- 4 Ocak 2013
- 550
- 305
- 333
- Konu Sahibi EceMehmet11
-
Inanin altta kalmiyorum. Ben cok dişli bir insanim aslinda yani hic ezik olmadim su yasima kadar. Benfen buyuklere bile ablalim tasladim. Ama buna işlemiyor ki. Dun yuzunu bile gormedim yattim uyudum saatin 6 sinda ac karina. Gel bi yemek ye bile demedi. Ben umursamadikca oda umursamiyor.
Bir nevi gerçek yüzü ortaya çıkmış. Ayni evde yaşamadan insanları tanımak ćok zor.Merhabalar,
2 yillik bir iliskinin ardından Subat ayinda tayin alabilmrk icin evlendim. Dugunum Temmuzda.. Daha once de bir nisanlilik dönemi yasamistim düğünüme 2 ay kala siddet yuzunden bozulmustu. Bu ayriligin ardindan 1 sene sonra esimle tanistim. Melek gibi bir adamdi. Beni korudu kolladi sahip cikti sevdi cok sevdim. Kanayan yaralarima merhem oldu. 13 yasindan beri ilk defa bu ilgiyi gördüm. Ailem disinda tabi ki. Annrm babam bana cok duskunler. Hersey o kadar iyiydi ki 1 yil boyunca. Kussem uyumaz aglasam gelir gulsem gulerdi.. Nisanlilik dönemi ve 3 aylik evlilik doneminde yani 1 yildir benim tanidigim sevdigim adam bu degil.. Bagiriyor, surekli ama. Aglatmadigi gun yok. Hafta sonu evde durmamak icin herdeyi yapiyorum. Cok anlayissiz. Ne yesem, ne giysem cok goruyor bana.. Kofte yapsam 3 gun aldigi kiyma parasini konusur. Dun kendime 15 liralik gomlek aldim evde kiyameti kopardi.. Ki ben calisiyorum ve esimin 2 kati maas aliyorum. Maasima dokunmadan esime teslim eden bir insanım. O kendine hic harcamaz. Borc harc gidiyor para. Su son günlerde artik kendime ciddi anlamda zarar vermeye basladim. Yorganlari isirarak agliyorum. Ben agladigimda benimle aglayan adam, gözyaşımı bile gormek istemiyor simdi.. O kadar tahammulsuz bana. Sevdigi zaman sever oper oksar ama hrr gun kavga çıkarmadan da uyumuyor. Cok sıkıldım, cok mutsuzum. Donsem yolun yarisindan nasil donerim? Aileme bunu tekrar nasil yasatirim? KIyamiyorum onlara.. Ama boylr omur gecer mi bilmiyorum.. Evlilik stresimi diyorum ama zaten 3 aydir beraber yasiyoruz.. Lutfrn biseyler soyleyin..
Sanmiyorum.. Evlenmeden once tam ev erkegi diyordum. Arkadas cevresi yok disariya cikmaz asla. Zaten babasiz buyumus sorumlluk ne biliyor. Valla evlenmek isteyen brn degildim. Bekleyelim dedigimde hayir dedi geldi istedi babamdan. Simdi boyle yapmasini yediremiyorum. Ben ailemden uzak sehirde yaşıyorum. Babam her aradiginda kizim sana emanet diyor. Babam bilse her gun agladigimi, bu kadar kucuk sebeplerden beni nasil yiprattigini. Ceker alir birakmaz eline. Ben boyle yetismedim cunku. Derdini soruyorum ayaklarina kapaniyorum yok diyor. Yok yok yok..Baska problemleri mi var peki? Yani birden 180 derece nasil döndü böyle? Ya gercek yüzünü iyi sakladi, yada cidden stresli mutsuz bir dönemde. Bazi erkekler evlilik sürecinede alisamiyorlar. Benim erkek kardesimde 6 ay önce evlendi, ilk 2-3 ay kendine gelemedi. Sürekli evlilik bana göre degilmis, bir sürü taksit var, istedigin zaman disari cikamiyorsun bilmem ne gibi sacma sapan düsünceleri vardi, konusa konusa, anlata anlata anladi, ablacim bunlar normal dedim, banada oldu dedim, herkese oluyor dedim, gececek dedim. Üstelik 4 sene cikti evlendigi kizla. Simdi iyi sükür. Esinde de böyle bir durum olabilir, görümcen felan var mi? Konussa anlatsa. Veya kaynin felan varsa ac konuyu.
