Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parfümü siz seçersiniz ama parfüm size yakışır yada yakışmaz.. giyilen bir kıyafet gibidir bu.. hypnotic poison kış parfümümdür benim, herkesin üzerinde aynı durmaz zaten... kimi vazgeçemez, kimi tahammül edemez.. parfümü kötülemeyelim lütfen, bana yakışmadı diyelim :)
Parfümü siz seçersiniz ama parfüm size yakışır yada yakışmaz.. giyilen bir kıyafet gibidir bu.. hypnotic poison kış parfümümdür benim, herkesin üzerinde aynı durmaz zaten... kimi vazgeçemez, kimi tahammül edemez.. parfümü kötülemeyelim lütfen, bana yakışmadı diyelim :)
katılıyorummmmParfümü siz seçersiniz ama parfüm size yakışır yada yakışmaz.. giyilen bir kıyafet gibidir bu.. hypnotic poison kış parfümümdür benim, herkesin üzerinde aynı durmaz zaten... kimi vazgeçemez, kimi tahammül edemez.. parfümü kötülemeyelim lütfen, bana yakışmadı diyelim :)
kalıcı olduğu kesin ama ne bilem böle çok da anlatıldığı gibi bir kokusu yok tamamen kış kokusu ve esmerlere daha iyi gider diye düşünüyorum......
ben chanel allure diyorum herzaman için number one .............:lepi: