- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Bu arada sen katilmayacak misin bu sefer :)ellerine sağlık bayılırım karnıbahar kızartmasına ama diyette sakıncalı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sen katilmayacak misin bu sefer :)ellerine sağlık bayılırım karnıbahar kızartmasına ama diyette sakıncalı :)
haşlamasını salatalarda vs kullanıyorum da aynı tadı vermiyor işte canım :))Tesekkurler
Haslamasini yiyebilirsin sabahvesencim diyete uygun olur hemde karnibahar ozlemin gider
Bu arada sen katilmayacak misin bu sefer :)
Oyle mi cok uzuldum canim gecmis olsun insallah biraz önce sagligina kavusursunkatılmam sanırım rahatsızım biraz onunla uğraşıyorum canım başka kategoride inşallah
teşekkür ederim canım inşallahOyle mi cok uzuldum canim gecmis olsun insallah biraz önce sagligina kavusursun
ay bulduuum
yaaa ben buna bayılırımki:)) annem çok yapar bize çok enfes oluyor:) ellerine sağlık,harikasınMALZEMELER
Eki Görüntüle 1947858
karnıbahar
yumurta
sarımsak
tuz,nane,kekik,kirmizi toz biber,karabiber
mayonez
yoğurt
pirinç unu veya galet unu
YAPILIŞI
karnıbaharı yıkayıp parçalara ayırıyoruz. Ardından tuzlu suda haşlıyoruz 10dk kadar
haşlandıktan sonra suyunu süzüyoruz. elimizi yakmayacak dereceye gelince karnıbaharları önce yumurtaya ardından pirinç ununa bulayıp yağda kızartıyoruz
Eki Görüntüle 1947859 Eki Görüntüle 1947860
kızartma işleminden sonra sosumuzu hazırlıyoruz.
yogurt ve mayonezi karıştıralım. Sarımsakları ezip mayonezli yoğurtun içine dökelim bir tutam da tuz atalım. Karnıbaharları sosa batırıp yiyebiliriz yada üstüne dökerek mantı gibi tüketebiliriz. Tadi muazzam denemenizi tavsiye ederim afiyet olsun.Eki Görüntüle 1947862
SUNUMMM
Eki Görüntüle 1947864 Eki Görüntüle 1949477 Eki Görüntüle 1949478 Eki Görüntüle 1947865
Niye cikmamis acaba ayyy acaba boyle arada bildirim gelmiyor mu hic ruhumuz da duymazay bulduuum
Tesekkurler caniminiciyaaa ben buna bayılırımki:)) annem çok yapar bize çok enfes oluyor:) ellerine sağlık,harikasın
Cok guzel tavsiye ederim :)Hiç yemedim. Güzel mi?
Dipsos isin içinde olunca güzel görünüyor :)
Tabiki haber veririm. Denemeye değerCok guzel tavsiye ederim :)
Ayy denerseniz banada haber verin begenip begenmediginizi merak ederim
Asil ben tesekkur ederimTabiki haber veririm. Denemeye değer
Teşekkürler
Tesekkur ederim Vuslat'imEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Perim cok tesekkur ederim bitanemAy ay ay sunum cok guzel olmus abrekam cok lezzetli olmustur eminim sosun. Ellerine saglik basarilar dilerim kuzucum sana.
Deneyince banada haber vermeni bekliyorum canim bakalim damak tadina uyuyor mu :)Lezzetini cok merak ettim kesin deneyecegim.Ellerine saglik canm basarilar