• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomalı Ev Hanımları, Atanmayı Bekleyenler Buraya...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.133
26.869
798
Merhaba arkadaşlar burada çalışmalarımızı , gireceğimiz sınavları, sıkıntılarımızı paylaşalım... Halk bankası sınavına giren var mı? Ben sonuçlarını bekliyorum...

Ev hanımı değilim ama ben de atamaları bekliyorum. Kasım'da açıklanacak kadrolarda gözüm. Allah herkese gönlündeki yeri nasip etsin inşallah. :)

Ben de ziraatin sinavina gircem. Halk bankasininkini kacirdim.
Kpssye de girdim, ama ilk atamalarda pek umudum yok. Belki seneye olan atamalarda olur nasip bakalim.
Hepimizin hakkinda hayirlisi.

Ev hanımı değilim ama ben de atamaları bekliyorum. Kasım'da açıklanacak kadrolarda gözüm. Allah herkese gönlündeki yeri nasip etsin inşallah. :)
hangi kurumda çalışıyorsunuz? gözünüz jhangi kurumda benim kpss çok kötü geçti umudumuz bankalarda..

Ben de ziraatin sinavina gircem. Halk bankasininkini kacirdim.
Kpssye de girdim, ama ilk atamalarda pek umudum yok. Belki seneye olan atamalarda olur nasip bakalim.
Hepimizin hakkinda hayirlisi.
Ben de ziraate gireceğim hangi bölüm bitirdiniz? ben kamu yönetimi mezunuyum ama bu sene kpssden bir şey olmaz sizin puan kaç?

Ben kütüphaneciyim :) şimdi özel bi üniversitenin kütüphanesinde çalışıyorum ama tek hayalim devlet tabi ki :/

tam anlamıyla diplomalı ev hanımıyım ve galiba öylede kalıcam kpss ile atanmamın pek mümkünatı yok iibf liyim puanımda ucuk bi rakam değil özel sektörde de eşim çalışmamı istemiyor bankalar dahil ....ben
umutsuz vaka anlıycanız

tam anlamıyla diplomalı ev hanımıyım ve galiba öylede kalıcam kpss ile atanmamın pek mümkünatı yok iibf liyim puanımda ucuk bi rakam değil özel sektörde de eşim çalışmamı istemiyor bankalar dahil ....ben
umutsuz vaka anlıycanız
Özel sektöre benim eşim de karşı banka sınavına da karşıydı zor ikna ettim kafayı yiyim sen de gör dedim ondan sonra tamam dedi ama kpss'y, bırakmayacaksın memuriyete geçmek için uğraşırsın dedi..2012 puanım iyiydi benim de ama 2014 umutsuz vaka siz de umutsuz olmayın ya biraz daha fazla çalışmak gerekiyor artık ben 2015 alana çalışmaya başlayacam artık başka çıkar yol yok..notlarımı temize çekmeye başladım..

Özel sektöre benim eşim de karşı banka sınavına da karşıydı zor ikna ettim kafayı yiyim sen de gör dedim ondan sonra tamam dedi ama kpss'y, bırakmayacaksın memuriyete geçmek için uğraşırsın dedi..2012 puanım iyiydi benim de ama 2014 umutsuz vaka siz de umutsuz olmayın ya biraz daha fazla çalışmak gerekiyor artık ben 2015 alana çalışmaya başlayacam artık başka çıkar yol yok..notlarımı temize çekmeye başladım..
sınava gire çıka kafayı yedik psikoloji kalmadı bu aralar madem kariyer yapamıyorum çocuk yapim dedim 4 aydır onuda beceremedim ...allah yardımcın olsun cnm

Ben de gir çık moral sıfır ala elden başka şey gelmiyor olana kadar en azından 33-34 e kadar daha deneyecem sonra tamam olmadı derim... çocuk da istiyoruz artık o da nasip 4 aydır biz de denedik şuan için bir şey yok...hayırlısı

ders istediğim kadar çalışamıyorum sizler neler yapıyorsunuz?

Kızlar merhaba,
Bende 2014 kpss'ye girdim puanım fena değil ama bizim bölümden (gıda mühendisliği) alım fazla olmuyor. Şuan için bekleme sürecindeyim. Özel sektörde çalışıyordum kpss'ye hazırlanmak için 1.5 yıl önce işten ayrıldım. Şuan iş de bulamıyorum evde sıkıntıdan patlayacağım

Kızlar merhaba,
Bende 2014 kpss'ye girdim puanım fena değil ama bizim bölümden (gıda mühendisliği) alım fazla olmuyor. Şuan için bekleme sürecindeyim. Özel sektörde çalışıyordum kpss'ye hazırlanmak için 1.5 yıl önce işten ayrıldım. Şuan iş de bulamıyorum evde sıkıntıdan patlayacağım
Benim de 2014 çok kötüydü kaç puan aldın canım? Ben 2016 için çok çalışacağım alan da çalışmak istiyorum 2015 için ama hevesim gitti ya çalışma azmim gitti ben de kamu mezunuyum ama görüyorsun ki bizden de çok az alım oluyor sadece atanan öğretmenler oluyor..

Puanın çok güzel canım hangi kaynaklardan çalıştın ben çalışma azmimi kaybettim 2012 de 80 almıştım atanamadım 85 almam lazım ki benim de atanayım... kaç net yaptın ? bana yardımcı olursan fikirlerin çok iiyi gelecektir bana canım

Bakalm kac hanım arkadas meslekkerını elıne alacak meslegını elıne alan yazın buraya

Bu kınuyu açtıktan sonra 14 ay sonra işe girdim :)

Back