- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
hayır. Gelmeyecek. Haber vermedim... İşyerinde her gece mesaiye kalıyor. Her gece evde yalnızım.
Ne işi var yanımda ? Baksın işine..
haber vermedınmı hepmi böylesınız ben haber verdıgım ızın aldıgım halde hır cıkarır uyuz.
tabi ya ne işi var dimi senin yanında
Eşim rahat adamdır. Her yere giderim hiç birşey demez. Hep öyleydi..
aslında senınkı ıyı bu yönden ama baska yönlerden iyi değil cok şey paylaşmıyorsunuz gıbı geldı bana
Çok doğru bir tespit. Ben paylaşmak istiyorum ancak eşimde hep bir zoraki ve isteksiz, hevessiz yapıyormuş havası var.
Mesela Cafeye gider otururuz birlikte. O bana bakar ben ona. Ben anlatınca aktif olarak dinlemez. Beni dinlemediğini ve de koptuğunu bakışlarından ve duruşundan anlarım. Konsantrasyon sorunu var ! Aşırı unutkan... Dalgın...
Kendine ait bir iç dünyası var.... boyuna düşünüp durur.... iki kişilik yalnızlık benimkisi
Bıktım tüm bunlardan... Ben sıkıcı bir kadınmıyın ? Etrafımda bana hayran o kadar çok insan var ki !!!! Konuşkan renkli neşeliydim.. Zamanla ben de onun karşısında kalas gibi oldum. Karşımdaki insan bana boyuna negatif enerji veriyor.
Sıkıldım arabanın fazlalık yüküymüş gibi olmayı..
canım benim bir ara bende senın gıbıydım ama peşin bırakmadım bırakmadımda emri vaki yapıyorum alıyom cocugu yanına gıdıyorum hadi gezmeye sınemaya dıyorum mecbur gıdıyor. dikkatini çekmeye calıstınmı hiç
İnan bana çok denedim. Neler yapmadımki. İşe yaramadı. Ters tepki altım. Sessiz atın çitmesi fena olur derler. Aynen öyle. Ben de gururlu biriyim. 1-2 söylerim, yapmıyorsa canı cehenneme derim. Karşımdaki 15 yaşında değil. 32 yaşında biri !
O sevmediğim arkadaşı ilk tanıştığımız zamanlar ne demişti biliyormusun ?
Sen aşırı dalgınsın. Karşındakini dinlemiyorsun hiç. Seaside arkadaşımın da dediği gibi. O arkadaşı eşimi çook iyi tanıyor. Zaaflarını da biliyor .
onu umursama o zman o yokmuş gibi davran bak nasıl dikkatini çekiyor.
psikolojik danışmana gıtmeye karar verdinmi peki
ben randevumu 2 hafta önce almıştım zaten. Yarın akşam 18 de ordayım.. bakalım neler olacak.... yalnız gideceğim önce...
git bakalım en azından rahatlamış olursun anlatınca eşinle gelmeni isteyecek danışman
evet ama önce önce ben gitmeliyim. Eşim olmadan olayları anlatmam lazım...
hangi şehirdeydin canım doktorun adı ne
Kocaeli - İlksen Güzelcik hanım
canım benım doktora baktım ben özellikle çift terapsinde uzman briyle görüş derim
Canım, İstanbullardan çift terapisine gelenler olmuş. Tavsiyeediyorum.com dan buldum. Çok övgü almış.
günaydın tatlım bugün nasılsın
birşey paylaşıcam biraz yüzün gülsün
KADINLARA 6 TAVSİYE
1) Hayatta her zaman yanınızda olacak, ev işlerinde size yardımcı olacak ve sizi iyi yaşatacak bir adam bulmanız önemli
2) Esprili, coşkulu, tutkulu ve heyecanlı, sürprizlerle dolu bir adam bulmanız önemli
3) Sizinle her arzuladığınızda aşk yaşayacak bir adam bulmanız önemli
4) Çocuğunuza iyi bir baba olacak ve hiç bir ihtiyacınızı eksik etmeyecek ve siz asla yalan söylemeyecek, her konuda güvenebileceğiniz bir adam bulmanız önemli
5) Sizin için hiç bir zaman para harcamaktan çekinmeyecek, alışverişte sizinle keyifle gezecek bir adam bulmanız önemli
6) Bu adamların birbirlerini tanımamaları en önemlisi :)
sence bu mümkünmü hepsi bir arada bir erkek eş düşünsene harka olurdu
ahhahahhahahaaaa çok güldüm bakCeylinciğim sen çok yaşa emi Bu arada resmini gördüm. Kızın ve sen çok güzel ve tatlısınız. Allah gönlünüze göre verecek biliyorum...
hangi resmimi gördun kız
senin kadar güzel bakımlı hayatta olamam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?