Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi kurumda çalışıyorsunuz? gözünüz jhangi kurumda benim kpss çok kötü geçti umudumuz bankalarda..Ev hanımı değilim ama ben de atamaları bekliyorum. Kasım'da açıklanacak kadrolarda gözüm. Allah herkese gönlündeki yeri nasip etsin inşallah. :)
Ben de ziraate gireceğim hangi bölüm bitirdiniz? ben kamu yönetimi mezunuyum ama bu sene kpssden bir şey olmaz sizin puan kaç?Ben de ziraatin sinavina gircem. Halk bankasininkini kacirdim.
Kpssye de girdim, ama ilk atamalarda pek umudum yok. Belki seneye olan atamalarda olur nasip bakalim.
Hepimizin hakkinda hayirlisi.
OLSUN ÖZEL OLSUN İŞSİZLİKTEN İYİDİR ZAMANI GELİNCE DEVLETE ATANIRSIN İNŞ.Ben kütüphaneciyim oL şimdi özel bi üniversitenin kütüphanesinde çalışıyorum ama tek hayalim devlet tabi ki :/
Hayırlısıyla amin...Tabi çok şükür buna da :) hepimiz istediğimiz yerlere atanırız inşallah :)
Özel sektöre benim eşim de karşı banka sınavına da karşıydı zor ikna ettim kafayı yiyim sen de gör dedim ondan sonra tamam dedi ama kpss'y, bırakmayacaksın memuriyete geçmek için uğraşırsın dedi..2012 puanım iyiydi benim de ama 2014 umutsuz vaka siz de umutsuz olmayın ya biraz daha fazla çalışmak gerekiyor artık ben 2015 alana çalışmaya başlayacam artık başka çıkar yol yok..notlarımı temize çekmeye başladım..tam anlamıyla diplomalı ev hanımıyım ve galiba öylede kalıcam kpss ile atanmamın pek mümkünatı yok iibf liyim puanımda ucuk bi rakam değil özel sektörde de eşim çalışmamı istemiyor bankalar dahil ....ben
umutsuz vaka anlıycanız
sınava gire çıka kafayı yedik psikoloji kalmadı bu aralar madem kariyer yapamıyorum çocuk yapim dedim 4 aydır onuda beceremedim ...allah yardımcın olsun cnmÖzel sektöre benim eşim de karşı banka sınavına da karşıydı zor ikna ettim kafayı yiyim sen de gör dedim ondan sonra tamam dedi ama kpss'y, bırakmayacaksın memuriyete geçmek için uğraşırsın dedi..2012 puanım iyiydi benim de ama 2014 umutsuz vaka siz de umutsuz olmayın ya biraz daha fazla çalışmak gerekiyor artık ben 2015 alana çalışmaya başlayacam artık başka çıkar yol yok..notlarımı temize çekmeye başladım..
Benim de 2014 çok kötüydü kaç puan aldın canım? Ben 2016 için çok çalışacağım alan da çalışmak istiyorum 2015 için ama hevesim gitti ya çalışma azmim gitti ben de kamu mezunuyum ama görüyorsun ki bizden de çok az alım oluyor sadece atanan öğretmenler oluyor..Kızlar merhaba,
Bende 2014 kpss'ye girdim puanım fena değil ama bizim bölümden (gıda mühendisliği) alım fazla olmuyor. Şuan için bekleme sürecindeyim. Özel sektörde çalışıyordum kpss'ye hazırlanmak için 1.5 yıl önce işten ayrıldım. Şuan iş de bulamıyorum evde sıkıntıdan patlayacağım