Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

cok guzel ferahh sakın huzurlu bır ev olmus huzurla otur ıns :)

çok saolunn güzeller daha daha güzelleri sizlerin olsun inş. :)

Eviniz çok hoş, sade ve seçkin, biblolar abartısız ama farklı şeyler eviniz tam benim tarzım, fazla eşya, yayıntı yok ferah, yatak odanıza bayıldım en çokta, duvarların rengi, avizeler çok hoş, sizde benim gibi açık renk mobilya seviyorsunuz her ne kadar venge mobilya revaçta olsa da..Güle güle oturun Allah mutluluk versin.

canım evın sadeliğine bayıldım.nasıl ferah hissettim kendimi fotolara bakarken...sağlıkla,huzurla,mutlulukla bir ömür geçirmenız dileğiylee

evin çok gusel ve çok temizz..yalnız bişe dicem biras daha biblolar vs ile hareketlendirebilrisin gerçi belki sen öle sevıosundur. iyi gunlerde sağlıcakla oturr..

eccuuuu evine bayıldım bayıldım özellikle salondaki masanın üstündeki spiralli tabagına.mutfagıda genis ohh rahat rahat döktür sana bir önerim olacak kabul edersen mutfak masanı ortaya cekip yerine ikitane bu tarzdahttp://www.sandalyeci.net/trr/thm.php?id=403&s=bmp&table=urunler&w=97&h=130koltuk ve küçük bi sehpa koyup kahve cay yani kacamak kösesi yapabilirsin e bi kahvenide alırım artık

Son düzenleme:
canım çok beğendim güle güle otur inşallah.beyaz renk mobilyalarına bayıldım.nerden aldın yemek odası takımını ve yatak odasını canım.yazarsan çok sevinirim.tam benim tarzım a.s.

çok güzel evin canım...yatak odan mutfağın salonun hepsi ayrı güzel...güle güle huzurla oturun.....

şıkır şıkır maşallah ne kadar güzel.
güle güle oturun

çok zevklisiniz .sağlık ve mutlulukla oturun evinizde.sanırım girişinizdeydi ,kenarları dalgalı boy aynanızı yaptırdınız mı aldınız mı?bir de ben de vestiyer olarak sürgülü dolap düşünüyorum .kullanışlı mı acaba ?gerçi benim çamaşır makinam da dolabın içinde kalacak.dolabın tasarımını ben yapıcam .rica etsem iç kısmının da resmini çekebilir misiniz?kararsızım.

bu kadar mı şıklık ve sadelik bir arada olur...canm çok çok beğenerek baktım.Yuvanız huzurla dolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…