- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Kv annesi gelmiş. 3 ay gitmemişsiniz. Kayınvalidenize 3 ay gitmediniz mı anlamadım. Gitmeniz lazımdı bence de.Kaynım yakın zamanda nişanlandı.Kv evi ile bizim evin arası arabayla 15 dakika, otobüsle rahat 1 buçuk saat.Nişan için uzaktan yakından gelen akrabalar kvye gitmiş.Bizede kardeşim ve sevgilisi iş çıkışı gelecekti.Eşimin arkadaşını alıp birlikte nişan salonuna gidecektik.Bu şekilde yaptık.
Kv bana sen niye direk bize gelmedin,bizde hazırlansaydınız,akrabalara ayıp oldu dedi.Nişan günü bisey demedi.Bunu şuan söylüyor.Kvnin annesi 3 ay burada kaldım.1 kez gelmedin dedi.Gitmem mi gerekirdi.Aramizda samimiyet yok.Ve aradan bu kadar zaman geçtikten sonra söylemesi normal mi?
Bekler tabi kadının cocuğu nisanlanmış. Elinize yapışmazPeki düğün nikah zamanı direk kvye mi gitmek gerek.Orada duş falanda alamam.Heryer tıklım tıklım. Sanırım hizmet bekledi benden
Böyle önemli günlerde gidilir bence erken hazırlanıp gidebilirsiniz,yada orda hazırlanabilirdin kimse duşunu bile burda al demiyor bence ama orda bir sürü insanin iicnde tek birakmamaliydin ve eminim herkes sormuştur gelinin nerde diye kadının canı sikilmistir,ayrıca tabiki bir buyuk gelmiş hemde kayınvalidenin annesi insan bir ugramazmi ne kadar ayıp yahu,şimdi burdakiler atar tutar gitmediysem gitmem diye bakma onlara gidilmesi gerekliKaynım yakın zamanda nişanlandı.Kv evi ile bizim evin arası arabayla 15 dakika, otobüsle rahat 1 buçuk saat.Nişan için uzaktan yakından gelen akrabalar kvye gitmiş.Bizede kardeşim ve sevgilisi iş çıkışı gelecekti.Eşimin arkadaşını alıp birlikte nişan salonuna gidecektik.Bu şekilde yaptık.
Kv bana sen niye direk bize gelmedin,bizde hazırlansaydınız,akrabalara ayıp oldu dedi.Nişan günü bisey demedi.Bunu şuan söylüyor.Kvnin annesi 3 ay burada kaldım.1 kez gelmedin dedi.Gitmem mi gerekirdi.Aramizda samimiyet yok.Ve aradan bu kadar zaman geçtikten sonra söylemesi normal mi?
Konu sahibi de aynısını söyledi.Evle okul arası arabayla 10 dakika. Dün toplu taşıma kullanmak zorunda kaldım 65 dakika sürdü. İzmirdeymiş zaten, mümkün diyorum
Kaynım yakın zamanda nişanlandı.Kv evi ile bizim evin arası arabayla 15 dakika, otobüsle rahat 1 buçuk saat.Nişan için uzaktan yakından gelen akrabalar kvye gitmiş.Bizede kardeşim ve sevgilisi iş çıkışı gelecekti.Eşimin arkadaşını alıp birlikte nişan salonuna gidecektik.Bu şekilde yaptık.
Ben o kadar akrabanın geleceğini bilmiyordum.Ben kendi kv bile hizmet eden bir insan değilim ama düğün dernek işlerinde yardım ederim.
Benim ailemle ilgili bir olayda da eşimin yardım etmesini beklerim ve isterim çünkü.
2 tane. Bir olsa yine iyiKonu sahibi de aynısını söyledi.
Yahu bu millet arabaya lüks diyor ancak her aileye bir tane şart oldu şu zamanda.
Gerçi o kadar çok vergi bindiriyorlar ki araçlara nerdeyse bir tane kendiniz için alıyorsanız bir tane de vergi dairesine armağan ediyorsunuz
Ben o kadar adamın içinde duşa falan giremem,rahat edememKimse kimsede hazırlanmak zorunda değil.
Ben olsam canım öyle istedi derim.
Okadar iyi niyetli istiyorsa o gün arasaydı
Maalesef öyle.Bir yere gitmek eziyet oldu artik2 tane. Bir olsa yine iyi
Cidden izmirin toplu taşıma sistemini bir acayip yaptılar bir yerden bir yere aktarmasız gidemiyoruz artık.
O değilde ; arabayla 15 dakika olan yol,otobüsle nasıl 90 dakika oluyor
KV ile sizin evinizin arasindaki yolu bir türlü canlandiramadim.
aynenOtobandan arabayla maksimum 15 dakika. İzmir ulaşımını biliyor musunuz bilmiyorum.Aktarma merkezine gidip oradan bir otobüse daha binmek lazim.O otobüste çok az kalkıyor.Ve Bayaa dolaşıyor.
eski sevgilimin evi araçla eğer trafik yoksa 15 dk falandı. taş çatlasa 20 dk de hadiEvle okul arası arabayla 10 dakika. Dün toplu taşıma kullanmak zorunda kaldım 65 dakika sürdü. İzmirdeymiş zaten, mümkün diyorum
Ben o kadar akrabanın geleceğini bilmiyordum.
Ben Ankarada oturuyorum kuzenimin evi hiç ama hiç abartmıyorum arabayla taş çatlasın 15 dakikaO değilde ; arabayla 15 dakika olan yol,otobüsle nasıl 90 dakika oluyor
KV ile sizin evinizin arasindaki yolu bir türlü canlandiramadim.
Kaynım yakın zamanda nişanlandı.Kv evi ile bizim evin arası arabayla 15 dakika, otobüsle rahat 1 buçuk saat.Nişan için uzaktan yakından gelen akrabalar kvye gitmiş.Bizede kardeşim ve sevgilisi iş çıkışı gelecekti.Eşimin arkadaşını alıp birlikte nişan salonuna gidecektik.Bu şekilde yaptık.
Aynı şehirdeyiz.Ama bayramdan bayrama gidip geliyoruz.Diger türlü eşimle sürekli kavga ediyoruz3 ay kayinvalidenize hiç gitmediniz mi? Aranızda problem mi var 3 ayda da bir kere annesi geldiği için ziyarete gidilir yani.
Ama nişan için evde hazırlanmak varken sahsen bende gitmezdim. Belki bi kac saat erken hazirlanip gidebilirdim o anki ruh halime bagli. O muhtemelen hizmet bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?