'Dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz' diye bize yükleneceklerdi"

Kiyas degil o baglanti :) Sen baglanti kurmaya fazla zorlama :)
hiç kiblemedim kimseyi vede hakaret etmedim.yoksa öyle hakarete uğrarsınki şaşarsın canım eğer yapmıyorsam edebimden ve insan oluşumdandır (sen bağlantı kurma gibi laflar)sıkıştığında söylediğin laflarsa o lafları kendine sakla.. biraz edep, biraz terbiye,

Vala onu bunu bilmem akp bugun var yarin yok erdogan olse akp buyuk ihtimal dagilir tipki ecevitin ölüp dsp nin dagilmasi gibi ve erbakanin ölüp saadet partisinin dagilmasi gibi.ben acikca soyluyorum oyumu akp ye verdim ve sebeplerinide cok iyi biliyorum.cevremdek8 bircok insanda bu yuzden akp ye oy veriyor.calmis olsa bile.

Gezi parkinda agac kesilecek diye ortalik yakilip yikildi ulke kaosa suruklendi.yalovada 200 den fazla agac kesildi ama eylem yapilmadi niye yalova belediyesi chp liydi.ben bunda bir art niyet ararim.yanilmiyorsam 2007 yilinda anayasa mahkemesi parti ici hesaplarında usulsuzluk yapildigi icin chp ye 1 milyon tl ceza kesti.ayni olay akp nin basuna gelse yer yerinden oynardi. Şu son chpli bi vekilin rezidans meselesinde dogrumudur bilmiyorum ama o rezidanslari akp li birisi alsa turkiye calkalanirdi.ama chp li birisi yanlis yapinca suc kisiseldir deniliyor.akp li birisi yanlis yapinca o kisinin yaptigi yanlis tum akplilerin uzerine yikiliyor.sirf bu cifte standartlatdan dolayi akpye oy verdim
Yoksa erdogan benim babamin oglu degil.erdogan olse baska partiye oy vermeyecekmiyom sanki
:KK9::KK9::KK9:o rezidance olayı akpli çıkıcaktı anaaa sen görürdün buralarııı..Allahtan bu millet neyin ne olduğunu biliyorr.

Vala onu bunu bilmem akp bugun var yarin yok erdogan olse akp buyuk ihtimal dagilir tipki ecevitin ölüp dsp nin dagilmasi gibi ve erbakanin ölüp saadet partisinin dagilmasi gibi.ben acikca soyluyorum oyumu akp ye verdim ve sebeplerinide cok iyi biliyorum.cevremdek8 bircok insanda bu yuzden akp ye oy veriyor.calmis olsa bile.

Gezi parkinda agac kesilecek diye ortalik yakilip yikildi ulke kaosa suruklendi.yalovada 200 den fazla agac kesildi ama eylem yapilmadi niye yalova belediyesi chp liydi.ben bunda bir art niyet ararim.yanilmiyorsam 2007 yilinda anayasa mahkemesi parti ici hesaplarında usulsuzluk yapildigi icin chp ye 1 milyon tl ceza kesti.ayni olay akp nin basuna gelse yer yerinden oynardi. Şu son chpli bi vekilin rezidans meselesinde dogrumudur bilmiyorum ama o rezidanslari akp li birisi alsa turkiye calkalanirdi.ama chp li birisi yanlis yapinca suc kisiseldir deniliyor.akp li birisi yanlis yapinca o kisinin yaptigi yanlis tum akplilerin uzerine yikiliyor.sirf bu cifte standartlatdan dolayi akpye oy verdim
Yoksa erdogan benim babamin oglu degil.erdogan olse baska partiye oy vermeyecekmiyom sanki

Suç neden Akp'nin deniliyor biliyor musun? Adı yolsuzluğa bulaşmış kişileri yargılamadığı, ihraç etmediği, yüce divana göndermediği hatta balkonlara çıkarıp alkışlattığı için. Akp bu isimleri temizleseydi kimse bu kadar üstüne gitmezdi.

hiç kiblemedim kimseyi vede hakaret etmedim.yoksa öyle hakarete uğrarsınki şaşarsın canım eğer yapmıyorsam edebimden ve insan oluşumdandır (sen bağlantı kurma gibi laflar)sıkıştığında söylediğin laflarsa o lafları kendine sakla.. biraz edep, biraz terbiye,

Yahu hakaret icin demedim ki onu.Kakao surda girdigin her tartisma sonu banla bitiyor cunku farkli fikirlere acik degilsin.Su baslikta verdigim her ornegi ti'ye almis,dalga gecmis ya da sacma salak bulmussun.Benim dusuncemi anlamaya calismazsan baglanti kurabilir misin? Kuramazsin.Ben diger arkadasa anlatmaya calistim farkindaysan.O daha ilimli ve elestirel bakabiliyor ama sen bakamiyorsun.Hakaret olarak algilama dedigimi.Burda kimseye hakaret etmem ben.

