arkadaslar selam, gordugum kadariyla burda diode lazer ile tecrube yasayan hanimlar az, ama ben tecrube yasadim hala yasamaktayim, herseyden once, diode lazer ile aldigim sonuc muhtesem, tum bacak giriyorum ve 5. seansimi bitirdim, suan 60% oraninda azalma ve kalan tuylerdede cok ciddi oranda incelme goruyorum. Buarada lazere baslamadan once burdaki bir kac arkadasin bahsettigi gibi bitene kadar 1200- 1500 lira yok efendim kontrat imzalama, bunlarin hepsi sadece surumden kazanmaya calisan insanlari kandiran ve ellerindeki ucuz ve fonksiyonu az olan cihaz insanlardir. Lutfen ve lutfen arkadaslar boyle kliniklere sakin paranizi ve vaktinizi kaptirmayin, bir arkadasim yasadi, ve sonunda lanet olsun deyip birakti. Lazer uygulamasi ucuz bir uygulama degil, eger basbelasi killardan omur sonuna kadar kurtulmak istiyosaniz biraz cebinizden cikaracaksiniz. Sonucta hepimizin derdi daha bir bakimli olup kilsiz olmak diilmi ? Bu istedigmiz sey malesef 1200-1500 liraya olmuyor. ben cok iyi bir merkeze gitmekteyim, ilk gittigim andan itibaren bana musteri gozuyle deil hasta gozuyle baktilar, paranin pesinde diil sizin alacagniz guzel sonucla duyacaginiz mutlulugu paylasma pesindeler. cok uzattim galiba, diode lazer ile muhtesem sonuc aldim, eger daha detayli bilgi isteyen varsa yazin arkadaslar, hepinize iyi pazarlar.
bacaklarimdaki killarim kalindi cok diil ama yinede kalindi, diode lazer ince killarda cok basarili oldugnu zaten burdaki herkez ogrenmistir benim ogrendigim gibi ama benim girdigim cihaz Soprano XL kalin ince demeden kokten bitiriyor herhalde cok memnunum diode uygulamasindan ben. umarim 10 seansa gelmeden bacaklarim artik tuysuz olacak. :)
canım ne oldu senin tüyler umarım geri çıkmadıbende yapıcam ama tüyler çok ince ya:a015:
E_61 senin tüyler dmkülmeye başladımı??
birde diode yaptıran arkadaslar lazer yapmadan önce tüylerinizi kısaltıyorlarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?