- Konu Sahibi ReinedelAmour
ömründen 2.5 yıl gitmiş zaten.dahada fazla çalmasına izin verme.kendine yeni bir hayat kur canım.ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜ ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence eşine boşanıcam deme ona hikaye gibi gelir
eğer boşanmaksa niyetin git dilekçeni ver
ciddi ol kararını ver
ben eşinin hiç olumlu bir yanını göremedim
yine sen bilirsin sen bebeğin ve sen umrumda değil dediği gün boşanmalıydın
benim tuzum kuru olduğundan belki böyle düşünüyorum bilmiyorum
bu dünyaya bir daha gelmicez hiçbirimiz yazık değilmi sana
bunları yaşıyorsun
Zıt gitmek istemiyorum. Direnebilir. Anlaşmalı boşanmamız gerek. Uzasın istemiyorum. Onu razı etmeliyim. Bir kız arkadaşım boşanmak istemişti. Eşi ben karımı seviyorum dedi hakim karşısında, sonrasında 6 yıl boşanamadı. Bu bir kabus ! Bunu yaşamak istemiyorum.
Tek celsede boşatan sebepler nedir ? Bizde şiddet yoktu. Manevi şiddet vardı.
Zıt gitmek istemiyorum. Direnebilir. Anlaşmalı boşanmamız gerek. Uzasın istemiyorum. Onu razı etmeliyim. Bir kız arkadaşım boşanmak istemişti. Eşi ben karımı seviyorum dedi hakim karşısında, sonrasında 6 yıl boşanamadı. Bu bir kabus ! Bunu yaşamak istemiyorum.
Tek celsede boşatan sebepler nedir ? Bizde şiddet yoktu. Manevi şiddet vardı.
manevi şiddet varsa emin ol bir gün gercek şiddetide yaşarsın sende kendmi göruyorum. çocuk olmadan bitir hayatını daha fazla mahvetmesine izin verme. benım yapamadığımı sen yap kurtul derim
çok sevdiğim ve öğretmenlik yıllarında öğrencilerimden hediye olarak aldığım bir biblom vardı. oturma odasına koymuştum. ilk senemizin kavgaları yüzünden gitti onu kırdı.
Mağazada aynısını buldum. Gittim aldım. yine bir kavga hesnasında kırdı. Sinirlenince bişiyleri kırar. Babasına kızar, telefonu parçalar. Manyak !
bana el kaldırmadı, hamileyken üstüme yürüdü.. Arkadaşı ile izmire gitmesini istemediğim için.... ve ben hamileydim... o günki acımı hiç unutmuyorum :2:
Sonra da demezmi, bağırttırma, parçalatma.... ! benmişim bunlara sebep. Öldürmek istiyorum onu !! O derece nefret ediyorum.
Kavga ettiğimiz zamanlarda hep evi terk etti. beni yalnız bıraktı....
anlaşarak ayrılmak nasıl bir saçma kelime zaten adamla anlaşamadığın için boşanmak istiyorsun
Canım aynı şeyleri yaşamıs bırısı olarka senı o kadar ıyı anlıyorum ki...İlk önce kendini düşün,iyileşmeye çalış..Olumlu düşün inan boşanınca daha huzurlu olucaksın..Tek celse olayını sormussun .Tek celsede bosanmak ıcın ya anlasmalı bosanma kı bunu da esınle yada ıkı karsı avukatın anlasmayı saglaması gerekıyor ya da onemlı bır konu sıddet gıbı ,hakaret küfür gıbı ve sahıtlı bır sekılde ıspat etmen gerekıyor..Şahıt cok onemlı aıleden degıl ama arkadas sahıtlıgı daha onemlı mesela..Allah kolaylık versın canım..Güzel gunler senı beklıyor goreceksın bak
Canım burada boşanmak için "mutabık olmaktan" bahsedilen anlaşarak boşanma
Nedense bu sayfadan ayrılamıyorum empati kurdum bir anda..Bana mesaj atabılırsın ya da yaz buraya rahatla..