Suç neden Akp'nin deniliyor biliyor musun? Adı yolsuzluğa bulaşmış kişileri yargılamadığı, ihraç etmediği, yüce divana göndermediği hatta balkonlara çıkarıp alkışlattığı için. Akp bu isimleri temizleseydi kimse bu kadar üstüne gitmezdi.
Şimdi bisey diyecegim ama bana hic yakismayan bisey olacak

O zaman chp neden deniz baykali kaset olayindan sonra aday gosterdi o olaydan sonra baykal 2 defa vekil oldu.daha gecen gun meclis baskanligina aday gosterilmedimi baykal chp tarafindan.devleti yonetmeye aday olan bir kisinin seks kasetinin cikmasi hirsizlik yapanlardan daha iyi bir durummu sizce.ki biz bu olayda bile baykali savunduk.bu oba kurulmus bir komploydu.ki o kompli sonucunda aday olmayacagim diyen kilicdaroglu genel baskan yapildi

Bence son yazdigin paragrafla konunun ozune donduk.Al sana yafta.Akp yaparsa hirsizdir,calmistir yaftasi.Bu uzerine yapisti kaldi.Bununda sebeplerini dusunmek lazim.Mesela bu konuda mhp kabugunu bir nebzede olsa kirmistir.O zamaninin ülkücülerini temizlemistir vizyonunu degistirmistir..

O zaman chp neden deniz baykali kaset olayindan sonra aday gosterdi o olaydan sonra baykal 2 defa vekil oldu.daha gecen gun meclis baskanligina aday gosterilmedimi baykal chp tarafindan.devleti yonetmeye aday olan bir kisinin seks kasetinin cikmasi hirsizlik yapanlardan daha iyi bir durummu sizce.ki biz bu olayda bile baykali savunduk.bu oba kurulmus bir komploydu.ki o kompli sonucunda aday olmayacagim diyen kilicdaroglu genel baskan yapildi

Seks kasetinin olması hırsızlıktan daha iyi bir olay tabii ki? Seks kaseti kişinin kendisini ve ailesini ilgilendirir ve kişinin eşi dışında biriyle seks yapması kanunen bir suç değildir, etiğe aykırıdır. Öte yandan hırsızlık toplumsal bir vakadır ve kanunlar önünde de suçtur. İkisini karşılaştırabiliyor musun gerçekten?

Baykal'a hiçbir sempatim yok, ön seçimle milletvekili listesine girdi çünkü bir çevresi var, seçildi yani. Ama sempatim olmamasının seks kasetiyle falan hiçbir ilgisi yok, bizi ilgilendiren bir durum değil çünkü.

Yahu hakaret icin demedim ki onu.Kakao surda girdigin her tartisma sonu banla bitiyor cunku farkli fikirlere acik degilsin.Su baslikta verdigim her ornegi ti'ye almis,dalga gecmis ya da sacma salak bulmussun.Benim dusuncemi anlamaya calismazsan baglanti kurabilir misin? Kuramazsin.Ben diger arkadasa anlatmaya calistim farkindaysan.O daha ilimli ve elestirel bakabiliyor ama sen bakamiyorsun.Hakaret olarak algilama dedigimi.Burda kimseye hakaret etmem ben.
yooo banlada bitmiyor bir tek tesla ile atıştık ve polemik ettiğimiz için banlandık..ve farklı fikirlere açık değilsin diyorsun sen sanıyomusunki ben ömrümce akp liyim ben sadece oyumu verdim ve hep söylüyorum yüzde 75 tutuyorum bu partiyi geri tutmadığım yüzdelik sizin şu belirttiğiniz durumları kapsıyor..eğer ban yemişsem şu anda seninle yaptığımız şu polemikten dolayı yemişizdir.. yoksa hakaretten filan değil..babam zamanında türkeşciydi sonra özalcı oldu bir ara chpye verdi oyunu ve ben özala vede belediyede chpye ve chp den aday fazlıoğlu var toprağımdır ve oyumu ona çünkü şahsiyetini tanıyorum hani açık değilsin diyorsun yaa.. bu soruyu bide kendine sor..haa evet sanki radikal gibiymişim gibi görünebilir ama değilim..

aynen kurulmuş bir komploydu..

Seks kasetinin olması hırsızlıktan daha iyi bir olay tabii ki? Seks kaseti kişinin kendisini ve ailesini ilgilendirir ve kişinin eşi dışında biriyle seks yapması kanunen bir suç değildir, etiğe aykırıdır. Öte yandan hırsızlık toplumsal bir vakadır ve kanunlar önünde de suçtur. İkisini karşılaştırabiliyor musun gerçekten?

