Dior Poison Girl

-TheQueen-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
514
232
18
Kizlar bu parfumun acigi var mi biliyor musunuz? Eger varsa hangi acik parfumcude var? Kodu veya numarasi nedir varsa bi bileniniz el ati verin hayrina :)

Parfümevi ve MAD’de varmış ama ne kadar iyiler bilmiyorum. İzmir’de oturuyorsanız da bir yer söyleyebilirim. Ama dediğim gibi sadece var diyebilirim. Kokuları nasıl bilmiyorum

Parfümevi ve MAD’de varmış ama ne kadar iyiler bilmiyorum. İzmir’de oturuyorsanız da bir yer söyleyebilirim. Ama dediğim gibi sadece var diyebilirim. Kokuları nasıl bilmiyorum
Anladim canim tesekkur ederim cevap verdigin icin :) istanbuldayim ben buralarda bulundugum yerde bana yakin mad varmi bi bakiyim parfumevine baktim internetsitesi varmis sadece kokusuna bakmadan da almak istemem sanirim..

Ben izmirdeyim ogrenebilir miyim yerin adini?
Ben parfumevinden aldim, orjinalini koklamadigim icin benzerligi bilmiyorum ama tatli bir kokuydu. Ilk basta cok tatli agir geldi ama oturunca 1 saate kadar cok hos tatli sampuanlar gibi koktu ve baya kalici gun sonunda arkadasim kokusunu aldi. Mad marka nerede bulabilirim acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…