• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinleyince gözleriniz dolmuyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AHU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AHU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
138
0
96
İstanbul
[youtube]HpdD66ayfjY&mode=related&search=[/youtube]

Dinleyince gözleriniz dolmuyor mu? Benim doluyor... içimde aydınlık günlerin inacıyla, onun emanetine sahip çıkan bunca insanı gördükçe...

ya ben bu videonun cızırtısına bile hastayım:1yes2: :1yes2: ki Ata'mın sesini duyunca duygulanmayayım:çok üzgünüm:

Ahu canim aglattin beni inan gozlerimden yaslar suzuldu bu kadar duygu dolu insanlik dolu insan bir daha dunyaya gelemez asla NE MUTLU TURKUM DIYENE

Ayşecik gönüllerimiz bir bizim. Ona layık olmak, ona vereceğimiz en güzel hediye...

paylaşımın için teşekkürler. oğlumla birlikte izledik ve çok duygulandık.

Link Silinmiştir.

çok sagol canım ellerine saglık.TÜRK milleti zekidir TÜRK milleti çalışkandır demiş ATAM

atatürk ilkeve,inkilapları için cumhuriyet halk partisi diyorum ben.bizlere atamızın emeneti.kadınlarımıza saygı duymaları vede seçme seçilme hakkı hiç bir dünyada yokken.bizlere bu verilmiştir.geri zihniyetler bunlarıda elimizden almaya çalışıyorlar.birlik ve bere berlik olma,zamanıdır.çünki her bir erkeği kadınlar yetiştiriyor.onları nasıl yetirtirmemiz gerek tiğini erkekler öğretmiyor.yarınlarımızın karan lığa gömül memesi için burdan bizlere çok işdüşüyor.saygılar.

hayatımda tek bir dilek hakkım olsaydı,onun mavi gözlerine bakmak isterdim..büyüksün ATAM..!
rahat uyu..

Ahucum sana çok teşekkür ederim,duygulanmamak ne kelime,ben her 19 mayısta,23 nisanda,10 kasımda gözyaşalarına hakim olamayan biriyim,Türkiye en çok Atatürk'ümüz zamanında çalışkandı,doğru hedefleri vardı,inançlıydı,sabırlıydı,millet duygusu çok yüceydi en doruktaydı,keşke şimdide yaşasaydı o zaman dünyanın en güçlü devleti olurduk,milletçe ona çok ihtiyacımız var...

Back
X