Dindar Kapalı Kızlar Nasıl Evleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

345ucgeni

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
217
214
25
Merhabalar dini konu açmak yasak evet ama bu dini sayılmaz diye düşündüm kapalı, makyaj yapmayan tesettüre uygun giyinen kısaca bu yaşam tarzını benimsemiş ve aşırı güzel de olmayan kızlar nasıl çevreden fark ediliyor ve nasıl eş buluyorlar yada böyle olan bir kişi nasil bulabilir diyeyim sonuçta ilk göz görüyor ilk görüşte neye göre fark edilmiş oluyorlar yada olabilirler merak ediyorum bu konudaki düşüncelerinizi😊

Her şeyin dış güzellik olduğunu düşünen beyinsiz insanlardan başka insanlar da var. Onlarla evleniyorlar.
Her şey dış güzellik değil tabi ama insan birini beğenirse gidip tanışır diğer türlü de tanışmak isterse de o kisiyi diğerlerinden nasıl ayırt ediyor onu merak ediyorum işte atıyorum bir kız çok zekidir ama zekasını nerden bilsin adam

Çok saçma bir konu olmuş evlenmenin birbirini begenmenin ısınmanın sevmenin güzellik dindarlık kapalılık acıklı cirkinlikle hiç bir alalasi yok açtığınız konuyu bir daha okuyun ne kadar saçma oldgunu görün aşk sevgi dediğiniz hiç birşeye bakmıyor

Konunun kadınları örtülü örtüsüz olarak ayrıştıracak türden olması yanısıra örtülü kadınları tasvir kırıcı.
Biz kadınız, örtülü, örtüsüz, makyajlı, makyajsız fark etmez.
Bizi erkeklerin bile bu şekilde ayrıştırmasını istemiyorken hemcinslerimizde ayrıştırmasın.

Eşlerimizi biz seçeriz, erkekler dürüst mü namuslu mu vicdan ve merhamet sahibi mi kendilerini ölçüp tartsın, ben bu kadına layık mıyım diye bir düşünsün de sonra dış görünüşü düşünürüz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X