Degisir diye beklemek mi yoksa daha ev düzmemisken bosanmak mi bilmiyorum.. Araftayim.Bir nevi gerçek yüzü ortaya çıkmış. Ayni evde yaşamadan insanları tanımak ćok zor.
Sanmiyorum.. Evlenmeden once tam ev erkegi diyordum. Arkadas cevresi yok disariya cikmaz asla. Zaten babasiz buyumus sorumlluk ne biliyor. Valla evlenmek isteyen brn degildim. Bekleyelim dedigimde hayir dedi geldi istedi babamdan. Simdi boyle yapmasini yediremiyorum. Ben ailemden uzak sehirde yaşıyorum. Babam her aradiginda kizim sana emanet diyor. Babam bilse her gun agladigimi, bu kadar kucuk sebeplerden beni nasil yiprattigini. Ceker alir birakmaz eline. Ben boyle yetismedim cunku. Derdini soruyorum ayaklarina kapaniyorum yok diyor. Yok yok yok..
Yalniz kalmaya o kadar ihtiyacim var ki.. BI sure diyorum yalnix kalalim ikimizde. Dusunelim. Aldigim cevap su; Sacma sapan onerilerini birak kenariya. Kimse yalnız kalmayacak.Sevgi, tek başına yeterli değil demek ki. Ne kadar sevsen ve sevilsen bile bu yaşadıkların normal ve sağlıklı bir ilişkide olmaması gereken şeyler. Bence, bir süre ayrı kalın ve düşünün. Tatile gidebilirsiniz. Nikah oldu, nasılsa köprüyü geçtik diye düşünme fırsatını ona vermeyin. Sizi kaybedebileceğini hissettirin. Bunların üzerine aynı şeyler yine tekrar ederse de hiç çaba sarfetmeyin. Kişiliğinizi, gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırmayın.
Blöf ise yarar mi bilmiyorum. Gercek duygularini yansitmiyoe ki bana.. Ben ayrilmam ama sen ayrilirsan yok yapma demem dedi gecenlerde.. 2 gun sonra da ben sensiz yapamam sinirle soyledim diyor. Bi dengesizlik vad dedikleri yaptiklariyla ortusmuyor bir turlu..Zikkimin dibi ozaman! Tövbe tövbeee. Ne istiyorlar bu erkekler anlamiyorum ki. Esinzie kiziyorum kusura bakmayin, kendi kardesimede kizdim böyle sonunda dayanamadim, derdin ne kiz senin icin ugrasiyor, ailene iyi davraniyor bana abla abla anneme annem annem diyor, sen tam dayakliksin böyle kizi bu devirde bulamazsin dedim. Cidden dayaklik bunlar.
Yaz tatili geliyor, tatile felan gitseniz? Bir hafta söyle kafanizi dinleseniz? Yok istemezse ben ailemin yanina gidiyorum, seni cekemiyorum dügüne kadar düsünecegim diye blöf yapin. Ama sert olun. Erkekler sert oldugunda ciddiye aliyorlar anca. Ya bu devrin erkekleri nasil erkek ya yemin ederim aklim almiyor..
valla maas konusuna takıldım ; çalışıp kazandıgınız parayı neden esınıze teslım edesınız kı ne ben esıme verırım maasımı ne o bana, odenmesı gerekenler odenır sahsı kart kredı vs borcunu herkes kendı maasından oder, kalanı ıle fatura-kıra-yeme masrafı vs ayarlanır, artarsa da para kımse kımsenın ne aldıgına karısmaz.Merhabalar,
2 yillik bir iliskinin ardından Subat ayinda tayin alabilmrk icin evlendim. Dugunum Temmuzda.. Daha once de bir nisanlilik dönemi yasamistim düğünüme 2 ay kala siddet yuzunden bozulmustu. Bu ayriligin ardindan 1 sene sonra esimle tanistim. Melek gibi bir adamdi. Beni korudu kolladi sahip cikti sevdi cok sevdim. Kanayan yaralarima merhem oldu. 13 yasindan beri ilk defa bu ilgiyi gördüm. Ailem disinda tabi ki. Annrm babam bana cok duskunler. Hersey o kadar iyiydi ki 1 yil boyunca. Kussem uyumaz aglasam gelir gulsem gulerdi.. Nisanlilik dönemi ve 3 aylik evlilik doneminde yani 1 yildir benim tanidigim sevdigim adam bu degil.. Bagiriyor, surekli ama. Aglatmadigi gun yok. Hafta sonu evde durmamak icin herdeyi yapiyorum. Cok anlayissiz. Ne yesem, ne giysem cok goruyor bana.. Kofte yapsam 3 gun aldigi kiyma parasini konusur. Dun kendime 15 liralik gomlek aldim evde kiyameti kopardi.. Ki ben calisiyorum ve esimin 2 kati maas aliyorum. Maasima dokunmadan esime teslim eden bir insanım. O kendine hic harcamaz. Borc harc gidiyor para. Su son günlerde artik kendime ciddi anlamda zarar vermeye basladim. Yorganlari isirarak agliyorum. Ben agladigimda benimle aglayan adam, gözyaşımı bile gormek istemiyor simdi.. O kadar tahammulsuz bana. Sevdigi zaman sever oper oksar ama hrr gun kavga çıkarmadan da uyumuyor. Cok sıkıldım, cok mutsuzum. Donsem yolun yarisindan nasil donerim? Aileme bunu tekrar nasil yasatirim? KIyamiyorum onlara.. Ama boylr omur gecer mi bilmiyorum.. Evlilik stresimi diyorum ama zaten 3 aydir beraber yasiyoruz.. Lutfrn biseyler soyleyin..
