolay ve eğlenceli , boş yere Manuelle uğraşma derim , kendine de otomatik bir araba aldın mı tamamdırAy inşallah nasip olacak bir kaç aya Allahın izniyle çocuktan sonra iyice şart oldu
Sakın kocandan öğrenmeye kalkışma, arabaya tövbe edersin. Zaten bu cümleler karısına araba kullandırmak istemeyen koca cümleleri. Çok kavga edeceksiniz siz.Kızlar merhaba
Sınava manuelden girmiş olsam da otomatik vitesin konforu varken tercih etmeyi düşünmüyorum zaten bazen manuelden girip kendimi boşuna bile yormuşum diye düşünüyorumOtomatik vitesli araç kullanırsan hiç zorlanmazsın, gaz , fren ve trafik kuralları sadece , inan bana çok kolay ve eğlenceli , boş yere Manuelle uğraşma derim , kendine de otomatik bir araba aldın mı tamamdır
çok eskiden olsaHoca niye yanlış öğretsin adı üstünde o işin eğitimini almış kişi yani ,kocanız çok bilmiş sanıyor kendini inadına almazdım ondan ders.Sonra övünür ben olmasam bir halt yapamazdın der size bu
Ayyy teşekkür ederimUfff otomatik vites araba sürmek akülü araba sürmek gibi çok basit bişey. Kocan boş yapıyor
Otomatik vites candırSınava manuelden girmiş olsam da otomatik vitesin konforu varken tercih etmeyi düşünmüyorum zaten bazen manuelden girip kendimi boşuna bile yormuşum diye düşünüyorum
Ben eşimden öğrendim. Ani tepkiler verip beni panikletmediği için bir sorun yaşamamıştım. Ama direksiyon hocası bulmayı da teklif etmişti. Seçimi bana bırakmıştı yani ben ondan öğrenmek istedim, hocayla buluş git-gel vaktim çok yoktu o yıl. Yani bilmiyorum eşinizle iletişiminiz iyiyse olabilir.Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?