Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı Makyaj UygulamalarıDipliner neden bu kadar pahalı?
merhaba Ankara'da dipliner yaptırabileceğim bir yer arıyorum, birkaç yere sordum yaşamkentte 1500 tl felan, dipliner yaptıranınız varmı daha ucuza birde memnunmusunuz değermi o paraya
merhaba Ankara'da dipliner yaptırabileceğim bir yer arıyorum, birkaç yere sordum yaşamkentte 1500 tl felan, dipliner yaptıranınız varmı daha ucuza birde memnunmusunuz değermi o paraya
Dipliner herkesde tutmayaniliyor ayrıca en ufak bir hatada el titremisinde çok çirkin bir eyeliner şekliniz olabilir ve 1 yol onla yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bir de mikrop kapmaya çok müsiat bir yer ve ıslak olduğu için iyileşmesi kolay olmuyor. Sanırım bu riskler yüzünden pahalı. Ne gerek var hergün 5 dk çekiberin evde yahu...
Ben iki yıl önce yaptırdım.. Gayet memnunum.. Bende hiçbir sorun olmadı.. İkinci yıl olmasına rağmen şu an hala belirgin ve güzel. https://www.instagram.com/p/BFoUU11uIxc/ Gönderdiğim resimdeki benim.. Hem kaş hemde eyeliner ysptırdım..