Baykal'a hiçbir sempatim yok, ön seçimle milletvekili listesine girdi çünkü bir çevresi var, seçildi yani. Ama sempatim olmamasının seks kasetiyle falan hiçbir ilgisi yok, bizi ilgilendiren bir durum değil çünkü.
Karşılaştırmıyorum elbette allah ucin elini vicdanina koy oyle cevap ver caldilarmi bilmiyorum allahla onlarin arasinda olan bisey.tayyip calmayipda seks kasedi cikmis olsaydi acaba ne dusunurdun cok merak ediyorum.bunudu durust birisine benziyosunuz ve seviyeli tartisiyorsunuz onun icin soruyorum

Orda baykal suclu canim. Seks kaseti cikinca size ne imam nikahli sevgilim deseydi kimse bisey demezdi.
Bugun akepeden mv olup imam nikahli sevgililerinin sayisini hatirlamiyanlara ne diyceniz acaba?:KK47:

Karşılaştırmıyorum elbette allah ucin elini vicdanina koy oyle cevap ver caldilarmi bilmiyorum allahla onlarin arasinda olan bisey.tayyip calmayipda seks kasedi cikmis olsaydi acaba ne dusunurdun cok merak ediyorum.bunudu durust birisine benziyosunuz ve seviyeli tartisiyorsunuz onun icin soruyorum

Bak sana dürüstçe cevap vereyim hatta yazacaktım mesajda da vazgeçtim sonra. Eğer böyle bir kaseti olsaydı Baykal'a söylediği "Eşiyle mi bir şey olmuş da özel oluyor? Bu ahlaksızlık özel değil genel geneell" sözleri yüzünden eleştirirdim. Bunları söylerken kendisi neler yapmış diye. Ama kaseti var diye hakkındaki düşüncelerim değişmezdi, Emine Hanım ile kendi sorunu, bizi ilgilendirmez.

Bak sana dürüstçe cevap vereyim hatta yazacaktım mesajda da vazgeçtim sonra. Eğer böyle bir kaseti olsaydı Baykal'a söylediği "Eşiyle mi bir şey olmuş da özel oluyor? Bu ahlaksızlık özel değil genel geneell" sözleri yüzünden eleştirirdim. Bunları söylerken kendisi neler yapmış diye. Ama kaseti var diye hakkındaki düşüncelerim değişmezdi, Emine Hanım ile kendi sorunu, bizi ilgilendirmez.
vee evet erdoğanın işine geldiği zaman söylediği sözlerden bir kaçı.. birbirleri için fırsat kollamalar..

Tesekkur ederim

CHP 1923-50 arası tek başına iktidar oldu. Daha sonra 1961-65 arası çeşitli partilerle koalisyona gitti. Daha sonra ise 1974-75 ve 1977-79 arasında bir koalisyon dönemi daha yaşadı..Cevap vermek için değilde biraz araştırarak yazarsanız hepimiz aydınlanırız...
bnden once yazan oldu mu bilmiyorum ama, 1923 ile 1950 arasi zaten tek partili donemdi.
arastirirken gormediniz mi ? :KK70:
yani sonuc olarak tek basina iktidar hic olmadi.

bnden once yazan oldu mu bilmiyorum ama, 1923 ile 1950 arasi zaten tek partili donemdi.
arastirirken gormediniz mi ? :KK70:
yani sonuc olarak tek basina iktidar hic olmadi.[/QU

Hiç iktidar olmadığı yazılmıştı,bende ona cevap verdim.Konumuz tek partili dönem yada olmadığı değildi zaten.

Dindar bir parti tarafından fakirleştirilmek, soyulmak, zam manyağı yapılmaktansa, dinsiz bir parti tarafından istikrarlı ve temiz yönetilmeyi tercih ederdim.

Fakir hala fakir hatta daha da fakir.Zengin hala zengin hatta daha da zengin.Sonuç asgari ücret 949,07 TL,açlık sınırı 1.334 TL,yoksulluk sınırı 4.343 TL..

dogru. cumhuriyet kuruldu. hadi bu kurulan cumhuriyeti de birisi yonetsin dediler. parti kurdular. hatta kurduklari duzen bozulmasin diye cook uzun zaman baska parti kurulmasina musade edilmedi, kurulanlar kapatildi vs. belki o donem oyle gerekiyordu, onemli olan bu degil.
onemli olan, bireysel olarak kimsenin dinini sorgulamak kimseye dusmez ancak CHP nin hic bir zaman halkin iradesi ile secilip basa getirilememis olmasi, gunumuze kadar inanclara saygi duymamis olmasindan kaynaklaniyor. Yani kendi halkinin gereksinimlerine cevap veren bir parti olmadi hic bir zaman, kendi kesiminin partisi oldu.
he ama ne oluyor, bence suan yenilenmeler var CHP de, o pis elitist kesim yavas yavas sindiriliyor, bence bu da basari.

Konu başlığını açılmasına neden olan sevgili Yusuf Halaçoğlu'ben öyle bir şey demedim' diye kıvırmış ve topu akp ye atmış.Nedense hiç şaşırmadım,bu zihniyet bunu gerektirir.

''Dikkatle okunursa ben eğer MHP Deniz Baykal’ı desteklemiş olsaydı, AKP tarafından “Siz dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtiniz diye propaganda yapılacaktı dedim. Çünkü daha önce AKP yetkilileri CHP’ye böyle sözler etmişlerdi. Bunları yine söyleyebileceklerini ifade ettim, yoksa o kelimeler benim düşüncemi yansıtmıyor.”

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/murat_yetkin/halacoglu_ben_chp_dinsiz_inancsiz_demedim-1393378

X