Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 103 3 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #1 Candeladan dioda geçiş yapmak istiyorum. Deyenler var mı? Bir de tüm vücut gitmek istiyorum, sırt karın dahil. Uzman hepsini temizle öyle gel dedi. Ne yapmalıyım. Normalde tüysüz olan yerlerde bile tüy var ve çok rahatsızım. Kurtulan var mı bu dertden?
Candeladan dioda geçiş yapmak istiyorum. Deyenler var mı? Bir de tüm vücut gitmek istiyorum, sırt karın dahil. Uzman hepsini temizle öyle gel dedi. Ne yapmalıyım. Normalde tüysüz olan yerlerde bile tüy var ve çok rahatsızım. Kurtulan var mı bu dertden?
Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 103 5 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #2 Bu arada makinanın adı diode accord. Acısız olduğunu dediler. Jiletlendiği için bide kalın çıkarsa tüyler çok kötü olur.
Bu arada makinanın adı diode accord. Acısız olduğunu dediler. Jiletlendiği için bide kalın çıkarsa tüyler çok kötü olur.
E ezgisude1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2017 394 136 53 39 18 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #3 Acik tenin ve siyah killarin varsa hic degistirme derim utuleme yontemi daha zayif kaliyor bence buz lazer daha mantikli oda ayni kategoride ama daha etkili bir cihaz.
Acik tenin ve siyah killarin varsa hic degistirme derim utuleme yontemi daha zayif kaliyor bence buz lazer daha mantikli oda ayni kategoride ama daha etkili bir cihaz.
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.597 4.323 173 25 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #4 Sehlinam .!.: Bu arada makinanın adı diode accord. Acısız olduğunu dediler. Jiletlendiği için bide kalın çıkarsa tüyler çok kötü olur. Genişletmek için tıkla... Acimiyor diyene sasarim ben. Resmen kizgin utu gezdirir gibi. Eger tuyleriniz siyah ise kesinlikle alexandrite derim.
Sehlinam .!.: Bu arada makinanın adı diode accord. Acısız olduğunu dediler. Jiletlendiği için bide kalın çıkarsa tüyler çok kötü olur. Genişletmek için tıkla... Acimiyor diyene sasarim ben. Resmen kizgin utu gezdirir gibi. Eger tuyleriniz siyah ise kesinlikle alexandrite derim.