Blöf ise yarar mi bilmiyorum. Gercek duygularini yansitmiyoe ki bana.. Ben ayrilmam ama sen ayrilirsan yok yapma demem dedi gecenlerde.. 2 gun sonra da ben sensiz yapamam sinirle soyledim diyor. Bi dengesizlik vad dedikleri yaptiklariyla ortusmuyor bir turlu..
Yalniz kalmaya o kadar ihtiyacim var ki.. BI sure diyorum yalnix kalalim ikimizde. Dusunelim. Aldigim cevap su; Sacma sapan onerilerini birak kenariya. Kimse yalnız kalmayacak.
Sıkışıp kalmisim gibi hissediyorum.
Bende cok hassasim. En ufak bagirmaya tahammulum yok. Zamaninda cok ust ciktim sen degisirsen bende degisirim dedi. uysal biri olmaya çalıştım yani degistim, ama o hala ayni yerdinde duruyor. Dedikleriniz aklima yatti, yapmaua calisacagim. Malesef benim esimde karadenizli......Ya inanma, her erkek kadin evden gittiginde zirlaya zirlaya kapilarda yatiyor. Bir sürü örnegi var. Ben bi gün evi terkedecek oldum, o sert, duygularini belli etmeyen, disiplinli kocam birden cocuk gibi oldu, bakislari masumlasti, tuhaf oldu, kapida öneme gecti. Bunlar hep böyleler. Ya adam olursa ya da defolur giderim de bakim napiyor. Öyle aglama, dimdik dur, ben aglaya aglaya icim disima cikiyordu, ne kadar saf biriymisim diyorum simdi, aglayince bi süre sonra umursamiyorlar bile. Kendini hakli cikarmak icin aglama diyordu, ne alakasi varsa artik. Insanim, incindigimde aglarim, ama beyfendiye göz yaslarimizda sahte geliyordu bir zamanlar. Simdi hic aglamiyorum onun karsisinda, dimdik duruyorum, bana daha cok saygili davraniyor, tartisma cikmasin diye bazen alttan aliyor ki benimki hayatta yapmazdi bunlari, tam bi karadeniz erkegi, maco.
Üzme kendini. Degisiyorlar, ama degismeleri senin elinde. Disliymissin madem, göster dislerini. Bu aptal erkekler anca ondan anliyorlar, bunlara iyi davraninca simariyorlar.
Bende cok hassasim. En ufak bagirmaya tahammulum yok. Zamaninda cok ust ciktim sen degisirsen bende degisirim dedi. uysal biri olmaya çalıştım yani degistim, ama o hala ayni yerdinde duruyor. Dedikleriniz aklima yatti, yapmaua calisacagim. Malesef benim esimde karadenizli......
Sunu da belittmek isterim. Liseden samimi oldugum 3 kiz arkadasim var. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi yillardir. Evlendigimizden beri onlarla gorusmemi bile sorun yapar oldu. Her gun whatsapptan konusmalarimiza bakiyor. Sen benim hakkimda dedikodu yapıyorsun diye tutturdu aylardir didik didik inceliyor herseyimi.
24 ve 26. Az once msj atmis biraz kokonustuk. Bundan sonra ihtiyacım olan hicbirsey icin hesap vermeyecegimi belirttim. Hesap istemeyen birini bulup evlenmemi, hesap verecegi birini bulacağını söyledi. Annesinim yanına ankaraya gidecektikbugun. Ben gelmeyecegim dedim. Bende Izmire kendi ailememi gitsem bilemedim.. Bosanacagim diyor.Bu arada yaslariniz kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?