- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Bencede yok herkesin kendi hür iradesi var sonuçtaEminim chp kanadinda mhp gibi turkcu olacagima, akp gibi hirsiz olacagima chp de dinsiz yaftasi yapistirsinlar diye dusunen kesim coktur.
O yuzden sikinti yok bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yok herkesin kendi hür iradesi var sonuçtaEminim chp kanadinda mhp gibi turkcu olacagima, akp gibi hirsiz olacagima chp de dinsiz yaftasi yapistirsinlar diye dusunen kesim coktur.
O yuzden sikinti yok bence.
Bisey varda burda yazmak ban sebebiHa ha ha şimdi sıkıntı yok laflarına gülerim nasıl sıkıntı yok bu dinsiz yaftasıyla iktidar olamıyorsunuz ayol..gerçekten niye bu chp iktidar olamıyor
Bencede yok herkesin kendi hür iradesi var sonuçta
Tabiki öyle. Ama bana sorsan deniz baykal daha ilkeli bir siyasetçiydi.en azından dibine kadar laiklik ve atatürkçülük siyaseti yapıyordu.kılıçtaroğlunun ne yapmaya çalıştığını bilen var mı.
akp iktidardanmı düştü.. sadece biraz geriledi ve bir dahaki şeçimlerde ki eğer ortaklık kurulmassa .. tek başına tekrar parti olarak çıkacaktır.. haaa.. akp sonsuza kadarda devam edecek diye bir kural yoktur..13.. 15 senelik bir iktidarlık bir noktada bitecektir.. ama teeee fizana dayanan chp neden ömrü hayatında iktidar olamamıştır .. bu büyük bir soru işaretidir..olmuşmuydu yoksa..
akp iktidardanmı düştü.. sadece biraz geriledi ve bir dahaki şeçimlerde ki eğer ortaklık kurulmassa .. tek başına tekrar parti olarak çıkacaktır.. haaa.. akp sonsuza kadarda devam edecek diye bir kural yoktur..13.. 15 senelik bir iktidarlık bir noktada bitecektir.. ama teeee fizana dayanan chp neden ömrü hayatında iktidar olamamıştır .. bu büyük bir soru işaretidir..olmuşmuydu yoksa..
Ben oyle düşünmüyorum.siz alınmayın ama bence coğu chp li için chp nin basina kimin gectiginin bi önemi yok.kim gelirse gelsin %25 garanti zaten.bugün akp liler chpye chplilerde akp ye gecse ve secim olsa chp yine %25 alir.cunku takim tutar gibi parti tutuluyor.basta kimin oldugunun hic bi onemi yok.Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nu seviyorum. Partiden ulusalcı/elitistleri kısmen uzaklaştırdı, Chp’yi daha çok proje üreten, daha halkçı bir çizgiye getirdi, son seçimlerde özellikle Chp gerçekten içime sindi. Böyle devam ederse oyunu yükseltir. Deniz Baykal’la kıyaslamak falan komik yani.
Ben oyle düşünmüyorum.siz alınmayın ama bence coğu chp li için chp nin basina kimin gectiginin bi önemi yok.kim gelirse gelsin %25 garanti zaten.bugün akp liler chpye chplilerde akp ye gecse ve secim olsa chp yine %25 alir.cunku takim tutar gibi parti tutuluyor.basta kimin oldugunun hic bi onemi yok.
Ya ben şunu mantıklı bulmuyorum.akp yaptigi hatalar sonucunda iktidarı kaybetti elbette.ama chpliler şunu niye düşünmezki; akp nin gecen secime gore %10 oy kaybetmis olmasina ragmen chp hala akp yi gecemiyorsa daha ne zaman gececek ne zaman iktidar olacak.ak partinin ölüsünden bile 15 puan fark yiyen chp secimi nasil kazandik demesi normal ki. Bence chp akp nin hırsızliğını bırakıp neden iktidar olamıyor bunu düşünmesi lazım.
Bide tek parti döneminden sonra chp ye alternatif bir parti çıkınca chp hemen iktidardan indirilmiş.chp tek parti döneminde acaba naptıda 65 yıldır iktidara gelemiyor.bence chp lilerin bunları sorgulaması gerekiyor
sizinde tek bildiğiniz hırsız ama haklısınız bişi demek lazım değilmii.. hırsız olmasına rağmen 13 senedir bu parti lider ama süt gibi beyaz olan chp 65 yıldır muhalefette burda bir terslik var o zaman bu ülkenin çoğu hırsız şimdi bak kafam karıştı hırsız ise bu parti bu milletle bir sıçrar,,iki sıçrar, üçüncüsünde toslatır bu halk değilmi... ama sıçramaya devamm.. ama 65 yıldır chp hep şıcrayışta ama bir türlü ulaşamamakta.. o zaman bu halk acaba niye böyle yoksam çokmu cahil benim halkımm.. var bu işte bir terslik var.Konu chp'nin iktidar olamamasi degildi ki zaten.
Konu partilerin uzerine yapismis yaftalardi.Hirsiz Akp deyince konuyu birden buraya getirdiniz ama bu boyle olmamali.Zaten baska bir yerden vurabildiginiz de yok bu partiyi.Bir parti iktidar olamayabilir ama bence bir parti hirsiz,calip cirpan olamaz.Daha da konuyu uzatmayacagim.
haaa bak orda durAtatürkn chp si ile şimdiki chp kıyaslanamaz bile bakın siz verdiniz tarihleri..1923 ila 50 arası ve taze bir chp ondan sonrası fos..CHP 1923-50 arası tek başına iktidar oldu. Daha sonra 1961-65 arası çeşitli partilerle koalisyona gitti. Daha sonra ise 1974-75 ve 1977-79 arasında bir koalisyon dönemi daha yaşadı..Cevap vermek için değilde biraz araştırarak yazarsanız hepimiz aydınlanırız...
haaa bak orda durAtatürkn chp si ile şimdiki chp kıyaslanamaz bile bakın siz verdiniz tarihleri..1923 ila 50 arası ve taze bir chp ondan sonrası fos..
vay anasını futbolla iktidar kıyaslaması pek saçma olmuş.futbol bir oyundur ayol ama ülkeyi yönetmek mazallah...
Farkında mısınız son seçimden sonra Akp'liler Chp ile bozdu kafayı, niye iktidar olamıyorr niye olamıyoooooorrr!!! diye. Savunma psikolojisinin gereklerini yerine getiriyorlar farkında olmadan. "Benimki başarısız olabilir ama seninki daha başarısız tamam mı?!!!!"