Dinden çıkanı vurun içki içeni öldürün! Müftülüğün internet sitesinde yazanlar!

unutulur mu hiç öyle bir vahşet,yaptıkları yanlarına kalmasın inşallah..

çok doğru yazmışsıon. hangi ateist yada deist kalkıp katli vaciptir demiştir.asla. kendi adıma her inanca hoşgörüyle bakmışımdır.
saygı duymuşumdur. yalnız verilen örnekler beni dehşete düşürdü. demekki bu tarz inananlar var. örneği veren kişi gibi. eline geçmeyim. kelle gitti gidecek demek

Arkadaşın birinin yorumuna ithafen yazdım aslında ben öyle. Yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum, çok haklısın.

İslamın klavuzu ve müslümanların kitabı Kuranı Kerimdir..Net...
Koordinatlar Kuranda, abuk sabuk hadislerde değil.

O olayı hiç hatırlatma tüylerim diken diken oluyor.Birde bağırıyorlardı bu Allahın ateşi diye inançsız caniler.
Ayrıca konu taaa nereye gelmiş hanefi sünni alevi ayrımına gelmiş.Hayırdır?Ben Hanefileri öğrenirken derste hiç böyle kanunları olduğunu duymamıştım.Ayrıca hanefilik sünniliğin bi kolu.

Sivas'a kadar gitmeyin. Şunu hatırlayın yeter:

17 Ağustos için "7.4 yetmedi mi" pankartı açabilen bir zihniyet neticede.

iranlaşıyoruz dıyorum bazıları kabullenmıyor
bu kafayla daha çok gıderız
her şey biizim elımızde hala körüz kör

Kuran da öldürmenin en büyük günah olduğu yazmıyo mu
Kuran a değil de kişilerin görüşlerine yorumlamalarına mı inanıcaz

Sahabelerden Ebu Hureyre'ye bir gün bir kadın gelir.Kadın evlilik dışı ilişki yaşamış ve bu beraberlikten doğan çocuğunu boğarak öldürmüştür.

Gelir sahabeye sorar,bana tövbe etsem kabul olur mu diye...Sahaba sinirlenir insan neticede,kadın üzgün bir şekilde çeker gider.

Haber Peygambere ulaşmıştır ve söylediği şudur : Sen tövbe kapısını nasıl kapatırsın o kadına ya Ebu Hureyre ? Allah tövbe edenlerin tövbesini kabul eder der.

Hz.Ömer de der ki : O kadın öyle bir tövbe etmişti ki,tüm Mekke Medine'nin tövbe edenleri toplansa onun kadar olamaz demişti.

Bu kadın da hata yapmış.Masum bir yavrunun canına kıymış ve Allah tövbe kapısını kapatmamış.

Lütfen Kuran mealinden ziyade tefsir okuyunuz.Çünkü mealleri herkes bir yere çekiyor.

Bahsedilen sitedeki "kütübü sitte" bölümü kaldırılmış mı? Bulamadım:26:
Bulan varsa link atabilir mi acaba?

Yahu kimin haddine?
Allah'ın Resul'u bile gayrimüslimlere tek bir hakaret dahi etmemişken biz kim oluyoruz ki Allah'ın yarattığı canı alıyoruz?
İslam hoşgörü dinidir,bu zamana kadar kimseyi dini konuda yargılamadım asla ve asla da yargılamam,herkes inandığı değerler doğrultusunda yaşar.
Buna ne diyanetin nede bizlerin bir şey deme hakkı yoktur!

Bari pisliklerinize o yüce insanın adını karıştırmayın.

Dinini değiştirenin boynunu vurunca adam dinsiz gidecek öteki tarafa
Eee bizim amacımız insanları doğruya yönlendirmek değil midir?
Doğruyu anlatmadan adamı öldürünce iyi mi olacak yani...
Caniliklerine kılıf uydurmuşlar başka sebebi yok..

Allah'a hesap verecekleri zamanı cok merak ediyorum ..
Zira sadece kendileri günaha girmiş olmuyor insanları inandırdıkları için ayrıca onların da günahına giriyorlar..

Sonra da başka memleketteki başka dindeki biri müslümanları potansiyel terörist veya katil olarak görünce kızıyorlar. zaten çok 'sıcakkanlı' ve 'sempatik' (!!) gözüken dinimizde, epey güzel bir ün salıyor.. tövbe tövbe...

Kime göre dinden çıkmak ?
Ne güzel de uyduruyorlar hadis diye saçma sapan şeyler yazıyorlar.
Kim bunları hoca diye yüksek mevkilere getiriyor ki ?
O da Allah'ın kulu dikkat etsin öbür tarafta işler hadisle yürümüyor.

sivas olaylari bir provakasyondur, kimse dini hükümlere bakip galeyana gelip saldirmadi, bu ülkenin 90 yillari maalesef provakasyon ve faili mechullerle doludur, bize medyada dinci hezayani gibi gösterilir isin perde arkasi bambaskadir.

hanefi mezhebini sunniligi iyi ögrenemezsiniz demek, o halde mezhep imamlarina göre namazi kasdene terkedenin dövülmesi veyahut haps edilmesi gerektigi hükm edilir, herhalde kecinin yedigi recm ayetini de hic duymadiniz.

burda dikkat cekmek istedigim, taklid üzerine iman ettigimiz, sunniyim hanefiyim derken bir cogumuz neye göre böyle dedigini bilmiyor.

tartismada sunni alevi ayrimi yok, tartirma yaratan hükümlerin sunni hanefi din yorumu ortaya konmustur alevi kelimesi nerde gecmis ?

birileri Allah adina öldürür birileri ideolojisi ugruna dinciler adam öldürüyor, dinsizler melaike mi ?
böyle bir ayrim yersiz, komünist rejimlerde öldürülen kuzey kore cin, rusya da yapilan katliamlar hitler in katliami ne ugrunaydi kim vermis bunlara fetvayi ? hirosima daha binlercesi...

insanoglu zalimdir esas olan bu dinli veyahut dinsiz.

bunlari yazan hocalar degil 100 yillar önce yasamis mezhep kuruculari.

soru uzerine örnek olsun diye verdim, ayrica bu da bir tefsirdir dikkat edersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…