- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Kesin yapicam haber vericm cnmDeneyince banada haber vermeni bekliyorum canim bakalim damak tadina uyuyor mu :)
Tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin yapicam haber vericm cnmDeneyince banada haber vermeni bekliyorum canim bakalim damak tadina uyuyor mu :)
Tesekkurler
Tesekkur ederim koremanya kuzusu bitanem
Tesekkur ederim kurksuzum fistik seni opeeerEline sağlık, başarılar fıstık
teknoloji ilerlerse eminimki bilgisayardan kolunu sokunca karşı tarafın bilgisayarından çıkabilir hatta keleş ablamla hep konuşuyoruz bu konuyu o da ümitli HanimKelesimiGetir dimi ablacım bizim için yapçak bilim adamları
yaparlar guveniyorusTabisi bilim adamları onuda yapacaklar,elini uzatcan ekrandan istediğni alacaksın masadan mideye indireceksin
yaparlar guveniyorus
Ablam nerelerdeydin sen ya ozledim valla
Gordum simdi ablacim :)Kesinlşkle yapmalılar bunu:))
Amkara'ya gitmiştim hatta sayfayada yazmıştım ta görmedin herhalde,dün akşam geldik eve:))
Tesekkurler esesimEllerine sağlık nefis
Bende sadece bu sekilde kizartmasini yiyebiliyorum yoksa midem bozuluyorellerine sağlık bende bu şekilde yapıyorum malesef başka türlüsünü yiyemiyorum normal un yapıyordum pirinç unu daha mı iyi oluyor öyle deneyeyim bi dahakine
Tesekkur ederimçok güzel olur ellerine sağlık başarılar
Cok tesekkur ederim cok sevindim begenmeneEllerine,emeğine sağlık Azra910 çok güzel görünüyor,canım çekti valla,sunum falan çok hoş,yarışmada başarılar dilerim
Ben karnabahar kızartmasının sosunu farklı yapıyorum ama bunu da deneyeceğim,eline sağlık yeniden canım
Canım ben sosunu şöyle yapıyorum,ayrı bir kapta 2 veya 3 limon suyunu,tuz,3 diş doğranmış sarımsak,ağıza gelecek şekilde iri iri parçalanmış ceviz içini karıştırıp sos yapıp karnabaharın üstüne döküyorum.Buzdolabında 1-2 saat bekletirsen sosu içine emmiş oluyor ve daha çok lezzetini veriyor.Benim gibi limon ve sarımsak seven biriysen bir de böyle denemeni tavsiye ederim canım.Cok tesekkur ederim cok sevindim begenmene
Senin sosun nasildi bende denemek isterim