• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama dip boyam için yardım !

carpemortem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
23
0
86
33
Konya
bayanlar ben 1 ay önce gölge yaptırdım çokda güzel oldu fakat dipten kendi rengim geldi benim saçım koyu kumral gibi bir renk bu yüzden aşşağıdaki kızın saçının diplerinin rengi gibi yapmam için hangi renk tüpü almam lazım bilgi verir misiniz? lütfen =) (ayrıca aklıma takıldı ben buğday tenliyim bana çok siyah saçda yakışır mı acaba ?)

2000714839200595623rs.jpg

Son düzenleme:
cnmmm valla ben kuaförde yaptırdım dip boyamı ama beyazlarımı kapayamadı ondan sinir oldum evde yapcam bu ay kumral almayı düşünüyorumm..yada komple kumrala bpyarım işim belli olmuyoda benim:)

senin işin de zor tabi beyazlarla uğraşmak ölüm daha oralara gelemedim ben ... =) kuaförde boyatcak gücüm yok.... o yüzden evde o rengi tutturmak istiyorum ama... o rengin kumralın hangi tonu olduğuna karar veremedim işde :S

şu konuya bilen birisi bi yorum yapsa çok memnun olucam yha kızın diplerindeki renk hangi renk açık kumral mı küllü kumral mı?... yoksa başka bişey miii =(

açık kumral gibide duruyor küllü kumral gibide
2 rengide ben düz olarak kullandım
küllü renkten yeşillik oluyo uclarında diplerde olurmu bilmem
ama sarılarında sırıtmayacak kötü durmayacaksa açık kumral yapabilirsin ama
dip boya yaparken zorlanmıyormusun her yerini boyuyabiliyormusun
bence imaknın varsa resmini al kuaföre yaptır derim.

yha cevap için çok teşekkürler kuaföre gitmek için imkanım yok malesef ... ama evde boyayabiliyorum dipleri ablama yaptım herkes kuaförde yaptırdığını zannetti =) o sorun değil ama işde karar veremedim küllü mü açık mı olduğuna valla sende olduysa yeşillik hiç denemiycem çünkü kül rengini sevmiyorum en iyisi açık kumral ablamda denemiştim sarıya uygun oluyor =)

Back