• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon diode lazer yüz bölgesi

Trankobuskas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
61
6
36
Kızlar daha önce yüz bölgesine diode lazer yaptırmış olup olumlu sonuç alanlar var mı?Ben yüz bölgem için lazere başladım seans başı 80 tl işlem öncesi tüylerim kısaltılıp buz kompresi uygulanıp jel sürülüp atış yapılıyor bazı bölgelerimde acı duyuyorum normal değil mi bu şekilde işlem uygulanması?Bazı yorumlarda ipl cihazlarıyla kandırılanlar olmuş ipl olmadığını nasıl anlayabilirim acaba?Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

bende biyik ve çene yaptiriyorum. 3 seansim oldu diod ile ama bir kere bile dökülme olmadi. Bir sonraki seansi dozu yükseltilebilir mi diye soracagim.

bu arada dozu baya yukselti..acidi resmen ama bir fayda vermedi demek ki. Yarin kontrole gidecegim. Yüzüm oldugu için gerçekten pes etmeyi dusunuyorum artik.
Bide lazer uyguladigi yerde sivilce doldu. Hiç hayatimda olmadigi birsey.

Merhaba kızlar ben diode lazer yaptırıyorum yüz bölgemin tamamına ve cok memnun kaldım suan 3. seanstayım ve inanılmaz dökülme oldu ben bile inanamadım beyaz tenliyim kıllarımda asırı derecede sert cıkıyordu tavsiye ederim yani..

IMG_1802.JPG
IMG_1310.JPG
IMG_1310.JPG

Merhaba ben cumartesi günü buzla uygulanan diode lazer için bir tıp merkeziyle randevulaştım. Yüzümde bıyık ve çene için gideceğim kendim buğday tenliyim ama kıllarım sert ve siyah. Sizin yazınız dikkatimi çekti beni rahatlattı açıkçası hangi lazerle yaptırıyorsunuz alex , diode vs.

Merhaba ben cumartesi günü buzla uygulanan diode lazer için bir tıp merkeziyle randevulaştım. Yüzümde bıyık ve çene için gideceğim kendim buğday tenliyim ama kıllarım sert ve siyah. Sizin yazınız dikkatimi çekti beni rahatlattı açıkçası hangi lazerle yaptırıyorsunuz alex , diode vs.
Memnunmusunuz. Ve kac seans gittiniz. Bende yeni basladim

Memnunmusunuz. Ve kac seans gittiniz. Bende yeni basladim
Henüz 2 seans gittim şimdilik iyi gidiyor. Buzlu olandan değilmiş benim gittiğim sadece diode lazer biraz acılı oluyor ama bereket kısa sürüyor. 10 gün sonra dökülmeye başlıyor. Elinle tutunca eline geliyor kökler zayıflıyor en az 5 seans gideceğim gibi...

Henüz 2 seans gittim şimdilik iyi gidiyor. Buzlu olandan değilmiş benim gittiğim sadece diode lazer biraz acılı oluyor ama bereket kısa sürüyor. 10 gün sonra dökülmeye başlıyor. Elinle tutunca eline geliyor kökler zayıflıyor en az 5 seans gideceğim gibi...
Kac joule ile yapiliyor size ogrene bilirmisiniz

Kac joule ile yapiliyor size ogrene bilirmisiniz
Joule ün derecesi kişiden kişiye değişir hatta her seansda bile değişebiliyor benim ilk seansda 68 , 2.seansda 50 çalıştı cnm acıyınca düşürdü. Ben sordum düşürmeniz etkisini azaltır mı diye hayır azaltmaz dedi hatta fazlası cildinizin yanmasına sebep olur dedi. Dayanabileceğiniz joule de çalışsınlar buarada regl döneminde ya da regl yakında acı hissi daha çok oluyor aklınızda olsun siz kaç joule de çalıştı ne hissettiniz kaç gün oldu?

Joule ün derecesi kişiden kişiye değişir hatta her seansda bile değişebiliyor benim ilk seansda 68 , 2.seansda 50 çalıştı cnm acıyınca düşürdü. Ben sordum düşürmeniz etkisini azaltır mı diye hayır azaltmaz dedi hatta fazlası cildinizin yanmasına sebep olur dedi. Dayanabileceğiniz joule de çalışsınlar buarada regl döneminde ya da regl yakında acı hissi daha çok oluyor aklınızda olsun siz kaç joule de çalıştı ne hissettiniz kaç gün oldu?
Alex ile 13 14 dedi 2.nci seansta genital cok acidi. Yuz bolgesi buzlazer diod ile 10 dediler

50 60 derece hic bir lazerde yok ki garip geldi bana o dereceleriniz

Slm kizlar bende yuz icin 7seans ipl lazer yaptrdim seans aralarinda dokulmeler varken iyiydi ama hic azalma incelme olmadi hatta her gidismde jilet kullanldigi icn sari tuylermde sertlesti igneliye basladm 1 ay once ama cok zor bi surec lekelerle gezmek kolay degl ki 3ay sonra dugunum var:110: smdi baska bi yerle gorstm diode utuleme lazerle devam edicem 3 ayda ne kadar sonuc alabilirm yuz ve vucut icin. Tecrubelerinizi paylasrsanz cok mutlu olurum

Back