Dinden çıkanı vurun içki içeni öldürün! Müftülüğün internet sitesinde yazanlar!

sünni hanefi derseniz direk diğer mezhep olan aleviliği çağrıştırırsınız bunun için yazdım

"İslamiyeti, menfaatçilerden, takıyyecilerden ve yobazlardan koruyun. Aksi taktirde koruyamazsanız, insanları o islamiyetten koruyun"

Hz. Mevlana

İslami linc eden bu zihniyet için en güzel kelami etmiş Mevlana..Yemisim mezhep kurucularini...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayetleri internette de olsa yanlis yazilmasi imkansiz sonucta elimizde kuran var acar bakariz ki bilen zaten bilir yanlis bir ayet yazmak imkansidir. hadislere gelince buna itikadiniz yoksa gidin bir sahih buhari edinin okuyun. yaninda da fikih kitabi alin inceleyin bakalim neler göreceksiniz.

bu konular birden bire cikan konular degil, mezhepler tarihi okuyun ögrenirsiniz.

yanliyorsunuz bircok din mezhep öldürün der bakin myanmar da bile sevgi baris dini budistler cayir cayir insan yakiyor.
burda tabiki bunu savunmuyoruz, maksadimiz dikkat cekmek, insanlar bu sebepten acar kurani okur.beynini ipotege vermez degil mi ?

peki sizce bu zalimlik değilmi.cinayet,din için adam öldürmek. bu kabul edilemez benim için.

islam en güzel dindir hoşgörü ,sevgi, saygı dinidir
islamı öğrenmek için KUR'AN'I KERİMİ okumak yeterlidir
çelişki kesinlikle yokturdur
sevgili Peygamberimiz kendine yapılan tüm eziyetler karşısında karşı tarafa hep doğru yolu bulsunlar diye duada bulunmuştur
biz böyle bir dine inanıp böule güzel bir peygamberin ümmetiyiz çok şükür
islamı karalamak isteyenler elbet cezasını çeker
önemli olan her duyduğumuza inanmak değil araştırıp bilgi edinip etrafımızdakilere ışık tutmaktır ...
nacizane fikrim...

Isin en kotu tarafi ; buna inanan insanlarin oldugunu bilmek.
Merak ediyorum boyle insanlar bu hale nasıl geliyor ??
Din din ... Bu inandıkları dinse eger ben dinsizim .
Hindistan'a gider öküze taparim. Daha iyi .

İşte bu yüzden insanların neye inandığı belli olmadan din çatısı altında politik bir yapılanmaya gider......kutsal kitapta çalmak insan hakkına girmek çok günahtır fakat hırsızın en büyüğü gözümüzün içine baka baka malı götürür geri kalanlarsa sırf aynı mezhepten oldukları için bunu problem olarak görmez.......çogunlukla yani........

Hani adam öldürmek en büyük günahtı?
Hani Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamazdı?
Hani islamiyet hoşgörü diniydi?

İyice kafayı yemiş bunlar..

Isin en kotu tarafi ; buna inanan insanlarin oldugunu bilmek.
Merak ediyorum boyle insanlar bu hale nasıl geliyor ??
Din din ... Bu inandıkları dinse eger ben dinsizim .
Hindistan'a gider öküze taparim. Daha iyi .

hindistana gitmene gerek yok, burda öküz çok. ama tapılacak öküz yok. öküzler de işi biliyor, onların da taptıkları var yani.

hindistana gitmene gerek yok, burda öküz çok. ama tapılacak öküz yok. öküzler de işi biliyor, onların da taptıkları var yani.

Onu diyecektim ben de , eski sevgilim ve aradaki çerezlerde nirvanaya ulastim ben gerci zaten

Islamiyete gore bir insan oldurmek dunyadaki butun insanlari oldurmek gibi kabul edilir ve cezasi oyle verilir. Diyelimki 10 kisi oldurdun 50 milyar insani oldurmus oluyorsun. Cezan kat ve kat artiyor. Madem inanmayanlari, yada bizim gibi dusunmeyenlerin canina kast edecek bir dine sahipsek neden boyle bir ayrintiya yer verilmis?
Mesela zina; peygamber efendimizin seriatina gore kanitlamak icin 3 sahit lazim. Yoksa ceza verilemez. Ee kim 3 kisinin onunde zina yapar.
Isin kotu yani boyle insanlarin sozune inanacak su devirde bile arastirmadan okumaktan yoksun insanlar var. Korkutucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…