- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi ikincielci
Allah daim etsin inşallah. Sohbetlerde neler konuşuyorsunuz burada da benzer şeyler paylaşalım istiyorum. Ben çalışıyorum ve ailemden ayrı bi şehirdeyim çok arkadaşım yok güvenilir insanlar tanımıyorum öyle katılımlarım olmuyor. Sizler konu belirlemede yardımcı olabilirsiniz belki haftalıkBende uzun süredir namaz kılıyorum liseden mezun olduktan sonra başladım arada bırakıp tekrar başladığım oldu ama 6 yada 7 yıldır kılıyorum çok şükür kaza namazlarımi da kılıyorum çok şükür öyle mutlu oluyorum ki kaza namazlarımi kıldığımda . Ortaokul ikiye giderken ilk adet olmuştum yaklasik 7 yıllık kaza namazim var ama çok şükür 7 yıllık kaza namazlarının sabah namazının kazalarını bitirdim çalışırken hemen namazların arkasından sabah namazı kazası kilardim sonra baktım bayağı olmuş önce onu bitirip aradan çıkarayım dedim hani bazen sabah namazında kaza kılmak zor oluyor o yüzden . Yaklaşık 8 aydır ev hanımıyim kaza namazlarim azalıyor çok şükür . Cuma günleri sohbete gidiyorum orada da tesbih namazı kiliyoruz . Bazen namaz kılmak icimden gelmediğinde şeytan bana vesvese verdiğinde kendime diyorum ki şuan ölsem toprağın altında Rabbime ne cevap vereceğim neden kılmadin diyecek ne diyeceğim şeytana mi uydum diyeceğim tinnin yılanı etrafimi dolandığında napacahim diyorum hemen kalkıp abdest alıyorum . Tinnin yılanı dünyada ne kadar namaz kilmadiysan toprağın altına girdiğin zaman namaz vakitlerinde seni dolayacakmis sikacakmis onu okuduğumdan beri daha da bı özenle kılıyorum bin şükür
Belli olmuyor mesela geçen hafta Recep ayında kılınması gereken namazlar hakkında sohbet verildiAllah daim etsin inşallah. Sohbetlerde neler konuşuyorsunuz burada da benzer şeyler paylaşalım istiyorum. Ben çalışıyorum ve ailemden ayrı bi şehirdeyim çok arkadaşım yok güvenilir insanlar tanımıyorum öyle katılımlarım olmuyor. Sizler konu belirlemede yardımcı olabilirsiniz belki haftalık
İşte canım belli olduğunda sen de bu hafta bu konu konuşuldu diyerek hoşuna giden birşeyleri paylaşırsın belki diye yazdım :)Belli olmuyor mesela geçen hafta Recep ayında kılınması gereken namazlar hakkında sohbet verildi
Aynen canım konuşulduğu zaman yazarım insallahİşte canım belli olduğunda sen de bu hafta bu konu konuşuldu diyerek hoşuna giden birşeyleri paylaşırsın belki diye yazdım :)
Ben çalışıyorum önceden kılardım. Öğlen ve ikindiyi birlikte kılıyordum saati denk getirip. Ne kadar doğru geciktirmek bilmiyorum ama hiç kılmamaktan iyidir. Akşamı zaten evde kılardım ama bıraktım şimdiKızlar aranızda çalışanlar var mı? Çalışan oalrak namazı nasıl kılıyyorsunuz? Ben kılamıyorum mesai saatinde. Patronum kılma etme asla birşey demedi istesem izin de verir bence ama o zaman da sanki mesai saatinden aldığım için yine suçlu hissedecğeim kendimi. Kılmamak iş yüzünden allah katında affedilebilir mi?
Kızlar aranızda çalışanlar var mı? Çalışan oalrak namazı nasıl kılıyyorsunuz? Ben kılamıyorum mesai saatinde. Patronum kılma etme asla birşey demedi istesem izin de verir bence ama o zaman da sanki mesai saatinden aldığım için yine suçlu hissedecğeim kendimi. Kılmamak iş yüzünden allah katında affedilebilir mi?
MerhabaKızlar aranızda çalışanlar var mı? Çalışan oalrak namazı nasıl kılıyyorsunuz? Ben kılamıyorum mesai saatinde. Patronum kılma etme asla birşey demedi istesem izin de verir bence ama o zaman da sanki mesai saatinden aldığım için yine suçlu hissedecğeim kendimi. Kılmamak iş yüzünden allah katında affedilebilir mi?
Fıstığım konu 2018 de kalmışMerhaba
Ben çalışıyorum
İşyerinde mescidimiz var
Öğle namazlarını işyerinde kılıyorum
Geri kalan evde
Paydos 5 te çıktıgım için ikindiyi kaçırmamaya çalışıyorum
Patronun bişey demiyormuş iki dk kılabilirsin.