benim koltuk altı ilk seans 12 gün oldu yaklaşık.dökülme çok az oluyo bide denemek için kılı çektim hemen geliyo ve hiç hisetmiyom.kadın 10 gün içinde dökülürdedi bugün aradım anormallik varmı die yok dedi o dökülür yavaş yavaş dedi.ama gözle görülür dikkat çekici bi dökülme yok.korkuyom inş biter parayıda verdik peşiin..ortada kalmayalım
slm bende diod lazeri yüzüme düşünüyorum ama SOĞUTUCU kısmını nasıl uyguluyorlar, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
ayrıca bacaklardaki batıklara iyi gelirmi, bu şekilde yaptırıpda sonuç alan varmıdır?
ya arkadaşlarrrr vallahii kafam acaip karışıkk..ben diod lazer yaptıralı 25 gün olduuu ceneme ve bıyıkıma yaptırdım..bıyıkta hiç bi etki yokk ama çenemde yüzde 30 azaldı ve eskisi gibi semsert deiller..alex teki kadın cenen haricinde kalılaşabilir yada incelirrr belli olmas diiince kafam karıştı....alex en iyi makina diyee biliyorum okdr çok araştırdımki..of offf yüzü düzelteyim derkennn iyicene maffetmekten korkuyorumm..bi hafta sonra gitcem lazere ama hala kararsızım diyotmu alexmi diye...
eylem44 üzüldüm canım neden işe yaramadı acaba..bendeee tereddütlüydüm yüzüm için gidip gitmemede..ama lazer yaptırcagım yerde son seansına gelen(10.seansı)kızın yüzünde hiç bşy kalmamıştı,onu görünce umutlandım valla umarım işe yarar..iğneliyemi gitsen acaba cnm...benim kuzen igneliye gitti hiç bşy kalmadı yüzünde ama benim igne fobim var dayanamam ona..
eylem44 cnm malatyadasın demi..bende malatyadayım acaba nereye gittin sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?